2021. október 04.

9 első randi szívmelengető története

StartRandi 2021. október 04.
Romantikus, kedves sztorikat gyűjtöttünk, amik sikeres első randiról számolnak be. A mesélők közül többen is online társkeresőn találtak egymásra – pedig kezdetben kételkedtek abban, hogy ott megfelelő partnerre lelhetnek.

Zenekar játszotta a kedvenc dalát

„Sokat beszélgettünk a sráccal a randiappon, amíg nem találtunk mindkettőnk számára megfelelő időpontot a találkozásra. Úgy döntöttünk, hogy vacsorázni megyünk. Szép, csendes étterem volt, és rengeteg témánk akadt. Utána sétára indultunk, és egy játszótérre vezetett az utunk. A randi hátralévő részét ezután egy hintán töltöttük – két évvel később ez még mindig az egyik kedvenc mulatságunk. Jövőre összeházasodunk” – mesélte egy Reddit-felhasználó. Idézünk még ebből a gyűjtésből:

„Az első randinkon az ilyenkor szokásos dolgokról beszélgettünk, például a kedvenc filmjeinkről. Aztán később bementünk a belvárosba, ahol megkért egy utcazenekart, hogy játssza le a kedvenc dalomat. A végén pedig megkért, hogy legyek a barátnője.”

Sokan őriznek romantikus emlékeket az első randiról. Fotó: Getty Images

Sokan őriznek romantikus emlékeket az első randiról. Fotó: Getty Images

„Miután szakítottam az exemmel, egy kedves barátom, akit már hét éve ismerek, meghívott moziba. Barátokként mentünk oda, de aztán a filmben egy hirtelen zaj hallatszott, amitől mindketten megugrottunk. Megfogta a kezem, és egyszerűen nem engedett el. Valóban közel voltunk egymáshoz. Nem emlékszem, ki kezdeményezte, de egyszerre csak összeérintettük az orrunkat. Olyan érzés volt, mintha tíz perc telt volna el. Végül elhúzódott, azt mondta: „jobb most, mint soha”, és megcsókolt. Szerelmes lettem, azonnal."

"A legjobb első randim a jelenlegi barátommal volt. Egyszerű, de tökéletes – így tudnám leírni. El akart vinni bowlingozni, de azt hittem, hogy kellemetlen lehet csak ketten játszani, ezért megkértem, hogy jöjjön át, és nézzen meg velem egy filmet. Nagyon jól éreztük magunkat egymással. Elaludt nálam, másnap reggel felébredtünk, és közösen reggeliztünk, majd egész nap együtt lógtunk, és újra elaludt nálam, ezúttal szándékosan. Majdnem öt évvel később is együtt vagyunk.”

Soha nem nevetett még ennyit

„Az első randinkon a szüleim háza előtt várt öltönyben, nyakkendőben. Aztán megkérdeztem apámat, hogy elvihet-e a közeli városba egy napra - a biciklije hátulján. Apa beleegyezett. Szép napunk volt, és soha nem nevettem még ennyit valakivel. Majdnem három évvel később is minden erőfeszítést megtesz, hogy virágot vegyen nekem, vagy szép dolgokat tegyen."

"Az első találkozáskor szó szerint mindenről beszéltünk, és nem tudtuk elhinni, hogy mennyire hasonlítunk egymásra. Őrület volt, hogy mennyire összekapcsolódtunk. Végül olyan jól éreztük magunkat a vacsoránál, hogy megkérdezte, szeretnék-e bowlingozni, ezért elmentünk egy pályára, és körülbelül három órán keresztül játszottunk."

"Brunch-ra találkoztunk, ami szerintem a legjobb ötlet az első randira, ha olyan valakivel találkozol, akit már ismersz. Valójában nem is voltam biztos abban, hogy randevún vagyunk-e, amíg fel nem ajánlotta, hogy fizeti a számlát. Csak úgy egyeztem bele, ha vásárolhatok fagylaltot desszertnek. A villásreggelis randinkból egész napos kirándulás lett a város körül, csak beszélgettünk és élveztük egymás társaságát. Eléggé lenyűgözött” – osztotta meg történetét egy fiatal hölgy.

Szerelem volt első látásra

"A jelenlegi barátom a legkomolyabb kapcsolatom, ami valaha volt. Majdnem két éve randiztunk először, és én vagyok az első hivatalos barátnője. Nagyon működik közöttünk a kémia, de a személyiségünk nagyon különböző. Ő végtelenül laza, én pedig néha túlaggódom a dolgokat. Segít felismerni, hogy nem kell minden apróságon stresszelnem. Nemcsak a legjobb barátok vagyunk, hanem a lelkitársak is, és már elkezdtünk közös életet építeni. Ez mind azért ironikus, mert régen mindketten szkeptikusak voltunk a randiappokkal és az online társkeresőkkel szemben, pedig mi is a neten találkoztunk, és mindkettőnk számára nagyjából szerelem volt első látásra, egyikünk sem tapasztalt ilyet korábban" – olvasható itt a sztori, ahol végezetül még egy szívmelengető történetet megismerhettünk:

"Egy népszerű randiappon találkoztam a barátnőmmel. December 23-án, amikor anyuéknál töltöttem a karácsonyt. Viccesen megkérdeztem tőle, hogy eljönne-e velünk a másnapi szentmisére, és ő beleegyezett! Eljött a házunkhoz, és hozott ajándékot anyukámnak. Elmentünk a templomba, majd visszatértünk a házba, ahol segített feldíszíteni a fát, és megnéztük az örök kedvencet, a Reszkessetek, betörők! című filmet. Még mindig az az egyik kedvenc napom. Hivatalosan öt hónappal később kezdtünk el randizni.”