Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 310 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Tibarin
61 éves
Eger

Sohasem állok ellen a kísértésnek, mert rájöttem, hogy azok a dolgok, amelyek nem jók nekem, nem kísértenek...! George Bernard Shaw Régen regisztráltam. Sokáig nem voltam itt. Szeretném itt megtalálni a társam. Lehetne egy laza, kötöttségek nélküli kapcsolat közös programokkal. /Nem err...
Orsi
34 éves
Eger

Mondhatnám, hogy tanulj a múltból, élj a mának .... de a legfontosabb mégis az, hogy mosolyogj sokat és szeress nagyon!!! :)
Katalin
32 éves
Eger

Kedves,normális életvitelű komoly szándékú emberek jelentkezzenek!!Káros szenvedélyektől mentes,határozott jellem...stb,stb.Kedves ,rendes lány vagyok.Ha szimpatikus vagyok vedd fel velem a kapcsolatot, írj és válaszolok. Keresem a másik felem!!! Csak komoly kapcsolat érdekel!!!
Magdi
57 éves
Eger

Hűséges, őszinte nő vagyok. Szerintem egy kapcsolat alapja a bizalom. A bizalom törékeny kincs: ha egyszer elnyertük, óriási szabadságot kapunk általa, de ha egyszer elvész, olykor lehetetlen visszaszerezni. Társat keresek, nem kalandot.
Ágnes
57 éves
Eger

Írhatok sok szép dolgot magamról, de nem sok értelme lenne. Saját szemmel kell dönteni, saját érzések alapján arról, hogy jelen van-e a szimpátia.
Judit
29 éves
Eger

Szeretek nevetni, futni hétvégente!:)Mindig vidám vagyok!:))Csak pozitívan!:))Komoly kapcsolatot keresek!:))
Csili
36 éves
Eger

Csilla vagyok, azt mondják mosolygós, vidám természetű.Tanítónő a foglalkozásom, szeretem a gyerekek társaságát, őszinteségét, a velük való törődést, ezért a munkámat is.Szabadidőmben szívesen barangolok a természetben, tekerek egy jót kerékpárral vagy éppen sütök-főzök.Szeretem a színházat, a né...
Andi
54 éves
Eger

Ha hazugsággal indítasz, el se kezd. Légy aki vagy! Közvetlen, vidám nő vagyok.Persze ha hagyod. Szeretem a nyugalmat, törekszem a biztonságra.
Zita
39 éves
Eger

Szeretek bringázni,túrázni,utazni,csavarogni,felfedezni,bolondozni,koncertre,moziba,színházba járni,röhögni,beszélgetni,bőrig ázni az esőben,néha csendben lenni,elmélyülni a gondolataimban,olvasni,zenét hallgatni,szeretem a telet,a havat,a hideget :-). Nem szeretem ha irányítani,befolyásolni aka...
Irmi
76 éves
Eger

Egyedűl élek, amit nehezen viselek,házias rendszerető vagyok. Életvidám, nyiltszivű, barátságos. Szeretek kirándulni, utazni, szinházba, muzeumokba járni. Igényes vagyok magamra és a kőrnyezetemre


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Richárd
33 éves
Eger

Szeretem a természetet, a hegyeket, a vidéki létet, a szőlőt, a jó borokat, ugyanakkor egy-egy színházi előadás vagy kiállítás sem áll tőlem távol. Nem kedvelem viszont a pacallevest, az alföldet és ByeAlex-et. Munkám során azon gondolkodom, ami még senkinek sem jutott eszébe, a hegyek között a...
Csp075
41 éves
Eger

Nem a tökéletest keresem, hanem az igazit. :-P "Aki kér, annak adatik; aki zörget, annak megnyittatik; aki keres, talál."
Norbert
26 éves
Eger

Elég nehéz magamról írni ezért tömörenen, nem vagyok az a bulizós fajta, inkább jobban szeretem a baráti társaságokat. Szabadidőm nagy részét legszívesebben játékkal, filmnézéssel, zenehallgatással töltöm. Köszönöm hogy megnézted az adatlapom.
Szabolcs
26 éves
Eger

Ha egy életvidám , pozitív jó kiállású fiatalembert keresel, akkor kérlek ne lépj tovább mert megtaláltad! :) Komoly kapcsolatot keresek de ha csak simán barátkozni van kedved ez se akadály. Ha többet szeretnél rólam megtudni, írj nyugodtan igyekszem csillapítani a kíváncsiságodat. :)
Ákos
28 éves
Eger

Egy rövid bemutatkozás,, szeretnék úgy ismerkedni, hogy nem külső vagy kor alapján megítélni mást , hanem a viselkedés, gondolkozás, , hogy milyen mint ember... Szerintem ez többet jelent a külsőnél és a kornál. Én nem vagyok egy csapongó életű, inkább céltudatos, törekvő, három szakmám va...
István
61 éves
Eger

Egerben élek. Most kezdtem újra építeni az életem. Rá akarok készülni az élményekben gazdag nyugdíjas éveimre. Ehhez az új élet felépítéséhez keresek aktív életet élő tárast. Az sem baj, ha a társam is szívesen foglalkozik lovakkal.
Arnold
42 éves
Eger

Szeretek kirándulni,kerékpározni,olvasni(mostanában elég keveset). Van úgy,hogy egy számítógépes játék köt le,vagy egy film. Belekóstoltam már a kertészkedésbe és a főzésbe is.
Zoltán
26 éves
Eger

Hello, egy életvidám barátságos, humros srác vagyok aki szivesen beszélget jókat, ha te is ilyen vagy beszéljünk....
Ferenc
38 éves
Eger

Nyugalomra, kiegyensúlyozottságra törekszem. Szeretek a természetben tartózkodni, szabadidőmben túrázom, kerékpározom. Pályafutásom elején lovas helyen is tevékenykedtem, ahol megtanultam a következetesség és a türelem fontosságát. A felmerülő problémákat igyekszem tisztázni és megoldani. Tartós...
István
37 éves
Eger

Egy hosszú kapcsolat után vagyok, azt gondoltam megtaláltam a nőt, akivel leélhetem az életem, de nem így alakult. A sors új utat szán nekem, de egyedül kevés vagyok hozzá, ezért egy partner kell, aki végig kísér ezen az úton.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább
Copyright 2003-2016 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2016-07-01 13:42:14