Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 293 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Edit
44 éves
Eger

" Fordul a szél, köd száll alá, itt valami készül, nem késik soká. Nem tudom, mit hoz a szél – rosszat, jót? De valami azt súgja, ilyen már volt...”
Jutka
67 éves
Eger

Kedves, őszinte, határozott személyiség vagyok. Szabadidőmben szívesen sétálok, olvasok, kézimunkázok. Keresem azt a társam, aki hasonló személyiségjegyekkel rendelkezik és káros szenvedélyektől mentes. Mottóm: "Embernek lenni NEM szerep."
Krisztina
35 éves
Eger

33 éves, őszinte,vidám nő vagyok,aki nem futó kalandot keres. Személyes találkozó esetén bővebben mesélek magamról.
Joli-e
54 éves
Eger

Ismerkedés, szex, tartós kapcsolat...szerintem is így alakulhat ki egy komoly, tartós, érzelmeken alapuló kapcsolat... De!!! Szeretném megkérni a tisztelt FÉRFIakat, hogy csak akkor keressenek, ha valóban Ők is komolyan keresnek.
Judit
51 éves
Eger

Két felnőtt fiú anyukája vagyok, hiányzik az életemből egy társ, aki szintén a komoly érzelmeken alapuló párkapcsolatot részesíti előnyben a kalandokkal szemben. Fontos számomra a család, az otthon melege, az együtt töltött idő, legyen az csak egy esti séta, vagy bármilyen más elfoglaltság, a...
Niko
39 éves
Eger

Sziasztok! Nemetorszagban elek!!! Mivel muszáj ide irni, hát írok. Egy, megérett a meggy, kettő, csipkebokor vessző.... Sokszor olyan rosszul sikerülnek a bemutatkozó szövegek, hogy lecsökken a 20% esély nullára. Kérdezz-felelek, így megy ez itt nem? Mivel nem vagyok VIP tag: ha tul fiatal va...
Yudka
53 éves
Eger

Nem vagyok Vip tag így nem tudok írni ."Azt mondják, az ember életében csupán egy "igazi" szerelem van. Szerintem viszont ez nem igaz. Legalább négy van. Először beleszeretünk a barátunkba, hogy megtanuljuk, milyen finom is a határvonal a barátság és a férfi-nő kapcsolat között. Az...
Katalin
37 éves
Eger

Köszönöm,hogy felkestèl. Nem igazán tudom mit ìrhatnèk magamról, de ha kèrdèsed van szívesen válaszolok rá 😀
Viktória
45 éves
Eger

Komoly kapcsolatot keresek... bár az majd úgyis később derül ki. Szeretek sütni, főzni, szabadidőmben szívesen megyek fürdőbe, vízpartra. Szeretek beszélgetni, nem szeretek internetezni, tévézni.
Heni
46 éves
Eger

Intelligens és humoros férfit keresek. Intelligens és humoros nő vagyok. Általában. De van amikor nem. :D


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Gergő
37 éves
Eger

A hagyományos értékrendet (család, hűség) preferálom, fontos számomra a családommal és a barátaimmal eltöltött idő. Keresem hasonló felfogású, 25-33 éves nemdohányzó társam. Szeretem tartalmasan eltölteni a szabadidőt. Keresem a társam egy olyan Nő személyében, akinek szintén fontosak ezek a dolgok.
zoli
38 éves
Eger

Róbert
40 éves
Eger

Érzelmileg és lelkileg kiegyensúlyozott,kedves,őszinte,tisztességes,megbízható,független hölgyek jelentkezését várom,28-39 éves életkor között. Ez kb.azt jelenti,hogy ne éljen párkapcsolatban és ne is sírja vissza a régi kapcsolatát sem. Nincsenek nagy igényeim,csak az "alap" dolgok ami...
Ferenc
60 éves
Eger

Vidám természettű, zenét táncod kedvelő nem dohányzó nem italozó ember vagyok. Egy gyermekem van, fiú és 7. osztályos.. Kerékpározni, kirándulni szerető, életvidám, zenekedvelő vonzó külsejű, házias hölgyet keresek.
Zoltán
49 éves
Eger

Ha szeretnél egy vidám emberrel leélni az életed,az akár én is lehetek! Szeretem a zene szinte minden stílusát,sportolok rendszeresen,a régi filmeket bármikor szeretem nézni.30-44 éves nőies hölgyet keresek,aki sportos, és nem fáj a feje állandóan !
Károly
46 éves
Eger

Nevem Károly.Vidám természetű,kiegyensúlyozott,viszonylag kevés szabadidővel rendelkező férfi vagyok.Rendezett körülmények között élek.Tűzoltóként dolgozom.Káros szenvedélyem nincsen.Szeretem a finom ételeket,italokat.Néha én is főzőcskézek.Régebben versenyszerűen úsztam.Az úszás szeretete megmar...
János
54 éves
Eger

Én természetet ,zenét művészetet kedvelő érzékeny, párját kereső fiú vagyok. Kinek is kell egy ilyen kis bolondos figura?
István
63 éves
Eger

Egerben élek. Most kezdtem újra építeni az életem. Rá akarok készülni az élményekben gazdag nyugdíjas éveimre. Ehhez az új élet felépítéséhez keresek aktív életet élő tárast. Az sem baj, ha a társam is szívesen foglalkozik lovakkal.
Richárd
34 éves
Eger

Szeretem a természetet, a hegyeket, a vidéki létet, a szőlőt, a jó borokat, ugyanakkor egy-egy színházi előadás vagy kiállítás sem áll tőlem távol. Nem kedvelem viszont a pacallevest, az alföldet és ByeAlex-et. Munkám során azon gondolkodom, ami még senkinek sem jutott eszébe, a hegyek között a...
Zoli
48 éves
Eger

Szia "Idegen"! ;) Nem tartom nagy jelentőségűnek ide irkálni, hisz a személyes kontakt fog dönteni. ;)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2017 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.startrandi.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2017-10-20 01:49:41