puncs.hu

Puncs társkereső

Regisztráció, belépés, ingyenes szolgáltatások

Kipróbálom
Szolgáltatás Ingyenes Fizetős
Regisztráció
Adatlapok
megtekintése
Képek megtekintése
"Tetszik" jelzés
Üzenetküldés Korlátozott*
Üzenet fogadás
Kinek tetszel
Ügyfélszolgálat
+ extrák: utitárs kereső

* Baby-knek ajándék levélírás 5 különböző felhasználónak, amit 30 naponta újítunk meg.

Ki ne szeretne kellemes társasággal utazgatni, gyertyafényes vacsorára járni, vitorláson koktélozni vagy egy gyönyörű hotelben kipihenni a mindennapok fáradalmait? Mindezt egy olyan emberrel, akivel teljes párkapcsolatot, szerelmet élhet át.
Regisztrált nők száma

Regisztrált nők aránya

55%

Regisztrált férfiak száma

Regisztrált férfiak aránya

45%

Regisztráció ideje

Regisztráció ideje

1-5 perc

Mióta létezik az oldal

Mióta létezik az oldal

2016

A Puncs.hu egy egyedülálló, újfajta online társkereső oldal, ami az ún. sugar kapcsolatok kialakítását szolgálja. Az oldalon olyan társkeresők találhatnak egymásra, akiknél a luxus életvitel és az az iránti vágy találkozik. Az oldal a szépségükkel és intelligenciájukkal tisztában lévő fiatal lányokhoz és sikeres úriemberekhez szól, akik megosztanák egymással életük egy szeletét.

A Sugar Daddy (vagy Mommy) sikeres, tudja, hogy mit akar, munkája által már egzisztenciát teremtett magának és szeretné az életét megosztani leendő párjával, akinek gondtalan életet tud biztosítani.

A Sugar Baby az a fiatal, vonzó nő (vagy férfi), aki a boldogságot, a felhőtlen életet keresi. Értékeli a figyelmességet, a törődést. Az érzelmi támasz mellett az anyagi biztonságot is keresi párja mellett.

Regisztráció

A regisztráció során el kell döntened, hogy melyik sugar kapcsolatformát keresed. Ha te a figyelmességet, törődést és az anyagi biztonságot keresed, akkor nemedtől függően sugar baby vagy sugar boy típust kell kiválasztanod. Ha te megteremtetted magadnak az egzisztenciát és már csak a tökéletes partner hiányzik, akivel ezt megoszthatnád, akkor nemedtől függően sugar daddy vagy sugar mommy típust kell választanod.

Az adataid megadása során ügyelj, hogy pontos adatokat adj meg, miután az adatokat megadtad, mindenképp el kell fogadnod az ÁSZF-et és az Adatvédelmi szabályzatot. Érdemes feliratkoznod a hírlevelekre, mert így értesülhetsz aktuális akcióinkról és promóciónkról.

A regisztráció gomb lenyomása után, aktiváló email-t fogsz kapni, amelyben a kiküldött linket kell lekattintanod ahhoz, hogy felhasználói fiókod aktivizálódjon és használni tudd az oldalt.

Puncs - Regisztráció

Belépés

Belépéshez használd a regisztráció során megadott e-mail címed és jelszavad a „Belépés” gombra kattintva. Ha nem emlékszel a jelszóra, akkor a „Belépek” gomb alatti „Jelszóemlékeztető” gombra linkre kérhetsz új jelszót. További problémák esetén keresd ügyfélszolgálatunkat az ügyfelszolgalat@puncs.hu e-mail címen.

Puncs - Belépés

Szolgáltatások

Sugar baby előfizetési díjak:

Puncs - Szolgáltatások I.

Sugar daddy előfizetési díjak:

Puncs - Szolgáltatások II.