Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 311 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


[Sx] Failed retrieving result for article Eger. Eger Heves megyei település.


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Judit
57 éves
Eger

Türelmes, házias, inkább otthonülő típus vagyok. Szeretem a tisztaságot, rendet, nem szeretem a meglepetéseket. Szeretnék hosszútávú, "kéz a kézben - jóban-rosszban" kapcsolatot találni, ha lehet már véglegeset. Egerhez közeli településen lakom.
cirmi
63 éves
Eger

Talán még ebben a rohanó világban is létezik őszinteség.Szeretnék hinni ebben.
Kata
57 éves
Eger

Vidám,kiegyensulyozott,rendezetten élö Nö vagyok.Keresek egy egy öszinte,hüséges,megbizható Társat hosszu távra.
Piroska
53 éves
Eger

Piroska vagyok ! Elváltam !Szeretek zenét halgatni biciklizni.Keresem a páromat ismerkedel és komoly kapcsolat érdekel !
Judit
34 éves
Eger

Lehet, hogy fura elmélet, de én azt vallom, hogy minden reggel kapunk egy esélyt, hogy az életünk, a munkánk, a kapcsolatunk fullos legyen. De ehhez két ember kell. Mindkettőnek bele kell tennie a kalapba azt, amije van. Mindent! És elmondják egymásnak a dolgokat. Megosztják a lehető legkisebb go...
Katalin
32 éves
Eger

Kedves,normális életvitelű komoly szándékú emberek jelentkezzenek!!Káros szenvedélyektől mentes,határozott jellem...stb,stb.Kedves ,rendes lány vagyok.Ha szimpatikus vagyok vedd fel velem a kapcsolatot, írj és válaszolok. Keresem a másik felem!!! Csak komoly kapcsolat érdekel!!!
Tibarin
61 éves
Eger

Sohasem állok ellen a kísértésnek, mert rájöttem, hogy azok a dolgok, amelyek nem jók nekem, nem kísértenek...! George Bernard Shaw Régen regisztráltam. Sokáig nem voltam itt. Szeretném itt megtalálni a társam. Lehetne egy laza, kötöttségek nélküli kapcsolat közös programokkal. /Nem err...
Gabriella
60 éves
Eger

Optimista életszemléletű, vidám, minden újra nyitott, irodalmat, művészetet kedvelő nő vagyok. Tartós kapcsolatra keresek, független, hasonló adottságokkal rendelkező férfit. Szeretnék tartalmas, vidám, örömteljes perceket megélni leendő párommal.
Niko
37 éves
Eger

Sziasztok! Nemetorszagban elek!!! Mivel muszáj ide irni, hát írok. Egy, megérett a meggy, kettő, csipkebokor vessző.... Sokszor olyan rosszul sikerülnek a bemutatkozó szövegek, hogy lecsökken a 20% esély nullára. Kérdezz-felelek, így megy ez itt nem? Mivel nem vagyok VIP tag: ha tul fiatal va...
Julianna
47 éves
Eger

Ami fontos: megértés, tolerancia, egymás tisztelete. A beszélgetés. Humor. A természet szeretete. Zene, művészetek. Ami taszít: agresszív viselkedés Utazás: hegyek, vagy kulturális értékek, műalkotások megtekintése. A mozgás: tánc, vagy túrázás. Film: romantikus vígjáték. Ritkábban eg...


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Robi
47 éves
Eger

Tartós, őszinte kapcsolatot keresek. Sokat csalódtam a hazug kapcsolatok miatt. Ha fáj is az őszinteség, de akkor is az a legtisztább.
János
22 éves
Eger

Szeretnék ismerkedni inteligens normális lányokkal ha magadra ismersz irj nyugodtan Addig is puszi Hello :) ;)
Gábor
37 éves
Eger

Vidám, megbízható, kedves srác vagyok, akinek fontos a humor, a jókedv. Általában jól kijövök az emberekkel, szeretek másokat meghallgatni, másokkal beszélgetni. Jól érzem magam az életemben, van jó munkám, családom, barátaim, de jó lenne megosztani ezeket az élményeket egy társsal is. Olyan nőt...
Péter
47 éves
Eger

Magamról nem szeretnék írni,... de bízom abban, hogy találkozom valakivel - talán itt -,akinek megmutathatom milyen is vagyok.
Balázs
24 éves
Eger

Én egy nagyon normális 24 éves srác vok. Komoly,és normális kapcsolatot keresek,és csak komolyan gondolkodó lányokkal szeretnék megismerkedni. Nagyon udvarias,megbízható,szerény,és hűséges vagyok.
Richárd
33 éves
Eger

Szeretem a természetet, a hegyeket, a vidéki létet, a szőlőt, a jó borokat, ugyanakkor egy-egy színházi előadás vagy kiállítás sem áll tőlem távol. Nem kedvelem viszont a pacallevest, az alföldet és ByeAlex-et. Munkám során azon gondolkodom, ami még senkinek sem jutott eszébe, a hegyek között a...
Arnold
42 éves
Eger

Szeretek kirándulni,kerékpározni,olvasni(mostanában elég keveset). Van úgy,hogy egy számítógépes játék köt le,vagy egy film. Belekóstoltam már a kertészkedésbe és a főzésbe is.
Norbert
26 éves
Eger

Elég nehéz magamról írni ezért tömören, nem vagyok az a bulizós , inkább jobban szeretem a baráti társaságokat. Szabadidőmet filmnézéssel, zenehallgatással töltöm. És még sok minden, kirándulás, íjászkodás. Köszönöm hogy megnézted az adatlapom.
Balázs
36 éves
Eger

Alapvetően vidám, természetkedvelő, környezettudatos, megbízható, közvetlen és nyugodt természetű vagyok. Szerintem egy kapcsolatban fontos a humor, a megfelelő kommunikáció, hasonló értékrend és a játékosság.:)
Pali1963
52 éves
Eger

"Szeretem a női nemet, de a női igent még jobban..." Keresek egy nem dohányzó, csinos hölgyet,a szabadidő kellemes eltöltéséhez.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább
Copyright 2003-2016 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2016-07-28 06:41:00