Társkereső Salzburg

jegyezz meg

Társkeresés Salzburg (Ausztria)

Salzburg-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 119 társkereső tag vár rád Salzburg és környékéről!
Rövid ismertető


Salzburg Ausztria Salzburg tartományának székhelye. A Salzburg-környék közigazgatási egységgel együtt alkotják a Salzburg tartomány öt Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Salzburg és környékéről:

Emese
38 éves
Stájerország

Élek, virulok és dolgozom. Gyermekemet nevelem. Pihenésképpen olvasok, kirándulok, zenét hallgatok valamint tanulom a német nyelvet.
Gabriella
51 éves
Karintia

Igényes,jóhumorú fiatalos hölgy vagyok.Szeretek főzni,kirándulni,sétálni,beszélgetni.Munkám jelenleg Ausztriához köt.Ez bármikor változhat mert az ÉLET nagy rendező!A JÓT keresem,mert a SZÉP bennünk van!
Adri
28 éves
Tirol

Okos, helyes, független, korban hozzám illő pasik jelentkezését várom komoly kapcsolat reményében. Amennyiben egy értelmes, nem mindennapi, izgalmas nőt keresel, akkor jó helyen jársz ;)
Magdi
50 éves
Bécs

Hallo,:) Üdvözöllek az oldalamon..:) ha ugy gondolod szeretnel többet megtudni rolam kerlek veddd fel velem a kapcsolatot. Termeszet szeretö ember vagyok,szeretek szeretni, es szeretetet kapni. Bövebben legközelebb..;)
Anikó
28 éves
Tirol

A pozitív gondolkodás boldoggá tesz! Boldoggá, mert úgy nézhetsz majd magadra mindig, ahogy csodára nézni illik. A pozitív gondolkodás a boldogság mágnese. Ha valamire gondolsz, azt vonzani kezded. Ha gondolataid szépek, akkor szép dolgokat vonzol, míg ha pesszimistán látod a világot, akkor a tra...
Orsolya
37 éves
Tirol

Ha szeretnél megismerni egy vidám, életrevaló,talpraesett lány, akkor itt az alkalom. Jelenleg Ausztriában dolgozom, de természetesen minden vágyam, hogy újra megtaláljam otthon a számításaim..
Eva
31 éves
Salzburg

Folyamatban... Jelenleg Ausztriában élek. Épp újjáépítem az életem. Persze ki tudja, talán nemsokára újra hazaköltözöm... bár kétlem. Szeretném azt hinni, hogy összetett karakter vagyok. Humorom is van, eszem is. Csak kéne valaki, aki értékeli is.
Anikó
29 éves
Tirol

Ausztriában élek és itt is képzelem el a jövőt. Szabadidőmet legszívesebben a természetben töltöm, szeretek sportolni (túrázás, biciklizés, nordic walking...), állatokkal foglalkozni és utazni. Vidám természetű, őszinte páromat keresem. A többit majd személyesen :-)
Andi
33 éves
Bécs

Szia! Ki most ezt olvasod bizonyára hasonló cipőben jársz, mint én. Egy normális emberi értékekkel rendelkező társat szeretnél,aki értékel, tisztel, becsül, őszinteségével, nyíltságával érzelmi biztonságot teremt körülötted, humorával megédesíti az életed.szóval azt keresed, ki a másik feled lehe...
katica
69 éves
Alsó-Ausztria

sziasztok fiatalos elvalt nö vagyok szeretem a hazi munkat sütes fözes nevetes szorakozast a romantikat irogatok festek a jo tarsasagot szoval mindent ami az elettel jar de neha jolenne valakihez oda bujni,eppp ezert ismerkedni szeretnek magyar uriemberrel szinten egyedülalloval ,kivancsian varom...


Párkereső urak

Társkereső urak Salzburg és környékéről:

László
49 éves
Salzburg

Szerintem nem az első benyomás a döntő,itt mindenki a jó oldalát mutatja.később derülnek ki a dolgok,ezért hagyjunk időt egymás megismerésére.
Csaba
27 éves
Bécs

Egy kedves általában csendes srác vagyok!Rendszeresen sportolok,szeretk úszni futni edzeni,olvasni kicsit gitározni,utazni,hülyéskedni ,kutyáznimacskázni (bár sajnos most nincs állatom),teázni,bicajozni,új dolgokat tanulni.Nagyon szeretem a természetet azért is szeretek hegyket mászni.Elvarázsol ...
Zoli
30 éves
Bécs

Olyan lányt keresek akivel megértjük egymást,de ahhoz meg kell hogy ismerkedjünk. Ha én még nem találtalak meg de Te felfedeztél és lenne kedved megismerni akkor írj!Ha értékeled ha kedvesen bánnak veled és szeretnek és odafigyelnek rád és viszont tudsz szeretni akkor mindenképpen írj!
Péter
30 éves
Bécs

Bécsben élek egyedül és hozzám való partnerem keresem!aki kíváncsi rám az írjon biztos hogy bálaszolok!
Sanya
37 éves
Tirol

Szívesen beszélgetek, ismerkedek de ezt már komolyabb formában tenném. Mindenképp tartós kapcsolatot keresek. Szeretek utazni, kirándulni, sportolni jelenleg gyógymasszőrként dolgozom
István
35 éves
Bécs

Bécsben élő Lányokkal , Hölgyekkel szeretnék ismerkedni bármilyen célból.Nyitott vagyok bármire és a diszkrécio részemröl 100% amit én is elvárok
Misi
39 éves
Stájerország

Számomra a figyelem és az összetartás nagyon fontos. Akkor érzem jól magam, ha másokkal közösen csinálhatok valamit.Egészséges életvitelt élek,sportolok rendszeresen de a munkám miatt sokat vagyok uton ezért a vezetést is szeretem.Nagyon szeretem olaszországot a nyelvüket a kultúrájukat és Dél Am...
Jácint
33 éves
Tirol

Csak és kizárólag komoly kapcsolatot keresek és hosszútávút!Csak a személyes találkozásnál derül ki minden szerintem,ezért fölösleges szaporítani a szót. Jellemző rám a szüzekre jellemző minden jó és rossz tulajdonság.:-)
Nimród
47 éves
Salzburg

Nimród visszafogottabb ember, aki egyben optimista, vidám, kellemes beszélgetőtárs is. Racionális, két lábbal áll a földön. Világlátott, 6 évet élt Amerika különböző pontjain, főleg Floridában. Jelenleg Salzburg mellett él már 3 éve, de egy-két éven belül szeretne haza költözni és idegenforgalomm...
Kristóf
43 éves
Bécs

Kristóf intelligens, művelt férfi. 8 éve él Bécsben. Szereti ezt a várost, de azért havonta többször haza látogat. Otthona zöldövezetben, kellemes környezetben, a természethez közel található. Itt szeretne családot alapítani szíve választottjával. Munkájával és az életével elégedett férfi. Jut id...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Salzburg környéki településekről:

Copyright 2003-2015 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/salzburg
Nyomtatás dátuma: 2015-02-28 23:57:26