Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 340 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Magdi
56 éves
Eger

Hűséges, őszinte nő vagyok. Szerintem egy kapcsolat alapja a bizalom. A bizalom törékeny kincs: ha egyszer elnyertük, óriási szabadságot kapunk általa, de ha egyszer elvész, olykor lehetetlen visszaszerezni. Társat keresek, nem kalandot.
Judit
24 éves
Eger

"De mi is az a szerelem? A világon az egyik legélvezetesebb állapot, amely nemcsak másodpercekig tart. Egy örömteli őrület, az érzelem, amely egy párkapcsolat mesteri fűszere. A szerelem kaland, mámor, szenvedély és fájdalom is egyben. Izgat és nyugtat, felhevít és lehűt egyszerre."
Csili
36 éves
Eger

Csilla vagyok, azt mondják mosolygós, vidám természetű.Tanítónő a foglalkozásom, szeretem a gyerekek társaságát, őszinteségét, a velük való törődést, ezért a munkámat is.Szabadidőmben szívesen barangolok a természetben, tekerek egy jót kerékpárral vagy éppen sütök-főzök.Szeretem a színházat, a né...
Tibarin
61 éves
Eger

Régen regisztráltam. Sokáig nem voltam itt. Szeretném itt megtalálni a társam. Lehetne egy laza, kötöttségek nélküli kapcsolat közös programokkal. /Nem erre vágyom, de kezdetnek talán jó..../ Lehetne egy szoros kapcsolat. Kiderülne ki milyen szoros "kötelékre" vágyik. És ...
Ágnes
56 éves
Eger

Írhatok sok szép dolgot magamról, de nem sok értelme lenne. Saját szemmel kell dönteni, saját érzések alapján arról, hogy jelen van-e a szimpátia.
Shyla
30 éves
Eger

Nagyon tudok szeretni, aki egyszer belopja magát a szívembe ( ami nem is olyan könnyű ) azért nagyon sok mindenre képes vagyok!!! Mint látod 182 cm vagyok, kiskoromba sokat álltam az esőn!:) A sportosabb stílust részesítem előnyben! Amióta csak az eszemet tudom!
Erzsébet
65 éves
Eger

9 éve élek egyedül. Gyermekeim élik a saját életüket.Szeretnék találni egy becsületes magányos embert egy jó barátot társát egyben a többit az idő majd eldönti.
Éva
45 éves
Eger

egy kellemes kedves férfi ismeretségét keresem akivel megbeszélhetjük bánatainkat örömeinket ,a lányom az anyukám és a cicáim nagyon fontosak a számomra
Lizi50
52 éves
Eger

Én egy életvidám,önmagára és környezetére igényes NŐ vagyok. Keresem, hasonló adottságokkal rendelkező Férfi társamat,aki tudja mit akar, és amit mond az mögött van tartalom is!! ..vagyis FÉRFIT !!....az Élet minden területén!!!! Üdv.Zsóka..
Katalin
32 éves
Eger

Kedves,normális életvitelű komoly szándékú emberek jelentkezzenek!!Káros szenvedélyektől mentes,határozott jellem...stb,stb.Kedves ,rendes lány vagyok.Ha szimpatikus vagyok vedd fel velem a kapcsolatot, írj és válaszolok. Keresem a másik felem!!! Csak komoly kapcsolat érdekel!!!


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Richárd
32 éves
Eger

Szeretek menni, soha meg nem állni. Szeretem a hegyeket, a szőlőt és a jó borokat, de egy-egy színházi előadás vagy kiállítás sem áll tőlem távol. Nem kedvelem viszont a pacallevest, az alföldet és ByeAlex-et. Mit keresek? Alapvető emberi értékeket, mint az őszinteség, a megértés és bizalom. ....
kadarka
30 éves
Eger

Attila
25 éves
Eger

Élj, ember! Te, ki tenni nem mer! Kitenni nem kell a lelkedet! Élj, ember! és emlékezz: soha nem vagy tesótlan ne legyél hát sótlan a nőkkel. Tengernyi gondolat közt élsz, ember! Kösd össze a pontokat, s összeáll a gondolat, mit oly sok másik mondogat. Nyomkodják, mint gombokat, ...
Péter
27 éves
Eger

Beszélgető, érdeklődő, megértő, együtt érző. Hirtelen haragú, robbanékony, viharos, de megbocsátó. Nem örökmozgó, de kimozduló. Rugalmas, főleg ha moziba kell menni :P. Nem trendmániás, de ízléses. Jó és rossz egyben :)
Gábor
32 éves
Eger

Helló mindenkinek. Nem szeretnék itt sablonokat meg közhelyeket pufogtatni. Tömören csak annyit magamról, utazni szeretek más helyeket megismerni, sportolok is egy keveset, de nem rendszeresen űzöm csak odafigyelek kicsit az egészségemre.Az állat fajták közül a kutya a kedvencem. Minden álta...
Mescalin
32 éves
Eger

Szia kedves társkereső hölgy...Egy picit magamról:2 éve vagyunk külön a feleségemtől,mára már el is váltunk,6 éves fiammal élek otthonunkban,jól elvagyunk,nem pótanyát keresek,hanem szerelmet,társat,akivel lehet beszélgetni!.Igen,főzök,mosok,takarítok,mindezeket kiválóan,és munka mellett,de ez ho...
László
33 éves
Eger

Szia! Szeretem az aktív időtöltést, hobbim a siklóernyőzés, a kirándulás, utazás. Lényegre törően: Légy valaki normális lány :) Nem vagyok kalandor, komoly kapcsolatot szeretnék. Őszintén.
Zoleek
36 éves
Eger

Sziasztok! Életvidám, jó kedélyű srác vagyok.Szeretem a jó társaságot, a természetet, az állatokat, a hangulatos élőzenét, s a jó borokat. Tudom, hogy közhely de számomra kiemelten fontos az őszinteség és egymás tisztelete egy párkapcsolatban.
Szabolcs
38 éves
Eger

Társaságkedvelő, megbízható, becsületes, őszinte vagyok. Szeretek sportolni, mozogni. Szeretem a természetet. Társam, párom keresem hosszú-hosszú távra.
Gauranga
36 éves
EgerSikertörténetek

társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább
Copyright 2003-2015 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2015-11-27 09:11:53