Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 376 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Lamia
59 éves
Eger

Szeretnék találkozni egy férfival, akinek a része lehetek, s Ő is az enyémnek. Fontos számomra a hagyományos értelemben vett férfi-nő kapcsolat, mely a másik nem különbözőségéből, a másik tiszteletéből, az egymás iránti nélkülözhetetlenségéből eredő szereteten nyugszik.
Magdi
55 éves
Eger

Hűséges, őszinte nő vagyok. Szerintem egy kapcsolat alapja a bizalom. A bizalom törékeny kincs: ha egyszer elnyertük, óriási szabadságot kapunk általa, de ha egyszer elvész, olykor lehetetlen visszaszerezni. Társat keresek, nem kalandot.
Csilla
43 éves
Eger

Nagyon vidám természetű, örök optimista (időnként igen naív) vagyok, gyermeki énemet sikerült megőriznem! :) Kerek egészet alkotok önmagammal, igyekszem az egyensúlyt megtartani. Az élet nagy leckéiből már kaptam, jeleztem is fentre, hogy egy ideig elég lesz! Gyermekeimet egyedül nevelem, alapvet...
Kitti
19 éves
Eger

Szia :) Kedves,mosolygós,őszinte lánynak tartom magam. Szeretek zenét hallgatni, kirándulni,nyáron szörfözni,télen pedig síelni :)
Éva
64 éves
Eger

Rendezett körülmények között élő özvegy,nyugdíjas pedagógus vagyok.Két,önálló családi életet élő felnőtt lányom és három unokám van.Szeretem és tisztelem a természetet,s annak alkotóját.Szeretek kertészkedni,kirándulni,utazni,ismeretlen tájak ,országok nevezetességeivel ismerkedni. A belső emberi...
Marika
59 éves
Eger

59 éves, egyedülálló, még aktív dolgozó nő vagyok. Szeretem a zenét, a táncot, a kirándulást, szeretek főzni. Hiszem, hogy nem késő még megtalálni a másik felemet!
Nóra
46 éves
Eger

Ehhez nagyon kevés itt a hely, de szívesen levelezek, s ha felkeltettem az érdeklődésedet, lassan megismerhetsz.
Tide
52 éves
Eger

Rendkivül fiatalos, egri özvegyként téged kereslek amennyiben hozzám hasonlóan jó megjelenésü és egzisztenciájú,egészséges életvitelü, rendezetten élő ápolt,intelligens, független urként hiányzik 1 kedves, vidám,megértő társ az életedből.Egriek és környékbeliek jelentkezését várom 50-58 éves kori...
Orsi
32 éves
Eger

Nos, :) igazán csak annyit szeretnék, hogy Légy jófej, mosolyogj sokat és szeress nagyon!!! :)
springventus
33 éves
Eger

Keresem az én 21. századi lovagom. "Amit szívedbe rejtesz, szemednek tárd ki azt; amit szemeddel sejtesz, szíveddel várd ki azt." /József Attila/ "Egy nő akkor szép igazán, ha boldog, s akkor boldog, ha érzi, hogy szeretik."


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Tamás
39 éves
Eger

Vannak dolgok, amelyekkel elégedett vagyok az életben, és van néhány, melyekkel nem. Vannak céljaim, igyekszem megvalósítani is őket. De... egyvalami hiányzik... az az érzés... és valaki... akivel egyszerűen csak jól érzem magam. Szeretem a természetet és a természetességet.
Tamás
53 éves
Eger

NEM VAGYOK SZŐKE,NEM VAGYOK HERCEG,NINCS FEHÉR LOVAM SE,DE HA ÍGY IS KELLEK NEKED,KÉRLEK KERESS MEG.!!! AZT MONDJÁK RÁM VICCESEN ,HOGY VAN HUMOROM. A MAGASSÁGOMON ÉS A KOROMON NEM TUDOK VÁLTOZTATNI ,A SZÉPSÉGEMEN ÉS A SZERÉNYSÉGEMEN TALÁN!!! (FÉLÉNK VAGYOK DE HÓDÍTANI AKAROK) KALANDOROK ( SE ...
Zsolt
40 éves
Eger

Csabi
51 éves
Eger

Szia! Megromlott házasságom miatt keresem a páromat,akivel tudnék beszélgetni,túrázni,összebújni,esetleg mellette felébredni.Már elváltam.Szeretem a rock zenét, a fiaim is zenélnek.Már régi vágyam volt,hogy motorozzam.Az idén (2011-ben) teljesült a vágyam, elkezdtem motorozni.Hat éves korom óta ...
Torky
35 éves
Eger

Komoly kapcsolatot keresek egy aranyos vidám csaj személyében :)Kérdezz bátran és válaszolni fogok. köszönöm elolvastad :)
István
41 éves
Eger

41 éves független férfi vagyok,normál értékrenddel.Számomra nagyon fontos a becsület a megbízhatóság.Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra.
andrás
51 éves
Eger

Ez a legnehezebb, hogy ide mit írjon az ember, igazából írhatnék sok mindent, de úgyis a személyes találkozón derül ki minden. Azért egy pár sort írnék magamról, két nagy lányommal élek együtt, ők már elég nagyok, azt is mondhatnám, hogy hamarosan "kirepülnek" a családi fészekből, szóva...
Péter
32 éves
Eger

Laza stílusú,egyszerű srác vagyok nem sok elvárással.Van jó és rossz tulajdonságom,de véleményt ne én alkossak magamról.Személyesen egyszerűbb és tisztább.
László
38 éves
Eger

Üdvözlet Kedves Hölgyek! Írhatnék magamról általam kitalált nagyon szép tulajdonságokat,de nem teszem,mert a többség mind így tesz. Az első benyomás mindent visz... Egy normális,jó humorú pasi vagyok...
Mátyás
43 éves
Eger

Egyelőre nem tudom mit írjak ide. Nincs nagy tapasztalatom az internetes párkeresésben. Ha majd belelendülök kitöltöm. Addig is szívesen válaszolok kérdésekre. :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább
Copyright 2003-2014 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2014-12-20 21:04:46