Társkereső Gyarmat

jegyezz meg

Társkeresés Gyarmaton (Győr-Moson-Sopron)

Gyarmati párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 7 társkereső tag vár rád Gyarmat és környékéről!
Rövid ismertető


Gyarmat egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Gyarmat és környékéről:

Mariann
28 éves
Vaszar

"Jó barátokat nagyon nehéz találni, akik ott vannak neked akkor is, amikor tévedsz, de közben nem csak azt mondják, amit hallani akarsz. Azt is hajlandónak kell lenniük elmondani, amit hallanod kell. Ez az oka, hogy olyan nehéz megtalálni az igaz szerelmet. Mert a szerelem alapja a barátság,...
KATI
46 éves
Rábaszentmiklós

Keresem a társam korban hozzám illőt, szeretem ha kényeztetnek. Olyan társat szeretnék aki hasonló gondolkozású és vágyik a szeretetre.
Párkereső urak

Társkereső urak Gyarmat és környékéről:

Zoli
41 éves
Gyömöre

Komoly kapcsolatot keresek elvált vagyok van 4 gyerekem nem velem élnek szeretek tévét nézni kerékpározni néha focizni
Sanyi
52 éves
Tét

Szia,régóta keresek egy igazi rendes NŐ t akivel jó beszélgetni,megölelni egymást,jó illata van,kedvesen őszintén mosolyog.Egy ideje egyedül élek,amolyan rendes dolgozó pasi vagyok.
Balázs
36 éves
Vaszar

Szia mindenki és főleg a kedves érdeklődő.Sok mindent megéltem eme szerény éveim alatt.Sok jó és sok rossz dolog történt de ami megtörtént az már csak emlék.Most a jövőmet szeretném megalapozni és ehhez keresek egy csodálatos hölgyet.Bízom abban hogy sikerül rátalálnom az igazira.Magamról annyit...
Tibor
26 éves
Tét

Ismerj meg! :) Nem alkalmi kapcsolat miatt regisztráltam, hanem komoly kapcsolat céljából! Többit privátba! :)
Gábor
23 éves
Ihász

Szia! :) Először is köszönöm, hogy ezt most elolvasod! :) Magamról annyit, hogy egy falusi srác vagyok, szeretem az állatokat (kutya előnyben), és biciklizni, haverokkal sörözni/beszélgetni (nem vagyok alkoholista, mielőtt a sörözésből ez jönne ki :D ) Imádok filmezni, komoly témákon agyalni...
Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább
Copyright 2003-2017 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.startrandi.hu/tarskereso/gyarmat
Nyomtatás dátuma: 2017-10-20 01:49:17