Társkereső Salzburg

jegyezz meg

Társkeresés Salzburg (Ausztria)

Salzburg-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 137 társkereső tag vár rád Salzburg és környékéről!
Rövid ismertető


Salzburg Ausztria egyik tartománya / megyéje / országrésze / városa. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Salzburg és környékéről:

Kamela
33 éves
Alsó-Ausztria

Ha van egy szív, mely érted dobban, szeresd őt mindenkinél jobban. Mert ki tudja, lesz-e idő, mikor fáj a szíved, de már késő.
Katalin
34 éves
Bécs

Nyitott vagyok és vidám. Szeretek utazni, kirándulni, színházba, moziba járni. Szeretek úszni, kerékpározni és kirándulni. Nagyon szeretnék síelni :) Vidám lány vagyok, aki keresi élete párját, akivel sok boldog pillanatban lesz részünk. Jelenleg Bécsben élek, ha szívesen megismernél, írj! :) Vá...
Adri
30 éves
Felső-Ausztria

30 éves mosolygós, életvidám nő vagyok, még keresem a párom, 2 éve élek külföldön és szívesen ismerkednék
Magdi
65 éves
Alsó-Ausztria

Fiatalos külsővel és gondolkodással vagyok megáldva.Szeretem a vidám,öszinte embereket.Barátokat keresek . .Szeretem a természetet,az utazást,a fotózást,táncolást.Nem dohányzom.Jelenleg Ausztriaba élek Tirolba Imst, fotós levelekre válaszolok.Köszönöm.Igazábol 2016-ban kerestem meg az oldalt.201...
Margit Anna
73 éves
Bécs

Romantikus, de komoly, vidám természetü vagyok. Több országban éltem már, de itt Bécsben lehet nagyon nyugodtan élni és közel van Magyarország is, ahol rokonaim és nagyon sok volt osztálytársam él akikkel a mai napig jó kapcsolatban vagyok, látogatjuk egymást.
Veronika
60 éves
Bécs

Jó hogy rám találtál. Ha irsz nekem mindenképpen válaszolni fogok. Legyél kedves, mert nem stilusom a durvaság. rnKövetkezö lépés az ismerkedésben a telefon és az elsö randi.rnNincsen komplexusom igy a 45 év alattiak kiméljenek meg, még válaszra sem méltatom öket. rnHa szeretönek szeretnél ne le...
Vali
38 éves
Burgenland

Vidám természetü vagyok , azért néha tudok komoly is lenni :) Szeretek utazni, kirándulni,sportolni.Ha többet szeretnél tudni ismerj meg.
Lindi
33 éves
Salzburg

TALPIG FÉRFIT KERESEK ! BUNKÓK KÍMÉLJENEK TÉTOVÁK SZINTÉN A lakhelyem TULLN csak a rendszer nem fogadta el.
Ancsa
58 éves
Salzburg

Mosolygós, vidám, pozitív gondolkodású. Utazást, kirándulást kedvelő. Szeretetre éhes, szeretetet adni és elfogadni tudó. minden szépre és jóra vevő. Az életet szerető igazi NŐ!
Gyöngyi
54 éves
Salzburg

Ebben a rohanó világban megtalálni a boldogságot,és megtartani. Írhatnám hogy csinos vagyok,jó megjelenésű,sportos,de ezek mind sablonos dolgok,persze fontos a külső is,de az ember jellemét ez nem igazán tükrözi. Keresem az izgalmat az életembe,írjál és megtudod milyen vagyok.


Párkereső urak

Társkereső urak Salzburg és környékéről:

Baxi
41 éves
Felső-Ausztria

Mert nagyon jó! https://www.youtube.com/watch?v=9qnyW2pWME8 Jelenleg itt nem tudok levelet írni! Kérlek vedd figyelembe.
Henrik
40 éves
Bécs

Pozitív tulajdonságok: érdeklődő, nyitott, kíváncsi, empatikus, figyelmes, egyedi Negatív: kicsit önző, kicsit szétszórt, a kicsiten van a hangsúly ;-)
Zoltán
46 éves
Bécs

Üdvözöllek kedves látogató! Zoli vagyok jo kedvü eletet kedvelö pasi, ha ugy gondolod meg ér efy probát és kivsncsi vagy rám ismerj meg!
Csaba
42 éves
Felső-Ausztria

Hello. Csaba vagyok. 42 éves Ausztriában élek. Keresem a párom, akivel megoszthatom az élet minden örömét.
Georg
53 éves
Bécs

Az élet minden szépsége,az élet minden öröme,a világ legmélyebb és legigazibb örömei minden ami nagyszerű és minden,ami titokzatos kapunk előtt áll.Az ember hivatása,hogy szeresse a szépet,kövesse a jót és cselekedje a legjobbat.Az élet nem álom,hanem küzdelem,és csak azokat nem csalja meg,akik v...
Laci
39 éves
Salzburg

Sziasztok Lányok!Tisztelt Hölgyek! Tömören annyit magamról,hogy monogám típusú, hűséges - jelenleg Salzburgban élő - fiatalember vagyok,aki tartós párkapcsolatban gondolkodik! Hosszú távra terveznék a jövendőbelimmel és más normális emberhez hasonlóan családot szeretnék alapítani (lehetőleg né...
Gábor
34 éves
Bécs

Sziasztok! Ismerkedni szeretnék korban hozzám illő lányokkal, komoly kapcsolat céljából. Leginkább Bécsből, vagy Győr környékéről keresnék.
Bálint
25 éves
Bécs

Zeneművészeti főiskolára járok, Bécsben. Szabadidőmben fotózom... :) (igen a feltöltött fotón én vagyok) csak az írjon, aki válaszol is... ;)
Zsolt
28 éves
Bécs

Be kell látni hogy elég kreatív munka megírni egy megnyerő bemutatkozót, remélem dióhéjban összefoglalva is megteszi jobb hiányában. Nem vagyok kifejezetten nagy társasági ember, inkább a minőség van előtérben a mennyiséggel szemben. Magamban és a leendőben is alapvetőnek fontosságúnak tartom a...
Gabor
66 éves
Bécs

Vallalkozoi tevekenysegem nyugdijba menetelem miatti megszünese utan megnött szabaidöm tartalmas eltöltesehez keresek alkalmankenti sportolastol sem idegenkedö 50- hölgy ismeretseget baratsag celjabol.Becsben vagy környeken lako hölgy jelentkezeset varom.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Salzburg környéki településekről:

Copyright 2003-2016 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/salzburg
Nyomtatás dátuma: 2016-10-21 23:59:35