Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 379 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Sysy
48 éves
Eger

Életvidám korának megfelelö kinézetü nö vagyok.Szeretem a társaságot a sok nevetést ,a közös programokat,motorozást hosszu sétát ,bicajozást na és persze még nagyon sok mást is ,de azt igy leirni hosszu volna.
Moncsi
48 éves
Eger

Egerben élek, rendezett körülmények között. Szeretek kirándulni, utazni, kocsit vezetni és imádom a zenét.Ha a képeim kíváncsivá tettek, ismerj meg! Olyan valakit keresek, aki többre értékeli a beszélgetős, " vacsorafőzös" estéket, mint a bulizást!
Zsuzsa
27 éves
Eger

Sziasztok! :) Szeretnék ismerkedni komoly kapcsolat céljából. Mostanában elég pörgősek a hétköznapjaim (meló), de mégis hiányzik az életemből az az ember, aki nem csak a Párom, hanem egyben a Legjobb Barátom is lehetne. Szeretek élni, nevetni, sokat beszélgetni, de ha kell csendben maradni, szere...
springventus
33 éves
Eger

Keresem az én 21. századi lovagom. "Amit szívedbe rejtesz, szemednek tárd ki azt; amit szemeddel sejtesz, szíveddel várd ki azt." /József Attila/ "Egy nő akkor szép igazán, ha boldog, s akkor boldog, ha érzi, hogy szeretik."
Kitti
19 éves
Eger

Szia :) Kedves,mosolygós,őszinte lánynak tartom magam. Szeretek zenét hallgatni, kirándulni,nyáron szörfözni,télen pedig síelni :)
Irmi
75 éves
Eger

Egyedűl élek, amit nehezen viselek,házias rendszerető vagyok. Életvidám, nyiltszivű, barátságos. Szeretek kirándulni, utazni, szinházba, muzeumokba járni. Igényes vagyok magamra és a kőrnyezetemre
Marika
59 éves
Eger

59 éves, egyedülálló, még aktív dolgozó nő vagyok. Szeretem a zenét, a táncot, a kirándulást, szeretek főzni. Hiszem, hogy nem késő még megtalálni a másik felemet!
Julianna
41 éves
Eger

Alapvetően egy vidám, jó kedélyű, társaságkedvelő és családcentrikus személyiség vagyok. Írhatnék még sok-sok sablon szöveget, de minden személyesen derül ki.
Orsi
32 éves
Eger

Nos, :) igazán csak annyit szeretnék, hogy Légy jófej, mosolyogj sokat és szeress nagyon!!! :)
Karmen
44 éves
Eger

Fiatalos,széleslátókörű,természetkedvelő,komolygondolkodású,de szeretem a humort.Tartós kapcsolatot szeretnék.


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Zsolt
39 éves
Eger

Szia.Nehéz ide bármit is írni,de azért vagyok itt hogy a párom megtaláljam. Jelenleg egyedül élek,van két nagyfiam,külföldön dolgozom.Hobbim a horgászat,ja és imádom az édességet
kadarka
29 éves
Eger

Tamás
38 éves
Eger

Vannak dolgok, amelyekkel elégedett vagyok az életben, és van néhány, melyekkel nem. Vannak céljaim, igyekszem megvalósítani is őket. De... egyvalami hiányzik... az az érzés... és valaki... akivel egyszerűen csak jól érzem magam. Szeretem a természetet és a természetességet.
Mátyás
43 éves
Eger

Egyelőre nem tudom mit írjak ide. Nincs nagy tapasztalatom az internetes párkeresésben. Ha majd belelendülök kitöltöm. Addig is szívesen válaszolok kérdésekre. :)
Gergő
33 éves
Eger

Imádok mozogni, aztán lazítani, nevetni és beszélgetni, vadulni és finomkodni. Erdő és víz, bringa és kajak...néha motorozok... Egyetlen Nő miatt regisztráltam. Szeretek beszélgetni, nevetni és nézni a tájat. Igazából szinte mindent szeretek, kivéve a hétfőt :D Beszélgessünk, csak úgy...:D
Laca27
27 éves
Eger

Egerben élek, életem egy részét melóval töltöm, de amikor vége végre...szeretek sportolni (futás, úszás, bicaj). Szeretek olvasni, jókat beszélgetni, filmet nézni, értelmes vitákba bonyolódni, barátaimmal lenni, főzni,beülni egy forró italra valakivel, és megváltani a világot.
Tibor
47 éves
Eger

Szeretném megtalálni a társamat azért próbálkozom ezzel a társkereső oldallal, hátha itt sikerül.Szeretem az állatokat a zenét a természetet és barkácsolást. Bővebben magamról inkább személyesen, ha meg akarsz ismerni..
Péter
33 éves
Eger

Sziasztok! 33 éves fiatala ember :) vagyok egerben dolgozok és keresem korban hozzám illő páromat! Szeretek kirándulni és teniszezni! Röviden ennyi,de ha fölkeltettem érdeklődésedet akkor a többit majd a folytatásban....
Gábor
35 éves
Eger

Vidám, megbízható, kedves srác vagyok, akinek fontos a humor, a jókedv. Általában jól kijövök az emberekkel, szeretek másokat meghallgatni, másokkal beszélgetni. Jól érzem magam az életemben, van jó munkám, családom, barátaim, de jó lenne megosztani ezeket az élményeket egy társsal is. Olyan nőt...
Zapa
28 éves
Eger

Találkozzunk és beszéljünk!Személyes találkozást részesítem előnybe, mert annak megvan a sajátos varázsa.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább
Copyright 2003-2014 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2014-11-25 02:23:47