Viszony.hu

Viszony társkereső

Regisztráció, belépés, ingyenes szolgáltatások

Kipróbálom
Szolgáltatás Ingyenes Fizetős
Regisztráció
Adatlapok
megtekintése
Képek megtekintése korlátozott
"Tetszik" jelzés
Üzenetküldés
Üzenet fogadás
Kinek tetszel
Ügyfélszolgálat
+ extrák: titkos történetek, diszkrét mód
Magyarország első párkapcsolatban élőknek szánt diszkrét szerető keresője azoknak szól, akik meglévő kapcsolatukat nem szeretnék megszakítani, de a párkapcsolatuk már rég nem olyan, mint szerelmük hajdanán volt.
Regisztrált nők száma

Regisztrált nők aránya

25%

Regisztrált férfiak száma

Regisztrált férfiak aránya

75%

Regisztráció ideje

Regisztráció ideje

1-5 perc

Mióta létezik az oldal

Mióta létezik az oldal

2013

Mindkét fél vigyáz a másikra, hogy a titok valóban titok is maradjon, az oldal pedig ehhez biztosít anonim és diszkrét felületet. A Viszony.hu felmérése szerint az emberek többsége lépett már félre legalább egyszer és a félrelépők 80%-a egyáltalán nem bánta meg, hogy vagy ő vagy a másik fél szerető volt egy kapcsolatban.

A házasságok számának csökkenése és a válások számának növekedése mögött nem csupán gazdasági okok állnak. Kezdjük lerázni magunkról a vallási és társadalmi nyomást, ma már sokkal inkább önmagunk lehetünk, a vágyainkat, az igényeinket bátran kielégíthetjük saját belátásunk szerint.

Sok házasságot éppen egy viszony menthet meg a teljes kihűléstől. A Viszony.hu éppen ezért nem a házasságok szétbontásában, hanem azok megújításában segít.

Regisztráció

A regisztráció során csupán a legfontosabb adatokat kell megadnod magadról (nem, kit keresel, e-mail cím), majd a regisztráció aktiválása után van lehetőséged részletesebben bemutatni magad, ahol megadhatod, hogy milyen típusú viszonyt keresel az oldalon. Ez lehet laza flörttől kezdve az intimebb kapcsolaton át bármi.

A regisztráció során az ÁSZF és az Adatvédelmi szabályzat elfogadása mellett érdemes feliratkoznod a hírlevélre, mert így értesülhetsz a Viszony.hu aktuális akcióiról.

A regisztráció gomb lenyomása után, ellenőrizd e-mail fiókodat az aktiváló link miatt. Miután így visszaigazoltad e-mail címed, tudod használni az oldalt.

Viszony.hu - Regisztráció

Belépés

Belépni a regisztrációs felület alatt, a "Lépj be" dobozban tudsz, a regisztrált e-mail címeddel és jelszóval a „Belépek” gombra kattintva. Ha nem emlékszel a jelszóra, akkor a „Belépek” gomb alatti „Elfelejtettem a jelszavam” linkre kattintva kérhetsz újat. További problémák esetén keresd ügyfélszolgálatunkat az ügyfelszolgalat@viszony.hu e-mail címen.

Viszony.hu - Belépés

Szolgáltatások

Viszony.hu - Szolgáltatások Prémium Csomag

Viszony.hu - Szolgáltatások Standard Csomag

Viszony.hu - Előfizetési Csomagok Tartalma.