Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 383 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Zsuzsa
27 éves
Eger

Sziasztok! :) Szeretnék ismerkedni komoly kapcsolat céljából. Mostanában elég pörgősek a hétköznapjaim (meló), de mégis hiányzik az életemből az az ember, aki nem csak a Párom, hanem egyben a Legjobb Barátom is lehetne. Szeretek élni, nevetni, sokat beszélgetni, de ha kell csendben maradni, szere...
Sysy
48 éves
Eger

Életvidám korának megfelelö kinézetü nö vagyok.Szeretem a társaságot a sok nevetést ,a közös programokat,motorozást hosszu sétát ,bicajozást na és persze még nagyon sok mást is ,de azt igy leirni hosszu volna.
Irmi
75 éves
Eger

Egyedűl élek, amit nehezen viselek,házias rendszerető vagyok. Életvidám, nyiltszivű, barátságos. Szeretek kirándulni, utazni, szinházba, muzeumokba járni. Igényes vagyok magamra és a kőrnyezetemre
Zsófi
38 éves
Eger

Mint sokan mások, én is keresem a párom! Szeretném, ha rátalálnék arra a valakire, aki szívesen átnevetné velem az életét! :o)
Ágnes
62 éves
Eger

Egyenlőre nem szeretnék összeköltözni senkivel sem,csak a szabadidőmet, értelmesen eltölteni és mivel dolgozom,ezért nem éppen sok van.Vallom a társas élet örömét,de nem akármi áron. Hasonló ,megfelelő egzisztenciával rendelkező férfi levelére válaszolnék,egyenlőre beszélgetéshez ,kiránduláshoz,...
Lior
44 éves
Eger

Normális értékrendekkel,gondolkodással rendelkező ember vagyok!Szeretnék találni egy hasonló gondolkodású embert!
Kitti
19 éves
Eger

Szia :) Kedves,mosolygós,őszinte lánynak tartom magam. Szeretek zenét hallgatni, kirándulni,nyáron szörfözni,télen pedig síelni :)
Gabriella
39 éves
Eger

Köszönöm, hogy benéztél hozzám. Talán te vagy az, aki rámtalál. Olyan férfit keresek, akivel együtt alkotunk egy egészet. Csak komoly kapcsolat érdekel, kalandorok nem.
Éva
64 éves
Eger

Rendezett körülmények között élő özvegy,nyugdíjas pedagógus vagyok.Két,önálló családi életet élő felnőtt lányom és három unokám van.Szeretem és tisztelem a természetet,s annak alkotóját.Szeretek kertészkedni,kirándulni,utazni,ismeretlen tájak ,országok nevezetességeivel ismerkedni. A belső emberi...
Lizi50
51 éves
Eger

Én egy életvidám,önmagára és környezetére igényes NŐ vagyok. Keresem, hasonló adottságokkal rendelkező Férfi társamat,aki tudja mit akar, és amit mond az mögött van tartalom is!! ..vagyis FÉRFIT !!....az Élet minden területén!!!! Üdv.Zsóka..


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Péter
33 éves
Eger

Sziasztok! 33 éves fiatala ember :) vagyok egerben dolgozok és keresem korban hozzám illő páromat! Szeretek kirándulni és teniszezni! Röviden ennyi,de ha fölkeltettem érdeklődésedet akkor a többit majd a folytatásban....
Tamás
38 éves
Eger

Vannak dolgok, amelyekkel elégedett vagyok az életben, és van néhány, melyekkel nem. Vannak céljaim, igyekszem megvalósítani is őket. De... egyvalami hiányzik... az az érzés... és valaki... akivel egyszerűen csak jól érzem magam. Szeretem a természetet és a természetességet.
Attila
38 éves
Eger

Hölgyem ön nyert!Nyereménye egy 38/183/78-as férfi komoly kapcsolatra Heves megyében.A nyereményért levélben jelentkezhet !
Mátyás
43 éves
Eger

Egyelőre nem tudom mit írjak ide. Nincs nagy tapasztalatom az internetes párkeresésben. Ha majd belelendülök kitöltöm. Addig is szívesen válaszolok kérdésekre. :)
Zsolt
36 éves
Eger

Talán pont egymást keressük, hogy közös álmainkat és céljainkat megvalósítsuk az életben....:)Üdv Zsolt
Omega
50 éves
Eger

Önmagára és környezetére igényes férfi vagyok, hasonló beállítottságú hölgy ismeretségét keresem :))
Gilbert
28 éves
Eger

Szia! Köszi, hogy megnézted az adatlapom! Keresem a nagy ŐT, ahogy mindenki. Írországban élek, ezért egy olyan lányt keresek, aki idővel ki is költözne hozzám. Kedvenc időtöltéseim közé tartozik a horgászat, filmnézés, olvasás. Szeretem a természetet, a hivatásom is ezzel kapcsolatos.
Tibor
47 éves
Eger

Szeretném megtalálni a társamat azért próbálkozom ezzel a társkereső oldallal, hátha itt sikerül.Szeretem az állatokat a zenét a természetet és barkácsolást. Bővebben magamról inkább személyesen, ha meg akarsz ismerni..
Not-a-Romeo
39 éves
Eger

György
58 éves
Eger

Kedves látogató!Elvált,egyedül élő férfi vagyok,keresem a társam tartós kapcsolatra.Szeretek olvasni,zenét hallgatni,utazni.Üdv.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább
Copyright 2003-2014 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2014-11-22 14:55:04