Társkereső Salzburg

jegyezz meg

Társkeresés Salzburg (Ausztria)

Salzburg-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 138 társkereső tag vár rád Salzburg és környékéről!
Rövid ismertető


[Sx] Failed retrieving result for article Salzburg. Salzburg Ausztria egyik tartománya / megyéje / országrésze / városa.


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Salzburg és környékéről:

Lindi
33 éves
Salzburg

TALPIG FÉRFIT KERESEK ! BUNKÓK KÍMÉLJENEK TÉTOVÁK SZINTÉN A lakhelyem TULLN csak a rendszer nem fogadta el.
Gyöngyi
54 éves
Salzburg

Ebben a rohanó világban megtalálni a boldogságot,és megtartani. Írhatnám hogy csinos vagyok,jó megjelenésű,sportos,de ezek mind sablonos dolgok,persze fontos a külső is,de az ember jellemét ez nem igazán tükrözi. Keresem az izgalmat az életembe,írjál és megtudod milyen vagyok.
Éva
53 éves
Tirol

Szeretné egy tartós kapcsolatot, egyelőre a szabadságunk megőrzése mellett ! Magányos vagyok és vágyom a tartalmas együttlétekre !
Adri
30 éves
Felső-Ausztria

30 éves mosolygós, életvidám nő vagyok, még keresem a párom, 2 éve élek külföldön és szívesen ismerkednék
Réka
27 éves
Tirol

Sziasztok! Kirchdorfban élek kb 1 hónapja jöttem ki új életet kezdeni. Szeretném megtalálni a társamat ami nem egyszerű mert sokat dolgozom de semmi nem lehetetlen. Ha felkeltettem érdeklődésedet írj bátran:)
Renata
43 éves
Salzburg

Kalandorok kiméljenek.Nem szexualis kapcsolatot keresek....Hiszek a szerelemben a tiszteletben es abban hogy még ez a beteg világ tartogat csodálatos dolgokat .
Vali
37 éves
Burgenland

Vidám természetü vagyok , azért néha tudok komoly is lenni :) Szeretek utazni, kirándulni,sportolni.Ha többet szeretnél tudni ismerj meg.
Ildiko
48 éves
Bécs

Vidám természetü vagyok,aki szeret utazni,moziba,színházba járni,valamint a szabadban sétálni.Imádom a balatont a friss levegöt.Szívesen megyek még barátokkal kikapcsolódni.Nem szeretem a dohányos embereket,mivel magam se dohányzom,valamint az alkohol is az ellenségem.
Kata
40 éves
Burgenland

Sportkedvelő, normális gondolkodású és értékrenddel biró Nő vagyok aki hasonló Férfit keres komoly kapcsolat céljából. Irj ha szeretnél ismerkedni.
Kata
37 éves
Bécs

Every day I wake up thrilled that people pay me to do the thing I love. Art fits really well with my easygoing attitude and gives me the flexibility to do what I want. So what do I do when I am not working? Well, horse riding, sailing, biking most of the time outside "to do" things. I a...


Párkereső urak

Társkereső urak Salzburg és környékéről:

romeó
57 éves
Bécs

FÜGGETLEN KEDVES HÖLGYET KERESEK EGY HOSSZÚ TÁVÚ KAPCSOLATRA- HÚSÉG BIZALOM ŐSZINTESÉG BOLDOGSÁG SZERELEM.
Balázs
61 éves
Felső-Ausztria

Szívesen ismerkednék egy kedves, csinos hölggyel, közös szabadidőnk kellemes és tartalmas eltöltésére.
Balázs
37 éves
Bécs

Szia Normális életet élő 38 éves férfi vagyok. Hétköznap Bécsben vagyok, ott dolgozom. Hétvégente járok haza.
Baxi
41 éves
Felső-Ausztria

Mert nagyon jó! https://www.youtube.com/watch?v=9qnyW2pWME8 Jelenleg itt nem tudok levelet írni! Kérlek vedd figyelembe.
István
52 éves
Bécs

Zenei ízlésem a klasszikus zene, opera, operett, musical. Szabadidőmben sokat olvasok és szinte minden érdekel ami irodalom, történelem, közélet, emberi sorsok, színház, stb. Sport: úszás, tollaslabda, bicikli. Szeretem a humort, iróniát és kedvelem az életvidám, segítőkész embereket. Viszonyl...
Gergő
30 éves
Bécs

Bécsben élek, dolgozok 1 éve. Ez ne rettentsen el senkit semmitől, mivel nem nagy távolság, és amúgy is... szerencsére egységes Európában élünk. könnyű utazni, nincsenek nagy akadályok :) Átlag ember vagyok, szeretek utazni, parkokban csak úgy ellenni, frizbizni, futni, sétálni. Rengeteg film...
Laci
38 éves
Salzburg

Sziasztok Lányok!Tisztelt Hölgyek! Tömören annyit magamról,hogy monogám típusú, hűséges - jelenleg Salzburgban élő - fiatalember vagyok,aki tartós párkapcsolatban gondolkodik! Hosszú távra terveznék a jövendőbelimmel és más normális emberhez hasonlóan családot szeretnék alapítani (lehetőleg né...
Karesz
40 éves
Bécs

Sziasztok ! Nem látom értelmét egy rövid bemutatkozásnak . Véleményem szerint az adatlapom elárul rólam annyit amit elsőre tudni érdemes és ha ezt érdekesnek találod akkor írsz ha nem akkor meg felesleges többet tudnod.
Gábor
21 éves
Bécs

Hello a nevem Gábor 21. éves vagyok, keresek egy 18.-24 év körüli lányt hoszu tartos kapcsolat céljábol :)
István
44 éves
Tirol

Imádok finomakat főzni,nagyokat kajálni,sétálgatni,autót vezetni,nagyokat aludni,és persze szeretek még kis hangulatos éttermekbe járni.Két nagy gyermekem van akik sajnos nem velem laknak de attól függetlenül nagyon imádom őket ők a mindeneim :-) Az év nagy részét külföldön töltöm mert oda köt a ...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Salzburg környéki településekről:

Copyright 2003-2016 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/salzburg
Nyomtatás dátuma: 2016-07-29 12:05:47