Társkereső Salzburg

jegyezz meg

Társkeresés Salzburg (Ausztria)

Salzburg-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 144 társkereső tag vár rád Salzburg és környékéről!
Rövid ismertető


Salzburg Ausztria egyik tartománya / megyéje / országrésze / városa. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Salzburg és környékéről:

Szilvi
34 éves
Tirol

Nem hiszek a társkeresőben de azért gondoltam kipróbálom =D :-) Hátha valami csoda történik és megváltozik az egész életem! :-)
Timea
43 éves
Alsó-Ausztria

Egyedül neveltem fel a kislányom és most érzem idejét, hogy társat találjak a mindennapokhoz. Júniusban költöztünk ki Ausztriába, remélhetőleg véglegesen. Olyan partnert keresek, akinél ez nem probléma. Szeretem az életet és teszek is azért, hogy rendben legyenek a dolgaim. Szeretek vezetni, autó...
Hajnal
45 éves
Salzburg

Komoly kapcsolat reményében vagyok itt jelen. "Szeretni semmi. Ha szeretnek, az már valami. Ha szeretsz és szeretnek, az a minden." (T. Tolis)
Veronika
56 éves
Tirol

Mit írjak magamról? Szeretem a vidámságot, az utazást más országokba és a tengert! Hobbim a fotózás, zene hallgatás.
Klaudia
37 éves
Bécs

Egyedülálló édesanyaként,önálló,humoros,életvidám nőként keresem társam humoros,szórakoztató,önálló Férfi személyében. Bécsben élünk.
Erzsi
61 éves
Salzburg

Az èlet tart mèg meglepetèseket.Az élet rövid, és hogy hogy éled le az csak rajtad mulik!!Ausztriában élek és dolgozom.Az év nagy részét itt tőltöm.
Korina
36 éves
Bécs

Alapvetően mosolygós,természetes,vidám,talpraesett,családcentrikus, alkalmazkodó,nyelvekre,kultúrára nyitott,utazni,túrázni szerető romantikus hölgynek mondanak a barátaim. Keményen dolgozom, ezért szabadidőmet szeretem aktívan tölteni.
Gabriella
50 éves
Alsó-Ausztria

Ide most valami,frappánsat ütőset kell írni? ...Biciglizni volta ma...hazafelé dőntőttem el,hogy az első oldalra amit a google feldob,regisztrálok. Megtörtént!
Anita
40 éves
Stájerország

Szia!Egy egyszerű,kedves,őszinte,vidám,lány keresi társát.Elsősorban Ausztriában élő párom várom! :)
Klaudia87
30 éves
Tirol

Szia kedves idegen örülök hogy benéztél az adatlapomra magamról annyit elöljáróban, hogy jelenleg Külföldön élek Ausztriába azon belül is Tirol egyik gyönyörű városában, Kufsteinba. Magyarországon egy békés megyei kis faluban éltem és dolgoztam egy kis pékségben . Azt tapasztaltam hogy dolgozok d...


Párkereső urak

Társkereső urak Salzburg és környékéről:

stilgut22
50 éves
Bécs

A nevem Harald, én vagyok 46 éves, és az élet a Bécs Ausztria! Gyakran maradok HungaryA az én megszállás. Foglalkozás az "IT Project Consulter" Az európai távközlési cég! és nekem van egy iroda Budapesten! én elvált, több mint 3 éve, és egy 14 éves ember. Keresem az Ön számára, szer...
Misi
46 éves
Stájerország

Az eddigi tapasztalatok azt sugallják, hogy teljesen mindegy, mi is áll itt. Ám legyen egy csipetnyi infó. Szeretet, korrektség, igazság, harmónia és tisztelet. Többek között ezek vezérelnek és tesznek azzá, aki vagyok. Az élet megmutatta, hogy milyen magassan lehet szárnyalni, de a földi poklot ...
Ferenc
48 éves
Felső-Ausztria

Szia! Felső-Ausztriában élek ötödik éve. Hobbim a kerékpározás, túrázás, főzés, olvasás. Társam keresem.
Gabor
37 éves
Alsó-Ausztria

Hogy miért regisztráltam ide? Nem toltad neki a bevásárlókocsidat az enyémnek, így be kell, hogy segítsek a sorsnak! A szülőknek majd azt mondjuk, hogy a templomban találkoztunk. :) Vidám, őszinte, megfontolt Férfinak tartom magam. Számomra fontos a megbízhatóság, a hűség és a szeretet. Hosszú...
Péter
53 éves
Alsó-Ausztria

Nem dohányzó,sportos,tíz éve özvegy férfi vagyok.Hosszú távra keresem a társamat,akivel megértjük egymást.Fontos a bizalom, a hüség,öszinteség,egymás kölcsönös elfogadása..Szeretem a természetet,szeretek kirándulni,biciklizni,úszni,korcsolyázni,fényképezni stb.Családcentrikus,rokonszeretö...A töb...
Márton
46 éves
Tirol

Mindenre nyitott őszinte embernek tartom magam. Három éve szenvedélyem a futás. Szeretem a természetet.
András
70 éves
Bécs

Mindig kettön áll a vásár !! Volt pár csalódás a társkeresésben... A partnert személyesen kell megismerni
Balázs
39 éves
Bécs

Szia Szeptemberben lesz 3 éve hogy bécsben élek.Egy nyári kalandnak indult de itt ragadtam. Otthon tanárként probálkoztam egyről a kettőre jutni több kevesebb sikerrel. Itt nem a szakmámban dolgozom sajnos de több sikerrel. ez van.
Viktor
40 éves
Bécs

Romantikus, természetet kedvelő, sportos társamat keresem, akivel újrakezdhetnék és megélhetnénk egy kölcsönösségen, tiszteleten alapuló kapcsolatot.
Gabor
67 éves
Bécs

Vallalkozoi tevekenysegem nyugdijba menetelem miatti megszünese utan megnött szabaidöm tartalmas eltöltesehez keresek alkalmankenti sportolastol sem idegenkedö 50- hölgy ismeretseget baratsag celjabol.Becsben vagy környeken lako hölgy jelentkezeset varom.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Salzburg környéki településekről:

Copyright 2003-2017 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.startrandi.hu/tarskereso/salzburg
Nyomtatás dátuma: 2017-10-20 01:49:32