Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 378 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Moncsi
48 éves
Eger

Egerben élek, rendezett körülmények között. Szeretek kirándulni, utazni, kocsit vezetni és imádom a zenét.Ha a képeim kíváncsivá tettek, ismerj meg! Olyan valakit keresek, aki többre értékeli a beszélgetős, " vacsorafőzös" estéket, mint a bulizást!
Kitti
19 éves
Eger

Szia :) Kedves,mosolygós,őszinte lánynak tartom magam. Szeretek zenét hallgatni, kirándulni,nyáron szörfözni,télen pedig síelni :)
Orsi
32 éves
Eger

Nos, :) igazán csak annyit szeretnék, hogy Légy jófej, mosolyogj sokat és szeress nagyon!!! :)
Lior
44 éves
Eger

Normális értékrendekkel,gondolkodással rendelkező ember vagyok!Szeretnék találni egy hasonló gondolkodású embert!
Rea5
35 éves
Eger

Ha szeretsz sportolni kedveled a jó társaságot,vidám vagy és a lehetőségekhez mérten két lábbal állsz a földön.Valamint egy harmonikus kapcsolatra vágysz,írj bátran! ( Kalandorok kiméljenek) :)
Julianna
41 éves
Eger

Alapvetően egy vidám, jó kedélyű, társaságkedvelő és családcentrikus személyiség vagyok. Írhatnék még sok-sok sablon szöveget, de minden személyesen derül ki.
Zsuzsa
27 éves
Eger

Sziasztok! :) Szeretnék ismerkedni komoly kapcsolat céljából. Mostanában elég pörgősek a hétköznapjaim (meló), de mégis hiányzik az életemből az az ember, aki nem csak a Párom, hanem egyben a Legjobb Barátom is lehetne. Szeretek élni, nevetni, sokat beszélgetni, de ha kell csendben maradni, szere...
Lamia
59 éves
Eger

Szeretnék találkozni egy férfival, akinek a része lehetek, s Ő is az enyémnek. Fontos számomra a hagyományos értelemben vett férfi-nő kapcsolat, mely a másik nem különbözőségéből, a másik tiszteletéből, az egymás iránti nélkülözhetetlenségéből eredő szereteten nyugszik.
Marianna
34 éves
Eger

Idealista vagyok, álmodozó, környezettudatos, természetszerető, kissé degenerált (nem öröklött tulajdonság, sokat dolgoztam az ügyön), enyhén őrült, meglehetősen kaotikus és nagyon skorpió. Sokat beszélek, ha nem, akkor vagy beteg vagyok, vagy elmerengtem valamin. Ez a MÓKUS üzemmódom. Van egy má...
Anna
46 éves
Eger

"Nagy dolgokat tenni nem tudunk, csak kicsiket, nagy szeretettel." Igazság csak a bölcsnek van jelen, szépség az érző szívnek. Ez a kettő egymáshoz tartozik.


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Omega
50 éves
Eger

Önmagára és környezetére igényes férfi vagyok, hasonló beállítottságú hölgy ismeretségét keresem :))
Zsolt
39 éves
Eger

Szia.Nehéz ide bármit is írni,de azért vagyok itt hogy a párom megtaláljam. Jelenleg egyedül élek,van két nagyfiam,külföldön dolgozom.Hobbim a horgászat,ja és imádom az édességet
Tamás
38 éves
Eger

Vannak dolgok, amelyekkel elégedett vagyok az életben, és van néhány, melyekkel nem. Vannak céljaim, igyekszem megvalósítani is őket. De... egyvalami hiányzik... az az érzés... és valaki... akivel egyszerűen csak jól érzem magam. Szeretem a természetet és a természetességet.
Gergő
33 éves
Eger

Imádok mozogni, aztán lazítani, nevetni és beszélgetni, vadulni és finomkodni. Erdő és víz, bringa és kajak...néha motorozok... Egyetlen Nő miatt regisztráltam. Szeretek beszélgetni, nevetni és nézni a tájat. Igazából szinte mindent szeretek, kivéve a hétfőt :D Beszélgessünk, csak úgy...:D
Richárd
31 éves
Eger

Szeretek túrázni, szeretem a szabadságot, a hegyeket. Érdekel a szőlészet, a borkészítés. Az őszinteségen kívül nincsenek nagy elvárásaim, de az legalább legyen kölcsönös.
Laca27
27 éves
Eger

Egerben élek, életem egy részét melóval töltöm, de amikor vége végre...szeretek sportolni (futás, úszás, bicaj). Szeretek olvasni, jókat beszélgetni, filmet nézni, értelmes vitákba bonyolódni, barátaimmal lenni, főzni,beülni egy forró italra valakivel, és megváltani a világot.
István
41 éves
Eger

41 éves független férfi vagyok,normál értékrenddel.Számomra nagyon fontos a becsület a megbízhatóság.Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra.
László
38 éves
Eger

Üdvözlet Kedves Hölgyek! Írhatnék magamról általam kitalált nagyon szép tulajdonságokat,de nem teszem,mert a többség mind így tesz. Az első benyomás mindent visz... Egy normális,jó humorú pasi vagyok...
Gyula
67 éves
Eger

Sziasztok... Magamról pár sort... Megbízható őszinte átlagos külsejű férfi vagyok,szeretek filmet nézni, zenét hallgatni. Kicsit kertészkedem kikapcsolódásként, alkalmanként strandra járok, sétálgatok és mindent ami jó.
Gábor
35 éves
Eger

Vidám, megbízható, kedves srác vagyok, akinek fontos a humor, a jókedv. Általában jól kijövök az emberekkel, szeretek másokat meghallgatni, másokkal beszélgetni. Jól érzem magam az életemben, van jó munkám, családom, barátaim, de jó lenne megosztani ezeket az élményeket egy társsal is. Olyan nőt...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább


társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább
Copyright 2003-2014 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2014-11-28 06:28:10