Randivonal

Randivonal társkereső

Regisztráció, belépés, ingyenes szolgáltatások

Kipróbálom Duplázz

Hogyan váltható be a START2X duplázó kupon?

Használd ki a korlátlan ismerkedés lehetőségét az általad választott előfizetéssel dupla annyi ideig! Ha a START2X kuponkóddal előfizetést vásárolsz a www.randivonal.hu oldalon, megduplázzuk annak időtartamát. A kuponkódot az Előfizetés menüpont alatt a Kuponbeváltás gombra kattintva tudod aktiválni a regisztrációt követően, mielőtt előfizetsz a kiválasztott csomagra.

Szolgáltatás Ingyenes Fizetős
Regisztráció
Adatlapok
megtekintése
Képek megtekintése korlátozott
"Tetszik" jelzés
Üzenetküldés
Üzenet fogadás
Kinek tetszel
Ügyfélszolgálat
+ extrák: mobilapp, személyre szabott ajánlórendszer, profil hitelesítés, személyiségteszt
A Randivonal az ország egyik legnagyobb online társkereső oldala, 1999-es alapítása óta több mint 3 millió társkereső szavazott neki bizalmat. Jelenleg a legrégebben működő magyar online társkereső és randi oldal, ahol a társkeresők többsége komoly kapcsolatot keres. Használata egyszerű, gyors és biztonságos.
Regisztrált nők száma

Regisztrált nők aránya

44%

Regisztrált férfiak száma

Regisztrált férfiak aránya

56%

Regisztráció ideje

Regisztráció ideje

1-3 perc

Mióta létezik az oldal

Mióta létezik az oldal

1999

A Randivonalon rengeteg lehetőséged van megmutatni, mi jellemző rád! Megadhatod, milyen szabadidős tevékenységek érdekelnek, milyen fontos jellemvonásaid vannak. Egy speciális személyiségteszt alapján pedig megtudhatod, milyen a személyiségtípusod. Sőt, ha a másik fél is kitöltötte a tesztet látni fogod, hogy mennyire illetek össze ez alapján!

Az oldalon egy speciális öntanuló rendszer ajánlja neked azokat a társkeresőket, akikkel a legnagyobb eséllyel fogtok egymásnak tetszeni. Nézelődj aktívan a társkeresők között, kattints, pontozz és kommunikálj, hiszen ez alapján az algoritmus egyre pontosabb találatokat fog neked ajánlani, akik közül valaki egyszer akár a párod is lehet!

Regisztráció

A regisztráció során csupán a legfontosabb adatokat kell megadnod magadról (nem, kit keresel, életkor, lakhely), majd az aktiválás után van lehetőséged a részletesebben bemutatni magad, és azt, hogy milyen társra vágysz.

Az oldalra villámgyorsan regisztrálhatsz Facebook vagy Google fiókoddal is. Facebook regisztráció esetén az ismerőseid nem fogják látni a regisztrációdat.

A regisztráció után, aktiváló email-t fogsz kapni, amelyet az általad megadott email címre küldünk ki. Érdemes ellenőrizned, hogy megérkezett-e az e-mail és minél előbb aktiválni a fiókod, különben a regisztrációtól számított 15 napon múlva megszüntetésre kerül.

Randivonal - Regisztráció

Belépés

Belépni a „Belépés tagoknak” gombra kattintva tudsz, az általad korábban megadott e-mail címmel és jelszóval. Ha nem emlékszel a jelszóra, akkor a „Belépés” gomb alatti „Elfelejtett jelszó” linkre kattintva kérhetsz újat. További problémák esetén keresd ügyfélszolgálatunkat az info@randiszolgalat.hu e-mail címen.

Szolgáltatások

Randivonal - Szolgáltatások

Elégedettségi garancia

Vállaljuk, hogy ha nem találsz társat az előfizetési csomagod lejártáig, akkor előfizetésedet egyszeri alkalommal 3 hónappal ingyen meghosszabbítjuk. A garanciavállalás feltétele, hogy: legalább 3 vagy 12 hónapos előfizetést vásárolj, adatlapod legyen 100%-os, hetente 5 különböző napon lépj be az oldalra, minden héten írj legalább 10 különböző társkeresőnek, akinek még nem írtál korábban.

Sikersztori