Társkereső Salzburg

jegyezz meg

Társkeresés Salzburg (Ausztria)

Salzburg-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 107 társkereső tag vár rád Salzburg és környékéről!
Rövid ismertető


Salzburg Ausztria Salzburg tartományának székhelye. A Salzburg-környék közigazgatási egységgel együtt alkotják az Salzburg tartomány öt Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Salzburg és környékéről:

Adél
33 éves
Bécs

Mosolygós, pozitív nő vagyok, aki szeret kimozdulni otthonról...a többi tulajdonságomat ismerd meg, ha érdekel. :-)
Rozika0115
50 éves
Voralberg

Őszinte, becsületes, nem viselem el a hazugságot a félre vezetést, szeretetet adni tudó és kapni akaró vagyok. Mind ezeket viszont elvárom a leendő páromtól. Szeretném, ha a leendő párom nem dohányozna, kulturált legyen, intelligens, adjon magára és környezetére. Nem akarom meg változtatni, Ő se ...
Dora
27 éves
Bécs

Több ismerősöm ajánlotta az oldalt, ezért gondoltam kipróbálom én is. Nagyon szeretek moziba járni, szeretek sportolni és barátokkal lenni. Szívesen utazom ha időm engedi. Szabadidőmben zenét hallgatok, filmeket nézek és a barátaimmal találkozom.
Orsolya
25 éves
Voralberg

Kedves Olvasó! Bevallom, nem hiszek az ismerkedés ezen formájában,de mivel az időm nagy részét külföldön töltöm a lehetőségek igen lekorlátozódnak. Magamról annyit, hogy alapvetően türelmes és optimista beállítottságú vagyok, kivéve mikor hülyékkel hoz össze a sors. Azt annyira nem szeretem.....
Ida
48 éves
Burgerland

Szeretnék végre boldog lenni!! Hogy kivel? Azt úgyis az elsö benyomás és személyes találkozás dönti el.
Katalin
48 éves
Burgerland

Érzékeny hal vagyok,aki szereti a természetet....a ,,ma " minden perce számít....kedvenc filmem címe: Kapj el,ha tudsz !
lili
41 éves
Bécs

Vidam termeszetü, utazast, sportot, kulturat kedvelö hölgy vagyok. Ezuton keresem paromat, aki szinten vidam, jo kedelyü es fantasztikus humorral rendelkezik.
Erika Anikó
50 éves
Bécs

Tudok alkalmazkodni,de alapvetően én már "kész" vagyok.Őszintén szólva nem igazán hiszek az effajta társkeresésben,de a "reményhal" ugyebár :)Bővebb tájékoztatás,ha megkeresel :) /Stockerauban élek 3 éve,Bécstől kb. 30 km,de nem dobta fel azt a lehetőséget/
Renata
41 éves
Salzburg

Kalandorok kiméljenek.Nem szexualis kapcsolatot keresek....Hiszek a szerelemben a tiszteletben es abban hogy még ez a beeg világ tartogat csodálatos dolgokat .
Eva
33 éves
Bécs

Az élet lehet hogy túl rövid??!Felesleges bármit irnom magamról, kérdezz és válaszolok.....................


Párkereső urak

Társkereső urak Salzburg és környékéről:

Péter
30 éves
Bécs

Kedves Mindenki, 4 hónapja érkeztem Bécsbe, ezért a szabadidőm hasznos eltöltéshez ismerősöket, barátokat keresek! Úgy látom nem könnyű itt ismerkedni, pont ezért is választottam ezt a fórumot. Ha van kedved sportolni, kerékpározni, sétálni, beszélgetni, természet, egy kávét meginni valahol, Bécs...
Zoli
36 éves
Bécs

Szia , szivesen megismerkednék olyan lányal akivel közös a szimpátia és természetesen komoly kapcsolatot szeretne
Sandor
57 éves
Bécs

Az adatlapomon leírtak a valóságnak felelnek meg! Nem szeretnék évekig levelezni,természetesen a kapcsolatot komolyan kereső hölgynek küldök elérhetőséget, kedves kellemes társat keresek.
Zoli
30 éves
Bécs

Olyan lányt keresek akivel megértjük egymást,de ahhoz meg kell hogy ismerkedjünk. Ha én még nem találtalak meg de Te felfedeztél és lenne kedved megismerni akkor írj!Ha értékeled ha kedvesen bánnak veled és szeretnek és odafigyelnek rád és viszont tudsz szeretni akkor mindenképpen írj!
András
67 éves
Bécs

Maglátjuk, ha meglátjuk egymást....:-)Az elsö személyes találkozó a legfontosabb, ott sok minden eldöl, ha elkezdünk valamit érdemes-e folytatni !
István
34 éves
Bécs

Nos,egy pár szóban... Én egy igazi férfinek tartom magamat. Vannak hibáim és sajnos tökéletes sem vagyok.... Viszont vannak előnyös oldalaim is:nem járok inni a haverokkal,nem szeretem a sört,focit sem nézek a ház körül bármit el tudok végezni,szeretem a gyerekeket és nagy szívem van.. amit ...
Gábor
36 éves
Tirol

Fiatalos,vidám,külföldön élő vagyok.Keresem azt a lányt aki hosszú távú kapcsolatot szeretne.Kalandot nem keresek !!!
Tamás
27 éves
Tirol

Ausztriában élek és itt is tervezem a további életemet egyelőre, csak ezután már kettesben, később hármasban és négyesben, esetleg ötösben (nem, nem a felnőttek számát növelve a kapcsolatban). Keresem azt a korban hozzám illő lányt, aki hasonlóan komolyan gondolja a párkapcsolatot, hűséges, értel...
Ferenc
52 éves
Bécs

Átlagos megállapodott értelmiségi férfi vagyok. Kedvelem a humort,jó kedvet, utazást, és mindent ami értéket képvisel.
László
48 éves
Salzburg

Szerintem nem az első benyomás a döntő,itt mindenki a jó oldalát mutatja.később derülnek ki a dolgok,ezért hagyjunk időt egymás megismerésére.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább


társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Salzburg környéki településekről:

Copyright 2003-2014 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/salzburg
Nyomtatás dátuma: 2014-07-30 04:56:56