Társkereső Salzburg

jegyezz meg

Társkeresés Salzburg (Ausztria)

Salzburg-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 133 társkereső tag vár rád Salzburg és környékéről!
Rövid ismertető


Salzburg Ausztria egyik tartománya / megyéje / országrésze / városa. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Salzburg és környékéről:

Veronika
60 éves
Bécs

Jó hogy rám találtál. Ha irsz nekem mindenképpen válaszolni fogok. Legyél kedves, mert nem stilusom a durvaság. rnKövetkezö lépés az ismerkedésben a telefon és az elsö randi.rnNincsen komplexusom igy a 45 év alattiak kiméljenek meg, még válaszra sem méltatom öket. rnHa szeretönek szeretnél ne le...
Magdi
65 éves
Alsó-Ausztria

Fiatalos külsővel és gondolkodással vagyok megáldva.Szeretem a vidám,öszinte embereket.Barátokat keresek . .Szeretem a természetet,az utazást,a fotózást,táncolást.Nem dohányzom.Jelenleg Ausztriaba élek Tirolba Imst, fotós levelekre válaszolok.Köszönöm.Igazábol 2016-ban kerestem meg az oldalt.201...
Kamela
33 éves
Alsó-Ausztria

Ha van egy szív, mely érted dobban, szeresd őt mindenkinél jobban. Mert ki tudja, lesz-e idő, mikor fáj a szíved, de már késő.
Gyöngy
58 éves
Felső-Ausztria

Linzben élek.Vidám pozitív beállítottságú nő vagyok.Szeretek táncolni és mindent mi felvidít.Keresek hozzám közel élő férfit barátkozás céljából.Kölcsönös szimpátia esetében bármi is lehet.Rajtunk áll!
Trudi
29 éves
Alsó-Ausztria

Sziasztok! Annyi mindent tudnék írni magamról! De nem fogok! :) Ebből a pár mondatból úgy sem lehet az embert megismerni!:)
Renata
43 éves
Salzburg

Kalandorok kiméljenek.Nem szexualis kapcsolatot keresek....Hiszek a szerelemben a tiszteletben es abban hogy még ez a beteg világ tartogat csodálatos dolgokat .
Katalin
34 éves
Bécs

Nyitott vagyok és vidám. Szeretek utazni, kirándulni, színházba menni, vagy akár moziba is. Elfogadom magam, úgy ahogy vagyok, de ennek ellenére sportolok. Járok úszni, kerékpározni és kirándulni. Jelenleg Bécsben élek, ha szívesen megismernél, írj! :)
Emese
51 éves
Bécs

Nem attól lesz boldog egy párkapcsolat, ha egyáltalán nincsenek a két ember között összeütközések. Sokkal inkább arról van szó, hogy a boldog párkapcsolatokban másképp kezelik a konfliktusokat - és ezt meg lehet tanulni.
Gyöngyi
54 éves
Salzburg

Ebben a rohanó világban megtalálni a boldogságot,és megtartani. Írhatnám hogy csinos vagyok,jó megjelenésű,sportos,de ezek mind sablonos dolgok,persze fontos a külső is,de az ember jellemét ez nem igazán tükrözi. Keresem az izgalmat az életembe,írjál és megtudod milyen vagyok.
Adri
30 éves
Felső-Ausztria

30 éves mosolygós, életvidám nő vagyok, még keresem a párom, 2 éve élek külföldön és szívesen ismerkednék


Párkereső urak

Társkereső urak Salzburg és környékéről:

romeó
57 éves
Bécs

FÜGGETLEN KEDVES HÖLGYET KERESEK EGY HOSSZÚ TÁVÚ KAPCSOLATRA- HÚSÉG BIZALOM ŐSZINTESÉG BOLDOGSÁG SZERELEM.
Csaba
42 éves
Felső-Ausztria

Hello. Csaba vagyok. 42 éves Ausztriában élek. Keresem a párom, akivel megoszthatom az élet minden örömét.
Michael333
52 éves
Bécs

Kedves,Kellemes társalgó,Kiegyensúlyozott,Céltudatos...szeretek utazni,újat látni és inteziv élni.
Balázs
61 éves
Felső-Ausztria

Szívesen ismerkednék egy kedves, csinos hölggyel, közös szabadidőnk kellemes és tartalmas eltöltésére.
Baxi
41 éves
Felső-Ausztria

Mert nagyon jó! https://www.youtube.com/watch?v=9qnyW2pWME8 Jelenleg itt nem tudok levelet írni! Kérlek vedd figyelembe.
Balázs
38 éves
Bécs

Szia Szeptemberben lesz 3 éve hogy bécsben élek.Egy nyári kalandnak indult de itt ragadtam. Otthon tanárként probálkoztam egyről a kettőre jutni több kevesebb sikerrel. Itt nem a szakmámban dolgozom sajnos de több sikerrel. ez van.
Gergő
30 éves
Bécs

Bécsben élek, dolgozok 1 éve. Ez ne rettentsen el senkit semmitől, mivel nem nagy távolság, és amúgy is... szerencsére egységes Európában élünk. könnyű utazni, nincsenek nagy akadályok :) Átlag ember vagyok, szeretek utazni, parkokban csak úgy ellenni, frizbizni, futni, sétálni. Rengeteg film...
Péter
36 éves
Tirol

Szia! Nyugodtan írhatsz nekem ha szeretnél! Itt mindenki úgyis képről dönt, hogy szimpatikus-e valaki vagy nem . Sajnos az ilyen oldalakon mindegy mi van a kép "mögött"! Nem lehet mindenkinek ugyanaz az ízlése , ezért is ha netán veszed a fáradságot és írsz egy sort biztos fogok r...
Tamás
39 éves
Felső-Ausztria

Szia !kedves ismeretlen. vidám terèszetet utazàst kedvelő"sràc"vagyok!néha lusta,néha szeleburdi,néha túl laza életfelfogàsú.azèrt van jô oldalam is,ha a fentiek egyáltalán rossz tulajdonsàgok,ès a legfontosabb ŐSZINTES&am...
András
69 éves
Bécs

Mindig kettön áll a vásár !! Volt pár csalódás a társkeresésben... A partnert személyesen kell megismerni


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Salzburg környéki településekről:

Copyright 2003-2016 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/salzburg
Nyomtatás dátuma: 2016-09-29 15:30:48