Társkereső Salzburg

jegyezz meg

Társkeresés Salzburg (Ausztria)

Salzburg-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 134 társkereső tag vár rád Salzburg és környékéről!
Rövid ismertető


Salzburg Ausztria Salzburg tartományának székhelye. A Salzburg-környék közigazgatási egységgel együtt alkotják a Salzburg tartomány öt Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Salzburg és környékéről:

Orsolya
37 éves
Alsó-Ausztria

Sziasztok. Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Ausztriában élek és dolgozom. Olyan férfit keresek, aki vagy kint él, vagy terveiben szerepel! Nem biztos, hogy rögtön válaszolok. :) Laza kapcsolatra vágyók kíméljenek lehetőleg. :) Köszönöm.
Emese
60 éves
Bécs

Az álom partner profiljára találtál rá. Ha engem a születési dátumom alapján minösitesz, akkor most csukd be és jelölj érdektelennek. Spóroljunk egymásnak idöt és energiát. Ha viszont valamit megmozditok benned olyan 20-30 centivel feljebb mint amire most éppen gondoltál akkor próbálkozz, lehet h...
Trudi
29 éves
Alsó-Ausztria

Sziasztok! Annyi mindent tudnék írni magamról! De nem fogok! :) Ebből a pár mondatból úgy sem lehet az embert megismerni!:)
Nikolett
34 éves
Stájerország

Sziasztok!:) Ausztriában élek,és szintén ott élő magyar férfival ismerkednék komoly kapcsolat céljából. Életvidám,pozitív gondolkodású,természetet,állatokat kedvelő nő vagyok,szeretek túrázni,úszni,olvasni,barátokkal lenni,moziba járni,és még nagyon sok mást is. Fontos számomra a bizalom,őszin...
Gyöngyi
53 éves
Salzburg

Ebben a rohanó világban megtalálni a boldogságot,és megtartani. Írhatnám hogy csinos vagyok,jó megjelenésű,sportos,de ezek mind sablonos dolgok,persze fontos a külső is,de az ember jellemét ez nem igazán tükrözi. Keresem az izgalmat az életembe,írjál és megtudod milyen vagyok.
Marika
71 éves
Bécs

Nöies, házias, sexy 40 éve Bécsben élö volt üzletasszony (szépség) nyugdijban, keresi azt az intelligens, ápolt, jólszituált egyetemet végzett urat aki szeretné ha kényeztetné egy attraktiv,nagyon jól fözö házias, kulturált,igényes magával és a partnrével szemben isl hölgy. Szeretek utazni, a zen...
katica
71 éves
Alsó-Ausztria

sziasztok fiatalos elvalt nö vagyok szeretem a hazi munkat sütes fözes nevetes szorakozast a romantikat irogatok festek a jo tarsasagot szoval mindent ami az elettel jar de neha jolenne valakihez oda bujni,eppp ezert ismerkedni szeretnek magyar uriemberrel szinten egyedülalloval ,kivancsian varom...
Margit Anna
73 éves
Bécs

Romantikus, de komoly, vidám természetü vagyok. Több országban éltem már, de itt Bécsben lehet nagyon nyugodtan élni és közel van Magyarország is, ahol rokonaim és nagyon sok volt osztálytársam él akikkel a mai napig jó kapcsolatban vagyok, látogatjuk egymást.
Dora
29 éves
Bécs

Több ismerősöm ajánlotta az oldalt, ezért gondoltam kipróbálom én is. Nagyon szeretek moziba járni, szeretek sportolni és barátokkal lenni. Szívesen utazom ha időm engedi. Szabadidőmben zenét hallgatok, filmeket nézek és a barátaimmal találkozom.
Ildiko
48 éves
Bécs

Vidám természetü vagyok,aki szeret utazni,moziba,színházba járni,valamint a szabadban sétálni.Imádom a balatont a friss levegöt.Szívesen megyek még barátokkal kikapcsolódni.Nem szeretem a dohányos embereket,mivel magam se dohányzom,valamint az alkohol is az ellenségem.


Párkereső urak

Társkereső urak Salzburg és környékéről:

Misi
45 éves
Stájerország

Szeretet, korrektség, igazság, harmónia, tisztelet - hajtómotrom üzemanyag-keveréke, melyek eddig repítettek és gondolom - ha sikerül, ezentúl is repíteni fognak életem útján. Mármint ha újra rá tudom szánni magam, tartósan a levegőbe emelkedni. Túl nagy volt a zuhanás, túl heves a földhöz csapód...
Ferenc
46 éves
Felső-Ausztria

Szia! Felső Ausztriában élek három éve. Elvált vagyok, van két gyermekem, akik nem velem élnek. Szabadidőmben, időjárástól függően, olvasok, filmezek vagy kirándulok, bringázom. Igazából inkább a hőmérséklettől függ a programom, mert az esőt szeretem, sétálni is, bringázni is. A többit lev...
Ferenc
36 éves
Bécs

szia! Ferenc vagyok, jelenleg Bécsben élek és dolgozom. Keresem azt a normális Lányt, aki megfog a személyiségével! Üdv, Feri
Zoli
34 éves
Alsó-Ausztria

100 karakter te jo eg... Ausztriäban elek es dolgozok Itt elö hölgyekkel ismerkednek , ha vki szimpatikusnak taläl. Rendszeressen sportolok , bringa hidegben rosszabb idöben futäs.
István
53 éves
Salzburg

Barátot keresek,nem tartom magam kalandornak,de a kihívások érdekelnek!Szeretem a kiszámíthatóságot,de az ujdonságok elől sem zárkózom el.
Tibor
61 éves
Felső-Ausztria

Keresem társam, kissé „örült”-extrém (ez nem zárja ki az értelmet) lány személyében... https://www.youtube.com/watch?v=9qnyW2pWME8 Mert nagyon jóóó!!! Köszönöm mindenkinek a "látogatást" az oldalon, a leveleket külön! Holnap lekopok erről az oldalról, sok a k...
Balázs
60 éves
Felső-Ausztria

Szívesen ismerkednék egy kedves, csinos hölggyel, közös szabadidőnk kellemes és tartalmas eltöltésére.
lászló
50 éves
Karintia

Az élet nem mindig úgy alakul ahogy szeretnénk ez van lesz szebb jövő. Puszi mindenkinek aki megnézi a lapomat.
Dávid
27 éves
Tirol

Sziasztok, Tirolban élek két éve, szivesen megismerkednék valakivel aki szereti a természetet, a biciklizést, a jó filmeket, utazni és jó humora van :)
Michael333
52 éves
Bécs

Kiegyensujozot, kelemes tarsalgo, szeretek utazni újat látni újat folderiteni,szeretek mindenféle sportot...stb..


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Salzburg környéki településekről:

Copyright 2003-2016 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/salzburg
Nyomtatás dátuma: 2016-05-03 03:08:12