Társkereső Salzburg

jegyezz meg

Társkeresés Salzburg (Ausztria)

Salzburg-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 119 társkereső tag vár rád Salzburg és környékéről!
Rövid ismertető


Salzburg Ausztria Salzburg tartományának székhelye. A Salzburg-környék közigazgatási egységgel együtt alkotják az Salzburg tartomány öt Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Salzburg és környékéről:

Anita
41 éves
Bécs

Nem akarok magamrol akár mit is irni,aki akar az majd megismer és alkot rolam véleményt.Kérem csak olyan szeméjek jelentkezzenek akik ugyan ugy komoly kapcsolatot szeretnének.
Anikó
29 éves
Tirol

Ausztriában élek és itt is képzelem el a jövőt. Szabadidőmet legszívesebben a természetben töltöm, szeretek sportolni (túrázás, biciklizés, nordic walking...), állatokkal foglalkozni és utazni. Vidám természetű, őszinte páromat keresem. A többit majd személyesen :-)
Ida
48 éves
Burgerland

Szeretnék végre boldog lenni!! Hogy kivel? Azt úgyis az elsö benyomás és személyes találkozás dönti el.
Eva
30 éves
Salzburg

Folyamatban... Jelenleg Ausztriában élek. Épp újjáépítem az életem. Persze ki tudja, talán nemsokára újra hazaköltözöm... bár kétlem. Szeretném azt hinni, hogy összetett karakter vagyok. Humorom is van, eszem is. Csak kéne valaki, aki értékeli is.
Heléna
26 éves
Tirol

Lehet hogy nagy képűnek tűnik, de azt semmiképp nem mondanám magamról hogy átlagos vagyok. Nem tudnám pontosan megfogalmazni hogy miért is nem vagyok az. Ha megismersz rájössz. Annyit elmondanék magamról igy nagy vonalakban hogy kalandvagyó, hiperaktiv, kissé örült, nagyrészt vidám vagyok. Bár a ...
Renata
41 éves
Salzburg

Kalandorok kiméljenek.Nem szexualis kapcsolatot keresek....Hiszek a szerelemben a tiszteletben es abban hogy még ez a beeg világ tartogat csodálatos dolgokat .
Zsuzsa
21 éves
Stájerország

Hello! Egy Ausztriában élő fiatal lány vagyok, aki keresi a rendes,megértő, törődő párját! :) Itt élek már bő 2 éve, család egy részével. Jelenleg dolgozom, csoportvezető vagyok egy autóipari bőrszabászatban. Szabadidőmben rengeteget vezetek, mert imádom az autókat,különösen a sajátomat! :) N...
Hetti
44 éves
Salzburg

Majd megismersz nem az a lényeg én mit írok ide,henem az hogy te mit gondolsz rólam:)ha már megismertél!
Margit Anna
71 éves
Bécs

Romantikus, de komoly, vidám természetü vagyok. Több országban éltem már, de itt Bécsben lehet nagyon nyugodtan élni és közel van Magyarország is, ahol rokonaim és nagyon sok volt osztálytársam él akikkel a mai napig jó kapcsolatban vagyok, látogatjuk egymást.
Szabina
22 éves
Bécs

Szia, ha érdekel ki vagyok, milyen érték rendel rendelkezek vagy épp, hogy mit csinálok szívesen stb, írj bátran. Kérdezz, és válaszolok! Az életet habzsolók kedvéért, csak komoly párkapcsolatot keresek, kizárólag hosszútávra! Üdv, és köszi, hogy benéztél, Szabina


Párkereső urak

Társkereső urak Salzburg és környékéről:

Gabor
28 éves
Burgerland

Szia! En egy Magyar-német srác vagyok nyolc éve élek ausztriaiban és életem párját keresem. Magamról röviden: Mindig jókedvű, őszinte, egyenes es általában társaságban középpontban szerepelek :). Szeretek utazni kirándulni és ha zajlik az élet. Ha nem egy unalmas hétköznapi sráccal szeretné...
lászló
49 éves
Karintia

Az élet nem mindig úgy alakul ahogy szeretnénk ez van lesz szebb jövő. Puszi mindenkinek aki megnézi a lapomat.
Attila
25 éves
Burgerland

Egy eléggé felgyorsult világban élünk,és mikor a munkád elveszi minden idődet muszály hagyatkoznod valamire,ami segit megtalálnod valakit.-milyen is vagyok? egyeness,szókimondó őszinte és spontán,szeretem az őrült sportokat az extrém dolgokat,minden ojat amihez kel egy kis bátorság,egy kis talpra...
Karesz
38 éves
Bécs

Sziasztok Nagylányok ! Komoly kapcsolatot nem keresek de annál inkább valakit akivel kikapcsolódhatok időnként mivel csak ritkán járok haza Magyarországra . Nem szexpartnert keresek hanem szabadidőpartnert csavarogni beszélgetni jól eltölteni 1-2 napot .
István
42 éves
Tirol

Szerintem nem kell ide írnom semmit majd a személyes találkozás eldönt mindent azt hiszem,mert addig fölösleges is mit mondani magamról!!!:-)
Laszlo
51 éves
Stájerország

Sziasztok! Magamról talán röviden. Ötven egy éves,elvált,sportos testalkatú természetkedvelő férfi vagyok. Keresem korban hozzám illő hölgy ismeretségét,kapcsolat céljából.
Laci
37 éves
Salzburg

Sziasztok Lányok!Tisztelt Hölgyek! Tömören annyit magamról,hogy monogám típusú, hűséges - jelenleg Salzburgban élő - fiatalember vagyok,aki tartós párkapcsolatban gondolkodik! Hosszú távra terveznék a jövendőbelimmel és más normális emberhez hasonlóan családot szeretnék alapítani (lehetőleg né...
Robi
39 éves
Bécs

Helló! Azt hiszem Téged kereslek,ha kedves ,aranyos lány vagy és komoly kapcsolatot,családot szeretnél!Ha olyan lány vagy aki hajlandó változtatni a megszokott kis életvitelén, és együtt alakítani tovább....
István
35 éves
Bécs

Nos,egy pár szóban... Én egy igazi férfinek tartom magamat. Vannak hibáim és sajnos tökéletes sem vagyok.... Viszont vannak előnyös oldalaim is:nem járok inni a haverokkal,nem szeretem a sört,focit sem nézek a ház körül bármit el tudok végezni,szeretem a gyerekeket és nagy szívem van.. amit ...
András
67 éves
Bécs

Mindig kettön áll a vásár !! Volt pár csalódás a társkeresésben... A partnert személyesen kell megismerni


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Salzburg környéki településekről:

Copyright 2003-2014 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/salzburg
Nyomtatás dátuma: 2014-11-23 11:37:18