Társkereső Salzburg

jegyezz meg

Társkeresés Salzburg (Ausztria)

Salzburg-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 113 társkereső tag vár rád Salzburg és környékéről!
Rövid ismertető


Salzburg Ausztria Salzburg tartományának székhelye. A Salzburg-környék közigazgatási egységgel együtt alkotják az Salzburg tartomány öt Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Salzburg és környékéről:

Gyöngyi
52 éves
Salzburg

Ebben a rohanó világban megtalálni a boldogságot,és megtartani. Írhatnám hogy csinos vagyok,jó megjelenésű,sportos,de ezek mind sablonos dolgok,persze fontos a külső is,de az ember jellemét ez nem igazán tükrözi. Keresem az izgalmat az életembe,írjál és megtudod milyen vagyok.
Nika
29 éves
Salzburg

Szia Kedves Idegen! :D Mint mindenki más, én is az estleges sikeres pártalálás reményében vagyok itt. Egy életvidám, mosolygós, extrém sportokat kedvelő csajszi vagyok. Ha úgy érzed szívesen megismernél, rám írnál....hát tedd meg! :)
Mónika
41 éves
Bécs

Légy TE a nagybetűs férfi számomra! Egy kis morzsa:Néha angyal néha ördög!:) egy kis sport-hetente többször harmónia, színek, formák esztétika mindig tanulok valamit :) mindig keresek kutatok valamit, munkára is marad időm :) érdeklődési kör- széles spektrumú tánc,ki nem hagynám humo...
lili
41 éves
Bécs

Vidam termeszetü, utazast, sportot, kulturat kedvelö hölgy vagyok. Ezuton keresem paromat, aki szinten vidam, jo kedelyü es fantasztikus humorral rendelkezik.
Eva
30 éves
Salzburg

Folyamatban... Jelenleg Ausztriában élek. Épp újjáépítem az életem. Persze ki tudja, talán nemsokára újra hazaköltözöm... bár kétlem. Szeretném azt hinni, hogy összetett karakter vagyok. Humorom is van, eszem is. Csak kéne valaki, aki értékeli is.
Margit Anna
71 éves
Bécs

Romantikus, de komoly, vidám természetü vagyok. Több országban éltem már, de itt Bécsben lehet nagyon nyugodtan élni és közel van Magyarország is, ahol rokonaim és nagyon sok volt osztálytársam él akikkel a mai napig jó kapcsolatban vagyok, látogatjuk egymást.
Andrea
44 éves
Tirol

Judit
45 éves
Alsó-Ausztria

Ausztriában élek ( Badenben) egyedül, már nagyon rég elváltam. Szenvedélyes és nagyon őszinte ember vagyok. Keresem az a férfit, aki még tud udvarolni, akinek fontos az őszinteség, a tisztelet, és komoly kapcsolatra vágyik. Szélhámosok ne üzenjenek és csak egyedül álló férfi üzenjen, aki valóba...
Tilda
25 éves
Alsó-Ausztria

Kint élek Ausztriában. Én egy nem egyszerű nő vagyok,fogalmazhatnánk úgy is hogy egy kicsit bonyolult ;-) " NE ÁLMODD AZ ÉLETED,ÉLD AZ ÁLMODAT!"
Renata
41 éves
Salzburg

Kalandorok kiméljenek.Nem szexualis kapcsolatot keresek....Hiszek a szerelemben a tiszteletben es abban hogy még ez a beeg világ tartogat csodálatos dolgokat .


Párkereső urak

Társkereső urak Salzburg és környékéről:

Sandor
57 éves
Bécs

Az adatlapomon leírtak a valóságnak felelnek meg! Nem szeretnék évekig levelezni,természetesen a kapcsolatot komolyan kereső hölgynek küldök elérhetőséget, kedves kellemes társat keresek.
András
67 éves
Bécs

Maglátjuk, ha meglátjuk egymást....:-)Az elsö személyes találkozó a legfontosabb, de van aki már az elején elrontja....Nem hiba nélkülit keresek, én sem vagyok az....de az adok-kapok elv szerint ismerkedjünk ! Mindig kettön áll a vásár !!
György
50 éves
Burgerland

Hölgyeim, milyen társat is keresek? Egy igazi NŐT-mert mellettem az lehetsz-az összes tulajdonságoddal együtt-aki szerethető, szeretni tudó akit naponta felhívok, felhív, csak annyit mondok és mond szeretlek, hiányzol mikor látlak?Na ezt keresem Legyen csinos vékony kedves szeretetre méltó bújós ...
Adorján
27 éves
Salzburg

Nem rég jöttem Ausztriába hogy újjá építsem az életem! Igényes fiatalos,ápolt férfi vagyok,aki nagyon tudok szeretni csak legyen kit!
Balázs
32 éves
Tirol

Hello. Az ismerkedésnek ezt a módját választottam, mert jelenleg és még hosszútávon külföldön (Ausztriában) élek. Egy évben 2x 1 hónapot töltök otthon. Termeszetesen hasonló, kétlaki életformát elő partnert keresek, de aki a jövőben tervez kiutazni, vele is szívesen beszélgetek. Sajnos nincs l...
István
35 éves
Bécs

Nos,egy pár szóban... Én egy igazi férfinek tartom magamat. Vannak hibáim és sajnos tökéletes sem vagyok.... Viszont vannak előnyös oldalaim is:nem járok inni a haverokkal,nem szeretem a sört,focit sem nézek a ház körül bármit el tudok végezni,szeretem a gyerekeket és nagy szívem van.. amit ...
romeó
55 éves
Bécs

FÜGGETLEN KEDVES HÖLGYET KERESEK EGY HOSSZÚ TÁVÚ KAPCSOLATRA- HÚSÉG BIZALOM ŐSZINTESÉG BOLDOGSÁG SZERELEM.
Zsolt
19 éves
Bécs

Mondhatni bármilyen témában otthon vagyok,velem mindig mindenről lehet beszélni és szerintem sose vagyok unalmas:) humorom sokak szerint kitűnő. Bécsben 3,5 éve élek és nagyon szivesen ismerkednék olyanokkal akik szintén itt élnek:)
BMichael
50 éves
Bécs

Sziasztok...szeretném a páromat meg találni...akár hol is a világon...égy szeretni tudo és szeretetre vágyo hölgyet.
Péter
39 éves
Bécs

Sziasztok!Ismerkedés céljából regisztráltam ezen az oldalon,ki tudhatja,lehet itt fogjuk egymást megtalálni.Kicsit magamról,Bécsben élö apuka vagyok,immár 18 éve élek itt.Rendezett környezetben élek 12 éves lányommal.Ha érdekesnek találsz,írj nyugodtan,ha tehetem válaszolni fogok.Köszönöm!


Sikertörténetek

Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább


társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Salzburg környéki településekről:

Copyright 2003-2014 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/salzburg
Nyomtatás dátuma: 2014-09-19 05:45:23