Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 386 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Marianna
33 éves
Eger

Idealista vagyok, álmodozó, környezettudatos, természetszerető, kissé degenerált (nem öröklött tulajdonság, sokat dolgoztam az ügyön), enyhén őrült, meglehetősen kaotikus és nagyon skorpió. Sokat beszélek, ha nem, akkor vagy beteg vagyok, vagy elmerengtem valamin. Ez a MÓKUS üzemmódom. Van egy má...
Gabriella
41 éves
Eger

Egy arányosan telt,vidám igényes Nő vagyok. Hiszek abban,hogy soha semmi nem történik véletlenül.Olyan hosszú távú tartós kapcsolatra vágynék,ahol kölcsönösen tiszteljük és megbecsüljük a másikat.Nincs Férfi ideálom,de ami fontos:szeresse az ilyen alkatú hölgyeket,akarjon is találkozni és merjen ...
katalin
31 éves
Eger

Kedves,normális életvitelű komoly szándékú emberek jelentkezzenek!!Káros szenvedélyektől mentes,határozott jellem.......stb,stb.
Éva
64 éves
Eger

Rendezett körülmények között élő özvegy,nyugdíjas pedagógus vagyok.Két,önálló családi életet élő felnőtt lányom és három unokám van.Szeretem és tisztelem a természetet,s annak alkotóját.Szeretek kertészkedni,kirándulni,utazni,ismeretlen tájak ,országok nevezetességeivel ismerkedni. A belső emberi...
Irmi
75 éves
Eger

Egyedűl élek, amit nehezen viselek,házias rendszerető vagyok. Életvidám, nyiltszivű, barátságos. Szeretek kirándulni, utazni, szinházba, muzeumokba járni. Igényes vagyok magamra és a kőrnyezetemre
Ágnes
45 éves
Eger

Sziasztok! Jelenleg egyedül nevelem hat és fél éves kisfiamat.Rendezett anyagi körülmények között élek, munkámat szeretem.Az egészségügyben dolgozom,egy műszakos állásban.Szeretem a természetet,jó lenne a későbbiekben többet túrázni,kerékpározni,mert ezek teljesen feltöltenek,és egyébként is k...
springventus
33 éves
Eger

Keresem az én 21. századi lovagom. "Amit szívedbe rejtesz, szemednek tárd ki azt; amit szemeddel sejtesz, szíveddel várd ki azt." /József Attila/ "Egy nő akkor szép igazán, ha boldog, s akkor boldog, ha érzi, hogy szeretik."
Ágnes
62 éves
Eger

Egyenlőre nem szeretnék összeköltözni senkivel sem,csak a szabadidőmet, értelmesen eltölteni és mivel dolgozom,ezért nem éppen sok van.Vallom a társas élet örömét,de nem akármi áron. Hasonló ,megfelelő egzisztenciával rendelkező férfi levelére válaszolnék,egyenlőre beszélgetéshez ,kiránduláshoz,...
Julianna
41 éves
Eger

Alapvetően egy vidám, jó kedélyű, társaságkedvelő és családcentrikus személyiség vagyok. Írhatnék még sok-sok sablon szöveget, de minden személyesen derül ki.
Judit
47 éves
Eger

Szeretem az életet, az élet értékeit, szeretek élni. Fontosnak tartom az őszinteséget, a szeretetet, a megbecsülést. Megteszek mindent azért akit szeretek. Szeretem a vidámságot, az embereket és az állatokat.


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Attila
38 éves
Eger

Hölgyem ön nyert!Nyereménye egy 38/183/78-as férfi komoly kapcsolatra Heves megyében.A nyereményért levélben jelentkezhet !
Tamás
38 éves
Eger

Vannak dolgok, amelyekkel elégedett vagyok az életben, és van néhány, melyekkel nem. Vannak céljaim, igyekszem megvalósítani is őket. De... egyvalami hiányzik... az az érzés... és valaki... akivel egyszerűen csak jól érzem magam. Szeretem a természetet és a természetességet.
Péter
32 éves
Eger

Laza stílusú,egyszerű srác vagyok nem sok elvárással.Van jó és rossz tulajdonságom,de véleményt ne én alkossak magamról.Személyesen egyszerűbb és tisztább.
Zsolt
39 éves
Eger

Szia.Nehéz ide bármit is írni,de azért vagyok itt hogy a párom megtaláljam. Jelenleg egyedül élek,van két nagyfiam,külföldön dolgozom.Hobbim a horgászat,ja és imádom az édességet
Tibor
47 éves
Eger

Keresem a jobb oldalamat mint Te is tisztelt olvasó! Bátran írj és én válaszolok! Az sem baj ha nem vagy szimpatikus.hiszen előre ezt nem is tudhatom!
Jozsef
62 éves
Eger

Ádám vagyok, Évát keresem,jobb nincs tőlem a világon - legalább egy hölgy ( helyesbitek legfeljebb egy hölgy számára, társ,barát , segitő persze mások számára is),vidám,vállalkozókedvű,sportos, egészséges,szemüveges,ősz,fejembúbján kopaszodó,életvidám, angol,német, orosz ( kis olasz ) nyelvet jól...
tsrsany
40 éves
Eger

Egy megértő,beszédes,hűséges társat keresek.Akivel jókat lehet beszélgetni,és szeret a természetbe járni.
László
64 éves
Eger

Őszinteség,kitartá,egymás kölcsönös tiszteletben tartása. Szeretek az élteben mindent, ami szép,nemes és természetes. Szeretek mindent ami magával ragad zene,sport,tánc,mozi,egy jó séta.
Dávid
21 éves
Eger

Szia. Ismerkedni jöttem fel az oldalra, reménykedve abban hogy megtalálom a párom akivel összeillünk és közös út illetve életünk lehet :)
Laca27
27 éves
Eger

Egerben élek, életem egy részét melóval töltöm, szeretek sportolni (futás, úszás, bicaj). Szeretek olvasni, jókat beszélgetni, filmet nézni, értelmes vitákba bonyolódni, főzni,beülni egy forró italra valakivel.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább


társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább
Copyright 2003-2014 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2014-11-01 13:13:19