Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 298 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Zsuzsa
48 éves
Eger

Élni, és élni hagyni. Komoly kapcsolatot keresek,melyben senki nem akarja megváltoztatni a másikat.
Piroska
53 éves
Eger

Piroska vagyok ! Elváltam !Szeretek zenét halgatni biciklizni.Keresem a páromat ismerkedel és komoly kapcsolat érdekel !
Yudka
53 éves
Eger

Nem vagyok Vip tag így nem tudok írni ."Azt mondják, az ember életében csupán egy "igazi" szerelem van. Szerintem viszont ez nem igaz. Legalább négy van. Először beleszeretünk a barátunkba, hogy megtanuljuk, milyen finom is a határvonal a barátság és a férfi-nő kapcsolat között. Az...
Marika
62 éves
Eger

59 éves, egyedülálló, még aktív dolgozó nő vagyok. Szeretem a zenét, a táncot, a kirándulást, szeretek főzni. Hiszem, hogy nem késő még megtalálni a másik felemet!
Judit
34 éves
Eger

Lehet, hogy fura elmélet, de én azt vallom, hogy minden reggel kapunk egy esélyt, hogy az életünk, a munkánk, a kapcsolatunk fullos legyen. De ehhez két ember kell. Mindkettőnek bele kell tennie a kalapba azt, amije van. Mindent! És elmondják egymásnak a dolgokat. Megosztják a lehető legkisebb go...
Rita
47 éves
Eger

Nem igazán hiszek benne, hogy itt megtalálom, de a mai világban hol?? Érdeklődő, kíváncsi vagyok. Komoly, megbízható, értelmes, nem dohányzó párra vágyom, akivel közös programjaink lehetnének. A többi maradjon addig titok.
vjudit
37 éves
Eger

Marianna
22 éves
Eger

Megbízható jókedvű vagyok, néha túlságosan is, a kétszínű embereket. Egy olyan pasit keresek, aki megbízható és meg velem együtt élvezi az életet.
Jutka
67 éves
Eger

Kedves, őszinte, határozott személyiség vagyok. Szabadidőmben szívesen sétálok, olvasok, kézimunkázok. Keresem azt a társam, aki hasonló személyiségjegyekkel rendelkezik és káros szenvedélyektől mentes. Mottóm: "Embernek lenni NEM szerep."
Kata
57 éves
Eger

Vidám,kiegyensulyozott,rendezetten élö Nö vagyok.Keresek egy egy öszinte,hüséges,megbizható Társat hosszu távra.


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Petya
39 éves
Eger

Richárd
33 éves
Eger

Szeretem a természetet, a hegyeket, a vidéki létet, a szőlőt, a jó borokat, ugyanakkor egy-egy színházi előadás vagy kiállítás sem áll tőlem távol. Nem kedvelem viszont a pacallevest, az alföldet és ByeAlex-et. Munkám során azon gondolkodom, ami még senkinek sem jutott eszébe, a hegyek között a...
Róbert
39 éves
Eger

Érzelmileg és lelkileg kiegyensúlyozott,kedves,őszinte,tisztességes,megbízható,független hölgyek jelentkezését várom,28-39 éves életkor között. Ez kb.azt jelenti,hogy ne éljen párkapcsolatban és ne is sírja vissza a régi kapcsolatát sem. Nincsenek nagy igényeim,csak az "alap" dolgok ami...
Attila
43 éves
Eger

Gergő
36 éves
Eger

Egyelőre ismerkedési céllal regisztráltam az oldalra, aztán majd meglátjuk. Komoly kapcsolatot keresek, de nyitott vagyok új barátságok kötésére is. :)
Ferenc
41 éves
Eger

Pár szóban kicsit nehéz lesz bemutatkozni. Komoly kapcsolathoz keresem a társam. Egy rendes, jószívű, humoros emberkének tartom magam. Sok mindent szeretek csinálni a szabadidőmben így nem is emelnék ki semmit, talán csak annyi hogy a jó társ, társaság a legfontosabb ebben is.
Viktor
29 éves
Eger

Természetet és természetes dolgokat kedvelő srác vagyok. Különösen érdekelnek a régi korszakok, ezért is dolgozom levéltárban és tanulok történelem szakon. Hobbi: zenélés, íjászkodás, kirándulás, írás, olvasás. Ha szimpatikusnak találsz, írj nyugodtan! ;-)
Ferenc
59 éves
Eger

Vidám természettű, zenét táncod kedvelő nem dohányzó nem italozó ember vagyok. Egy gyermekem van, fiú és 7. osztályos.. Kerékpározni, kirándulni szerető, életvidám, zenekedvelő vonzó külsejű, házias hölgyet keresek.
Tamás
37 éves
Eger

Hosszútávú kapcsolatot szeretnék! Egy Eger melletti kis településen lakom. Szeretem a vidéki életet, az állatokat az erdőt, kirándulást, a napfelkeltét.Szivesen túrázok.Zenében mindenevő vagyok. Nagyon fontos számomra a hűség,az őszinteség! Kb ennyi...semmi extra. :-))
József
68 éves
Eger

Sportos, természetet és kirándulást kedvelő vagyok. A 60-as, 90-es évek zenéjét hallgatom szívesen. Keresem azt a vígkedélyű, nem dohányzó, 65-70 év közötti filigrán hölgyet, aki hasonló tulajdonságokkal rendelkezik.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

Sosem gondoltam volna hogy egy nap én is a sikersztorimat gépelhetem, amikor még másokét olvasgattam, miután frissen regisztráltan, 2015 április végén. Egy hosszú (majdnem 7 év) és megfáradt kapcsolaton voltam túl és mint életem során jópárszor, újra egy társkeresőn kötöttem ki, lévén minden ellenpr...

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább
Copyright 2003-2017 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.startrandi.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2017-05-01 02:16:43