Társkereső Salzburg

jegyezz meg

Társkeresés Salzburg (Ausztria)

Salzburg-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 114 társkereső tag vár rád Salzburg és környékéről!
Rövid ismertető


Salzburg Ausztria Salzburg tartományának székhelye. A Salzburg-környék közigazgatási egységgel együtt alkotják az Salzburg tartomány öt Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Salzburg és környékéről:

Mónika
41 éves
Bécs

Légy TE a nagybetűs férfi számomra! Pársor.... Néha angyal néha ördög!:) 2,5 éve élek Bécsben a 4 éves kislányommal.Komoly kapcsolatot keresek az életem nem átjáróház,csak szexkapcsolatot keresők kíméljenek ... Nem a tökéletes férfit keresem,magam sem vagyok tökéletes.Szeress és engedd hogy s...
Emese
49 éves
Bécs

Nem attól lesz boldog egy párkapcsolat, ha egyáltalán nincsenek a két ember között összeütközések. Sokkal inkább arról van szó, hogy a boldog párkapcsolatokban másképp kezelik a konfliktusokat - és ezt meg lehet tanulni.
Andrea
44 éves
Tirol

Judit
45 éves
Alsó-Ausztria

Ausztriában élek ( Badenben) egyedül, már nagyon rég elváltam. Szenvedélyes és nagyon őszinte ember vagyok. Keresem az a férfit, aki még tud udvarolni, akinek fontos az őszinteség, a tisztelet, és komoly kapcsolatra vágyik. Szélhámosok ne üzenjenek és csak egyedül álló férfi üzenjen, aki valóba...
Sissy
25 éves
Bécs

Az igazi nő mindent el tud intézni, de egy igazi férfi ezt nem hagyja neki :P Ha szereted a pörgést, a nyüzsgést, ha szeretsz bulizni, táncolni, kimozdulni,vagy sportolni, utazni, ha szeretsz jókat enni, más kultúrák ételeit kipróbálni, és ha társasági ember vagy, de szívesen vagy kettesbe...
Dora
27 éves
Bécs

Több ismerősöm ajánlotta az oldalt, ezért gondoltam kipróbálom én is. Nagyon szeretek moziba járni, szeretek sportolni és barátokkal lenni. Szívesen utazom ha időm engedi. Szabadidőmben zenét hallgatok, filmeket nézek és a barátaimmal találkozom.
Katalin
48 éves
Burgerland

Érzékeny hal vagyok,aki szereti a természetet....a ,,ma " minden perce számít....kedvenc filmem címe: Kapj el,ha tudsz !
Anikó
29 éves
Tirol

Ausztriában élek és itt is képzelem el a jövőt. Szabadidőmet legszívesebben a természetben töltöm, szeretek sportolni (túrázás, biciklizés, nordic walking...), állatokkal foglalkozni és utazni. Vidám természetű, őszinte páromat keresem. A többit majd személyesen :-)
lili
41 éves
Bécs

Vidam termeszetü, utazast, sportot, kulturat kedvelö hölgy vagyok. Ezuton keresem paromat, aki szinten vidam, jo kedelyü es fantasztikus humorral rendelkezik.
Nika
29 éves
Salzburg

Szia Kedves Idegen! :D Mint mindenki más, én is az estleges sikeres pártalálás reményében vagyok itt. Egy életvidám, mosolygós, extrém sportokat kedvelő csajszi vagyok. Ha úgy érzed szívesen megismernél, rám írnál....hát tedd meg! :)


Párkereső urak

Társkereső urak Salzburg és környékéről:

András
67 éves
Bécs

Mindig kettön áll a vásár !! Volt pár csalódás a társkeresésben... A partnert személyesen kell megismerni
István
35 éves
Bécs

Nos,egy pár szóban... Én egy igazi férfinek tartom magamat. Vannak hibáim és sajnos tökéletes sem vagyok.... Viszont vannak előnyös oldalaim is:nem járok inni a haverokkal,nem szeretem a sört,focit sem nézek a ház körül bármit el tudok végezni,szeretem a gyerekeket és nagy szívem van.. amit ...
Sandor
57 éves
Bécs

Az adatlapomon leírtak a valóságnak felelnek meg! Nem szeretnék évekig levelezni,természetesen a kapcsolatot komolyan kereső hölgynek küldök elérhetőséget, kedves kellemes társat keresek.
László
48 éves
Salzburg

Szerintem nem az első benyomás a döntő,itt mindenki a jó oldalát mutatja.később derülnek ki a dolgok,ezért hagyjunk időt egymás megismerésére.
Karesz
38 éves
Bécs

Sziasztok Nagylányok ! Komoly kapcsolatot nem keresek de annál inkább valakit akivel kikapcsolódhatok időnként mivel csak ritkán járok haza Magyarországra . Nem szexpartnert keresek hanem szabadidőpartnert csavarogni beszélgetni jól eltölteni 1-2 napot .
György
50 éves
Burgerland

Hölgyeim, milyen társat is keresek? Egy igazi NŐT-mert mellettem az lehetsz-az összes tulajdonságoddal együtt-aki szerethető, szeretni tudó akit naponta felhívok, felhív, csak annyit mondok és mond szeretlek, hiányzol mikor látlak?Na ezt keresem Legyen csinos vékony kedves szeretetre méltó bújós ...
lászló
48 éves
Karintia

Az élet nem mindig úgy alakul ahogy szeretnénk ez van lesz szebb jövő. Puszi mindenkinek aki megnézi a lapomat.
Zsolt
19 éves
Bécs

Mondhatni bármilyen témában otthon vagyok,velem mindig mindenről lehet beszélni és szerintem sose vagyok unalmas:) humorom sokak szerint kitűnő. Bécsben 3,5 éve élek és nagyon szivesen ismerkednék olyanokkal akik szintén itt élnek:)
Laci
51 éves
Alsó-Ausztria

Keresem a párom hosszútávú kapcsolatra, aki akar velem élni Ausztriában.Három gyermekem van.Kettő lány egy fiú.Kisebbik lányom és a fiam van velem. A lányom ritkán van velünk mert ő szállodában lakik.Fiam tanul és mellette dolgozik. Nagylányom Magyarországon él. Nem vagyok vip tag.
Laci
45 éves
Bécs

Tisztelt Hölgyek! :) Mély érzésű, ápolt, önmagára, párjára, környezetére igényes férfiként keresem a MINDENEM! :) Szó szerint! :) Egy NŐ személyében. Az itt állottak, csak segítség hogy megtaláljuk egymást a párommal. Nem szeretném eladni magam, mert nem vagyok megvásárolható, és TE s...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Salzburg környéki településekről:

Copyright 2003-2014 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/salzburg
Nyomtatás dátuma: 2014-10-01 05:59:22