Társkereső Salzburg

jegyezz meg

Társkeresés Salzburg (Ausztria)

Salzburg-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 120 társkereső tag vár rád Salzburg és környékéről!
Rövid ismertető


Salzburg Ausztria Salzburg tartományának székhelye. A Salzburg-környék közigazgatási egységgel együtt alkotják a Salzburg tartomány öt Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Salzburg és környékéről:

Betti
31 éves
Tirol

"Van aki egyedül,van aki párban,van aki tétlenül és vannak akik hárman.. Puszta kíváncsiságból vagyok itt
Gabriella
52 éves
Karintia

Igényes jó humorú hölgy vagyok.Ausztriában,Klagenfurt környékén élek és dolgozom.Távlati terveimben Magyarország NEM szerepel!Társaság hiányában regisztráltam,bízva ÁMOR jó szemében!;-)..
Mónika
28 éves
Salzburg

Őszinte, optimista és nyugodt személyiség vagyok. Szeretek sportolni, olvasni és kirándulni. Sokat tudnék még írni, de a személyes találkozásokkor derül ki minden.
Edina
37 éves
Bécs

Szeretek utazni,kulturális helyeket látogatni,sportolni,bármi ami kicsit is szórakoztatóbbá teszi a szabad időmet!
Dora
28 éves
Bécs

Több ismerősöm ajánlotta az oldalt, ezért gondoltam kipróbálom én is. Nagyon szeretek moziba járni, szeretek sportolni és barátokkal lenni. Szívesen utazom ha időm engedi. Szabadidőmben zenét hallgatok, filmeket nézek és a barátaimmal találkozom.
Gyöngyi
53 éves
Salzburg

Ebben a rohanó világban megtalálni a boldogságot,és megtartani. Írhatnám hogy csinos vagyok,jó megjelenésű,sportos,de ezek mind sablonos dolgok,persze fontos a külső is,de az ember jellemét ez nem igazán tükrözi. Keresem az izgalmat az életembe,írjál és megtudod milyen vagyok.
Anikó
30 éves
Tirol

Ausztriában élek és itt is képzelem el a jövőt. Szabadidőmet legszívesebben a természetben töltöm, szeretek sportolni (túrázás, biciklizés, nordic walking...), állatokkal foglalkozni és utazni. Vidám természetű, őszinte páromat keresem. A többit majd személyesen :-)
Anikó
29 éves
Tirol

A pozitív gondolkodás boldoggá tesz! Boldoggá, mert úgy nézhetsz majd magadra mindig, ahogy csodára nézni illik. A pozitív gondolkodás a boldogság mágnese. Ha valamire gondolsz, azt vonzani kezded. Ha gondolataid szépek, akkor szép dolgokat vonzol, míg ha pesszimistán látod a világot, akkor a tra...
Andi
33 éves
Bécs

Szia! Ki most ezt olvasod bizonyára hasonló cipőben jársz, mint én. Egy normális emberi értékekkel rendelkező társat szeretnél,aki értékel, tisztel, becsül, őszinteségével, nyíltságával érzelmi biztonságot teremt körülötted, humorával megédesíti az életed.szóval azt keresed, ki a másik feled lehe...
Ildiko
48 éves
Bécs

Vidám természetü vagyok,aki szeret utazni,moziba,színházba járni,valamint a szabadban sétálni.Imádom a balatont a friss levegöt.Szívesen megyek még barátokkal kikapcsolódni.Nem szeretem a dohányos embereket,mivel magam se dohányzom,valamint az alkohol is az ellenségem.


Párkereső urak

Társkereső urak Salzburg és környékéről:

Márton
44 éves
Tirol

Mindenre nyitott őszinte embernek tartom magam. Három éve szenvedélyem a futás. Szeretem a természetet.
Gergő
30 éves
Bécs

Bécsben élek, dolgozok 1 éve. Ez ne rettentsen el senkit semmitől, mivel nem nagy távolság, és amúgy is... szerencsére egységes Európában élünk. könnyű utazni, nincsenek nagy akadályok :) Átlag ember vagyok, szeretek utazni, parkokban csak úgy ellenni, frizbizni, futni, sétálni. Rengeteg film...
András
68 éves
Bécs

Mindig kettön áll a vásár !! Volt pár csalódás a társkeresésben... A partnert személyesen kell megismerni
romeó
56 éves
Bécs

FÜGGETLEN KEDVES HÖLGYET KERESEK EGY HOSSZÚ TÁVÚ KAPCSOLATRA- HÚSÉG BIZALOM ŐSZINTESÉG BOLDOGSÁG SZERELEM.
Misi
45 éves
Stájerország

"éld az életed, ameddig lehetőséged van rá" Kedveseim! Megpróbálom a lehetetlent... mit is írhatnék magamról? Többször mondták nekem, hogy maradjak olyan, amilyen vagyok. Maradtam. Hogy ez mit jelent? Talán a legfontosabb jellemzőim: szeretem a korrektséget, az igazságot, a harmón...
István
43 éves
Tirol

Imádok finomakat főzni,nagyokat kajálni,sétálgatni,autót vezetni,nagyokat aludni,és persze szeretek még kis hangulatos éttermekbe járni.Két nagy gyermekem van akik sajnos nem velem laknak de attól függetlenül nagyon imádom őket ők a mindeneim :-) Az év nagy részét külföldön töltöm mert oda köt a ...
Tibor
60 éves
Felső-Ausztria

Teljesen érdektelennek tartom, hogy ide írjak, de muszáj. Többnyire ezt el sem olvassák. Nem ezen múlik, hogy valaki megkeres-e.
Peti
55 éves
Bécs

A mának élni és élni hagyni ja és keresem a párom talán itt megtalálom. Mindig pozitivan vidáman átélni az élet minden csodáját, egyszer élünk hát éljünk jól, és élvezzük minden percét. Értelmes beszélgetések hosszú utazások. Egymás tisztelete egyenrangú társként.
Péter
29 éves
Voralberg

szia! Péter vagyok, jelenleg Ausztriában (Vorarlberg tartomány) élek. Szeretném megtalálni a hozzám illő nőt!
László
35 éves
Stájerország

Sziasztok! Ausztriában,Steiermark-ban élek és dolgozom,egy hozzám illő partner megtalálásának a reményében jelentkeztem ide.Vidám,őszinte típus vagyok,szeretek dolgozni,utazni,természetet járni,sportolni. Szívesen levelezek,csak írjatok nyugodtan!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Salzburg környéki településekről:

Copyright 2003-2015 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/salzburg
Nyomtatás dátuma: 2015-12-01 15:37:43