Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 305 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Szilvi
20 éves
Eger

Jutka
66 éves
Eger

Kedves, őszinte, határozott személyiség vagyok. Szabadidőmben szívesen sétálok, olvasok, kézimunkázok. Keresem azt a társam, aki hasonló személyiségjegyekkel rendelkezik és káros szenvedélyektől mentes. Mottóm: "Embernek lenni NEM szerep."
Julianna
47 éves
Eger

Ami fontos: A beszélgetés. Empátia, tolerancia, egymás tisztelete. Humor. A természet szeretete. Zene, művészetek. Ami taszít: agresszív viselkedés Utazás: hegyek, vagy kulturális értékek, műalkotások megtekintése. A mozgás: tánc, túrázás. Film: romantikus vígjáték. Ritkábban egy-egy...
Notabene
35 éves
Eger

Egy 21.századi lovag jelentkezésében bizakodom. Aki úgy érzi, számára fontos érték a család, hűség, hazaszeretet, istenthit, várom bemutatkozó sorait!
Tündérvirág
52 éves
Eger

Nyitott, vidám, életigenlő vagyok bátorsággal, jóhiszeműséggel, idealizmussal felruházva. Vonzódásom a mozgáshoz, a zenéhez évek óta töretlen. Vágyom arra, hogy rám találj.
Ágnes
39 éves
Eger

Normális pasit keresek, normális kapcsolatra. A személyes találkozóban hiszek. Tehát nem levelezőpartnerre, és telefonos portaszolgálatra van szükségem. Moziba, színházba, koncertekre, kiállításokra szeretek járni. Sportok: úszás, bicajozás, fallabda. Aki a közelemben él, azzal van ér...
Kata
57 éves
Eger

Vidám,kiegyensulyozott,rendezetten élö Nö vagyok.Keresek egy egy öszinte,hüséges,megbizható Társat hosszu távra.
Katalin
33 éves
Eger

Kedves,normális életvitelű komoly szándékú emberek jelentkezzenek!!Káros szenvedélyektől mentes,határozott jellem...stb,stb.Kedves ,rendes lány vagyok.Ha szimpatikus vagyok vedd fel velem a kapcsolatot, írj és válaszolok. Keresem a másik felem!!! Csak komoly kapcsolat érdekel!!!
Julianna
46 éves
Eger

Elvált vagyok, egy iskolában dolgozom. Szeretem a természetet és az állatokat. Van egy hófehér cicám.
Ilona
68 éves
Eger

Korban hozzám illő, fiatalos, intelligens férfi társaságát keresem " Tartsd szem előtt, hogy a BOLDOGSÁG nem attól függ, ki vagy és mid van. Hanem kizárólag attól, hogy mit gondolsz" Dale Carnegie


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

László
66 éves
Eger

Őszinteség,kitartá,egymás kölcsönös tiszteletben tartása. Szeretek az élteben mindent, ami szép,nemes és természetes. Szeretek mindent ami magával ragad zene,sport,tánc,mozi,egy jó séta.Imádom a tengert !
Zsolt
38 éves
Eger

Talán pont egymást keressük, hogy közös álmainkat és céljainkat megvalósítsuk az életben....:)Üdv Zsolt
Gergely
23 éves
Eger

Hello! Háát nem igazán gondolom, hogy itt leírt pár szóból meg lehetne ismerni bárkit is, ahhoz beszélgetésre van szükség. Én Szeretek beszélgetni! De azért néhány dolgot leírok: az életemben a legfontosabb harcművészet, karatézom de ezen kívül amiket szeretek a rally, film nézés, zenehallgatás m...
Ferenc
59 éves
Eger

Vidám természettű, zenét táncod kedvelő nem dohányzó nem italozó ember vagyok. Egy gyermekem van, fiú és 7. osztályos.. Kerékpározni, kirándulni szerető, életvidám, zenekedvelő vonzó külsejű, házias hölgyet keresek. A mobilos beszélgetéseket a számla miatt nem tartom előnyösnek első kö...
Lacc
29 éves
Eger

Egerben élek, életem egy részét melóval töltöm, de amikor vége végre...szeretek sportolni (futás, úszás, bicaj). Szeretek olvasni, jókat beszélgetni, társasjátékozni, filmet nézni, értelmes vitákba bonyolódni, barátaimmal lenni, főzni,beülni egy forró italra valakivel, és megváltani a világot.
Zoli
37 éves
Eger

Ítélj meg! – első pillantásra, Ösztön az észérv előtt, a lélek igazsága Ítélj meg! – de nem számíthatsz másra, Amint az „adjon Isten” úgy lesz fogadtatása
Péter
34 éves
Eger

Kedves, rendes szeretni tudó páromat keresem! Remélem még vannak olyan hölgyek akiknek számít a belső is, és nem csak az, hogy kigyúrt, kockahasú, szolizott, kopasz pasi legyen az illető. Ha szimpi vagyok írj
zoli
37 éves
Eger

Balázs
36 éves
Eger

Vidám :), megbízható, természetkedvelő, környezettudatos és közvetlen vagyok.Alapvetően a személyes találkozásokban hiszek, a hosszas levelezésekkel szemben.
Arnold
42 éves
Eger

Szeretek kirándulni,kerékpározni,olvasni(mostanában elég keveset). Van úgy,hogy egy számítógépes játék köt le,vagy egy film. Belekóstoltam már a kertészkedésbe és a főzésbe is.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább
Copyright 2003-2016 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2016-10-21 16:45:26