Társkereső Salzburg

jegyezz meg

Társkeresés Salzburg (Ausztria)

Salzburg-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 122 társkereső tag vár rád Salzburg és környékéről!
Rövid ismertető


Salzburg Ausztria Salzburg tartományának székhelye. A Salzburg-környék közigazgatási egységgel együtt alkotják a Salzburg tartomány öt Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Salzburg és környékéről:

Ágnes
45 éves
Stájerország

Ausztriában élek és dolgozom. Keresem azt a férfit akivel tudok jókat beszélgetni, sétálni , akivel a szemünkkel is megértjük egymást.
Gyöngy
56 éves
Felső-Ausztria

Linzben élek.Vidám pozitív beállítottságú nő vagyok.Szeretek táncolni és mindent mi felvidít.Keresek hozzám közel élő férfit barátkozás céljából.Kölcsönös szimpátia esetében bármi is lehet.Rajtunk áll!
Anikó
30 éves
Tirol

Ausztriában élek és itt is képzelem el a jövőt. Szabadidőmet legszívesebben a természetben töltöm, szeretek sportolni (túrázás, biciklizés, nordic walking...), állatokkal foglalkozni és utazni. Vidám természetű, őszinte páromat keresem. A többit majd személyesen :-)
Timi
39 éves
Tirol

Pozitív beállítottságú, életvidám, családcentrikus nő vagyok. Egy 11 éves kislány anyukája. Tirolban dolgozom. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj! :)
Nikolett
33 éves
Stájerország

Sziasztok!:) Ausztriában élek,és szintén ott élő magyar férfival ismerkednék komoly kapcsolat céljából. Életvidám,pozitív gondolkodású,természetet,állatokat kedvelő nő vagyok,szeretek túrázni,úszni,olvasni,barátokkal lenni,moziba járni,és még nagyon sok mást is. Fontos számomra a bizalom,őszin...
Gyöngyi
53 éves
Salzburg

Ebben a rohanó világban megtalálni a boldogságot,és megtartani. Írhatnám hogy csinos vagyok,jó megjelenésű,sportos,de ezek mind sablonos dolgok,persze fontos a külső is,de az ember jellemét ez nem igazán tükrözi. Keresem az izgalmat az életembe,írjál és megtudod milyen vagyok.
Andi
33 éves
Bécs

Szia! Ki most ezt olvasod bizonyára hasonló cipőben jársz, mint én. Egy normális emberi értékekkel rendelkező társat szeretnél,aki értékel, tisztel, becsül, őszinteségével, nyíltságával érzelmi biztonságot teremt körülötted, humorával megédesíti az életed.szóval azt keresed, ki a másik feled lehe...
Adri
28 éves
Tirol

Okos, helyes, független, korban hozzám illő pasik jelentkezését várom komoly kapcsolat reményében. Amennyiben egy értelmes, nem mindennapi, izgalmas nőt keresel, akkor jó helyen jársz ;)
Gabriella
52 éves
Karintia

Igényes,jóhumorú fiatalos hölgy vagyok.Szeretek főzni,kirándulni,sétálni,beszélgetni.Munkám jelenleg Ausztriához köt.Ez bármikor változhat mert az ÉLET nagy rendező!A JÓT keresem,mert a SZÉP bennünk van!
Ancsa
57 éves
Salzburg

Mosolygós, vidám, pozitív gondolkodású. Utazást, kirándulást kedvelő. Szeretetre éhes, szeretetet adni és elfogadni tudó. minden szépre és jóra vevő. Az életet szerető igazi NŐ!


Párkereső urak

Társkereső urak Salzburg és környékéről:

Jácint
33 éves
Tirol

Testi-lelki barátságot szeretnék valakivel lehetőleg életfogytig.Az sem baj ha nő az illető :-). Lényeg,hogy megbízható legyen és tudjunk egymásra számítani mindenben. Ja,és előbb vagy utóbb akarjon gyerek(ek)et. Szeresse a rendet. Külsőre, szeretem ha nőiesen öltözik egy nő de elfogadom úgy ahog...
László
34 éves
Stájerország

Sziasztok! Ausztriában,Steiermark-ban élek és dolgozom,egy hozzám illő partner megtalálásának a reményében jelentkeztem ide.Vidám,őszinte típus vagyok,szeretek dolgozni,utazni,természetet járni,sportolni. Szívesen levelezek,csak írjatok nyugodtan!
István
43 éves
Tirol

Imádok finomakat főzni,nagyokat kajálni,sétálgatni,autót vezetni,nagyokat aludni,és persze szeretek még kis hangulatos éttermekbe járni.Két nagy gyermekem van akik sajnos nem velem laknak de attól függetlenül nagyon imádom őket ők a mindeneim :-) Az év nagy részét külföldön töltöm mert oda köt a ...
Sándor
44 éves
Felső-Ausztria

A személyes ismerkedésben hiszek ott kiderül sokminden az internet szerintem csak a kapcsolat felvételre jó.
Karesz
39 éves
Bécs

Sziasztok Nagylányok ! Komoly kapcsolatot nem keresek de annál inkább valakit akivel kikapcsolódhatok időnként mivel csak ritkán járok haza Magyarországra . Nem szexpartnert keresek hanem szabadidőpartnert csavarogni beszélgetni jól eltölteni 1-2 napot . Persze a dolgok komolyra is fordulhatnak .
Csaba
27 éves
Bécs

Egy kedves általában csendes srác vagyok!Rendszeresen sportolok,szeretk úszni futni edzeni,olvasni kicsit gitározni,utazni,hülyéskedni ,kutyáznimacskázni (bár sajnos most nincs állatom),teázni,bicajozni,új dolgokat tanulni.Nagyon szeretem a természetet azért is szeretek hegyket mászni.Elvarázsol ...
Ferenc
35 éves
Bécs

szia! Ferenc vagyok, jelenleg Bécsben élek és dolgozom. Keresem azt a normális Lányt, aki megfog a személyiségével! Üdv, Feri
Peti
55 éves
Bécs

A mának élni és élni hagyni ja és keresem a párom talán itt megtalálom. Mindig pozitivan vidáman átélni az élet minden csodáját, egyszer élünk hát éljünk jól, és élvezzük minden percét. Értelmes beszélgetések hosszú utazások. Egymás tisztelete egyenrangú társként.
Rudolf
33 éves
Felső-Ausztria

Üdvözlet kedves látogató😀! Ausztriában élek, dolgozom, és a jövőmet is itt képzelem el! Szeretek mindig csinálni valamit, jönni-menni, tenni- venni. Nem vagyok egy helyben ülő típus. Szeretem az extrémebb sportokat, és a természetet. Szóval, ha szimpatikus vagyok neked akkor kérdezz b...
András
68 éves
Bécs

Mindig kettön áll a vásár !! Volt pár csalódás a társkeresésben... A partnert személyesen kell megismerni


Sikertörténetek

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Salzburg környéki településekről:

Copyright 2003-2015 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/salzburg
Nyomtatás dátuma: 2015-08-01 13:46:04