Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 286 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Zsuzsa
30 éves
Eger

Szia! Szeretnék ismerkedni komoly kapcsolat céljából. Szeretek nevetni, beszélgetni, sétálni,vagy csak csendben üldögélni, gondolkozni. Társasági ember vagyok én is álmokkal, vágyakkal, amiket lassan de biztosan szeretnék megvalósítani.
Judit
35 éves
Eger

Lehet, hogy fura elmélet, de én azt vallom, hogy minden reggel kapunk egy esélyt, hogy az életünk, a munkánk, a kapcsolatunk fullos legyen. De ehhez két ember kell. Mindkettőnek bele kell tennie a kalapba azt, amije van. Mindent! És elmondják egymásnak a dolgokat. Megosztják a lehető legkisebb go...
Tide
54 éves
Eger

Rendkivül fiatalos, egri özvegyként téged kereslek amennyiben hozzám hasonlóan jó megjelenésü és egzisztenciájú,egészséges életvitelü, rendezetten élő ápolt,intelligens, független urként hiányzik 1 kedves, vidám,megértő társ az életedből.Egriek és környékbeliek jelentkezését várom 50-58 éves kori...
Jutka
67 éves
Eger

Kedves, őszinte, határozott személyiség vagyok. Szabadidőmben szívesen sétálok, olvasok, kézimunkázok. Keresem azt a társam, aki hasonló személyiségjegyekkel rendelkezik és káros szenvedélyektől mentes. Mottóm: "Embernek lenni NEM szerep."
Roxána
26 éves
Eger

Sziasztok ha meg akartok ismerni irjatok 26 éves vagyok szeretek kirándulni Zenéthalgatni sétálni sportolok Ismerkedes céljaval vagyok fent
Beáta
34 éves
Eger

Helló fiúk. Komoly kapcsolatra vágyom, és arra gondoltam, hogy itt keresgélek. A munkám miatt nincs időm szórakozni járni, de szeretek megragadni minden pillanatot az életben.
Katalin
33 éves
Eger

Kedves,normális életvitelű komoly szándékú emberek jelentkezzenek!!Káros szenvedélyektől mentes,határozott jellem...stb,stb.Kedves ,rendes lány vagyok.Ha szimpatikus vagyok vedd fel velem a kapcsolatot, írj és válaszolok. Keresem a másik felem!!! Csak komoly kapcsolat érdekel!!! Kamusok inkább n...
Lívia
33 éves
Eger

Vicces, életvidám lány vagyok. Kalandokat nem, komoly kapcsolatot keresek. Szeretek futni, sportolni, kirándulni, olvasni. Van kutyám és cicám már csak egy társ hiányzik az életemből.
Eszter
59 éves
Eger

Jol erzem magam a boromben, csak hianyzik egy szeretheto tars! ... aki vidam, kedves, inteligens, s tud szeretni!!
Tibarin
62 éves
Eger

Sohasem állok ellen a kísértésnek, mert rájöttem, hogy azok a dolgok, amelyek nem jók nekem, nem kísértenek...! George Bernard Shaw Régen regisztráltam. Sokáig nem voltam itt. Szeretném itt megtalálni a társam. Lehetne egy laza, kötöttségek nélküli kapcsolat közös programokkal. /Nem err...


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Laci
46 éves
Eger

Normális értékrendek szerint élő ember vagyok. Vallom, hogy élni és élni hagyni. Széles látókörű vagyok.
Ferenc
59 éves
Eger

Vidám természettű, zenét táncod kedvelő nem dohányzó nem italozó ember vagyok. Egy gyermekem van, fiú és 7. osztályos.. Kerékpározni, kirándulni szerető, életvidám, zenekedvelő vonzó külsejű, házias hölgyet keresek.
Somorja
55 éves
Eger

Soha nem adom fel. Akik feladják soha sem győznek . A világot megváltoztatni nem tudjuk , ha mégis akkor csak egészen kis lépésekben.
Norbert
27 éves
Eger

Regisztrálásom célja, hogy megtaláljam a párom , hosszú távú kapcsolatra. Őszinte, hűséges határozott, pozitív gondolkodású vagyok, hasonló gondolkodású társat keresek.
Péter
51 éves
Eger

Teljesen független vagyok. Őszinte, komoly és tartalmas kapcsolatot szeretnék. Imádom a tengert, illetve a vizet.
István
36 éves
Eger

Családcentrikus romantikus alkat vagyok keresem társam hosszú kapcsolat reményében.Kedves helyes aranyos lány személyében.:)
Róbert
39 éves
Eger

Érzelmileg és lelkileg kiegyensúlyozott,kedves,őszinte,tisztességes,megbízható,független hölgyek jelentkezését várom,28-39 éves életkor között. Ez kb.azt jelenti,hogy ne éljen párkapcsolatban és ne is sírja vissza a régi kapcsolatát sem. Nincsenek nagy igényeim,csak az "alap" dolgok ami...
Róbert
44 éves
Eger

Mit is Írjak magamról a személyes találkozás mindent eldönt. Na, de mégis egy pár sort. :) Komoly kapcsolatot keresek nem futókalandot. Szeretek moziba, színházba járni, filmeket nézni, olvasni, túrázni és még sorolhatnám. Hobbim a siklóernyőzés. Többit személyesen. :)
Ferenc
41 éves
Eger

Pár szóban kicsit nehéz lesz bemutatkozni. Komoly kapcsolathoz keresem a társam. Egy rendes, jószívű, humoros emberkének tartom magam. Sok mindent szeretek csinálni a szabadidőmben így nem is emelnék ki semmit, talán csak annyi hogy a jó társ, társaság a legfontosabb ebben is.
Sándor
48 éves
Eger

Az a bizonyos "rendes, normális pasi", aki a természetet, a vidéki létet szerető,hagyományos értékrendet képviselő nyugodt,humoros és kellően romantikus is egyben. Persze nem tökéletes...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább
Copyright 2003-2017 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.startrandi.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2017-07-24 06:31:49