Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 302 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Judit
58 éves
Eger

Független nőként, igényes és színvonalas életet élek, jó egzisztenciával rendelkezem. A zenét és a táncot szeretem, olyan jó megjelenésű, korban hozzám illő páromat keresem, aki vidám és méltó partnerem lehet elkövetkező éveimben.
Marika
61 éves
Eger

59 éves, egyedülálló, még aktív dolgozó nő vagyok. Szeretem a zenét, a táncot, a kirándulást, szeretek főzni. Hiszem, hogy nem késő még megtalálni a másik felemet!
Yudka
52 éves
Eger

Nem vagyok Vip tag így nem tudok írni ."Azt mondják, az ember életében csupán egy "igazi" szerelem van. Szerintem viszont ez nem igaz. Legalább négy van. Először beleszeretünk a barátunkba, hogy megtanuljuk, milyen finom is a határvonal a barátság és a férfi-nő kapcsolat között. Az...
Jutka
67 éves
Eger

Kedves, őszinte, határozott személyiség vagyok. Szabadidőmben szívesen sétálok, olvasok, kézimunkázok. Keresem azt a társam, aki hasonló személyiségjegyekkel rendelkezik és káros szenvedélyektől mentes. Mottóm: "Embernek lenni NEM szerep."
Mária
57 éves
Eger

Racionálisan gondolkodó energikus nő vagyok, de a játékosság sem áll tőlem távol. Intelligens férfi barátságát keresem tartós kapcsolatra. Nem baj, ha jóképű vagy és van humorod!
Tereza
55 éves
Eger

Vidám jó humorú természetet kedvelő mások által csinosnak mondott 55 éves hölgy vagyok.Aki komoly kapcsolatra vágyik. Őszinte kedves intelligens vagyok ezt várom el a partneremtől is!!!
Viktória
35 éves
Eger

Sziasztok! Komoly kapcsolatot szeretnék.Szeretek olvasni kirándulni! Ha te is ilyen beállitottságú vagy lehet te vagy az igazi!!!
Klára
65 éves
Eger

Energikus, határozott, kedves nő vagyok. Intelligens, művelt barátomat keresem tartós kapcsolat céljából.
Irmi
77 éves
Eger

Egyedűl élek, amit nehezen viselek,házias rendszerető vagyok. Életvidám, nyiltszivű, barátságos. Szeretek kirándulni, utazni, szinházba, muzeumokba járni. Igényes vagyok magamra és a kőrnyezetemre
Julianna
47 éves
Eger

Lelki társat, barátot, szabadidő partnert keresek. Együtt átélni mindkettőnk számára érdekes dolgokat. Erősíteni egymást, tanulni egymástól, lélekben gazdagodni, pozitív érzelmeket adni és kapni. A párkapcsolat kialakulásához szükséges, hogy külsőre is vonzónak találjuk egymást. Én eléggé fiat...


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Tamás
42 éves
Eger

Tartós, boldog, harmonikus párkapcsolatot keresek, mely kölcsönös megértésen, elfogadáson alapul. Remélem itt megtalálom a párom, aki tudja értékelni a bennem rejlő értékeket.
zoli
37 éves
Eger

Balázs
36 éves
Eger

Vidám :), megbízható, természetkedvelő, környezettudatos és közvetlen vagyok.Alapvetően a személyes találkozásokban hiszek, a hosszas levelezésekkel szemben.
Richárd
33 éves
Eger

Szeretem a természetet, a hegyeket, a vidéki létet, a szőlőt, a jó borokat, ugyanakkor egy-egy színházi előadás vagy kiállítás sem áll tőlem távol. Nem kedvelem viszont a pacallevest, az alföldet és ByeAlex-et. Munkám során azon gondolkodom, ami még senkinek sem jutott eszébe, a hegyek között a...
Ákos
29 éves
Eger

Egy rövid bemutatkozás,, szeretnék úgy ismerkedni, hogy nem külső vagy kor alapján megítélni mást , hanem a viselkedés, gondolkozás, , hogy milyen mint ember... Szerintem ez többet jelent a külsőnél és a kornál. Én nem vagyok egy csapongó életű, inkább céltudatos, törekvő, három szakmám va...
Csaba
38 éves
Eger

Nyugodt, türelmes ember vagyok, aki többre értékel egy filmnézős estét a párjával, mint egy zajos szórakozóhelyet. Komoly kapcsolatot keresek egy mosolygós, kedves lánnyal. Horkolás kizáró Ok :)
tsrsany
42 éves
Eger

Egy megértő,beszédes,hűséges társat keresek.Akivel jókat lehet beszélgetni,és szeret a természetbe járni.
Arnold
42 éves
Eger

Szeretek kirándulni,kerékpározni,olvasni(mostanában elég keveset). Van úgy,hogy egy számítógépes játék köt le,vagy egy film. Belekóstoltam már a kertészkedésbe és a főzésbe is.
Ferenc
59 éves
Eger

Vidám természettű, zenét táncod kedvelő nem dohányzó nem italozó ember vagyok. Egy gyermekem van, fiú és 7. osztályos.. Kerékpározni, kirándulni szerető, életvidám, zenekedvelő vonzó külsejű, házias hölgyet keresek. A mobilos beszélgetéseket a számla miatt nem tartom előnyösnek első kö...
ERLAU
53 éves
Eger

Keresem továbbra is a NŐT! Az adataim valósak. Egyedül élek Egerben, itt is dolgozom. Akinek felkeltettem a figyelmét, keressen bátran! :-)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább
Copyright 2003-2017 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.startrandi.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2017-01-18 21:10:20