Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 322 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Tünde
38 éves
Eger

Eddigi életem tanulás,művelődés,nagyon fontosnak tartom mind a szellemi,mind a lelki téren való fejlődésemet.Az életemet nem a birtoklás,vagy anyagi javak megszerzése teszik ki,hiszen tudom,nem ezek tesznek sem emberré,sem boldoggá.Elfogadás,empátia,kompromisszum-készség,optimista felfogás,pozití...
Julianna
46 éves
Eger

Barátot, társat keresek, beszélgetésekre, közös programokra. Érdekel a zene, képzőművészet, szép tájak, a természet. Szeretek kirándulni, táncolni, kézműves dolgokat csinálni, fényképezni. Néha koncertekre is elmegyek. Szeretem a társaságot, de szeretek egyedül is lenni. Nincs túl sok szabad id...
Irmi
76 éves
Eger

Egyedűl élek, amit nehezen viselek,házias rendszerető vagyok. Életvidám, nyiltszivű, barátságos. Szeretek kirándulni, utazni, szinházba, muzeumokba járni. Igényes vagyok magamra és a kőrnyezetemre
Katalin
32 éves
Eger

Kedves,normális életvitelű komoly szándékú emberek jelentkezzenek!!Káros szenvedélyektől mentes,határozott jellem...stb,stb.Kedves ,rendes lány vagyok.Ha szimpatikus vagyok vedd fel velem a kapcsolatot, írj és válaszolok. Keresem a másik felem!!! Csak komoly kapcsolat érdekel!!!
Rita
54 éves
Eger

Ismerkedem, nem szexet keresek! Előnyt élveznek nálam, akik szeretik a kutyákat!!!! :) Legyen fényképed, tisztelj meg azzal, hogy nem ,,anonim,, írsz nekem. Merd vállalni önmagad!
Szilvi
40 éves
Eger

Egyedülálló nő vagyok, van egy kamasz gyermekem. Őszinte, megbízható, komoly kapcsolatra vágyom. Szeretem a vidám dolgokat. Szeretek kirándulni, kerékpározni, sportolni. Szükségem van a szeretetre. Olyan társat keresek komoly kapcsolat reményében aki őszinte, megbízható és elfogad a gyerekemmel e...
Marika
24 éves
Eger

Komoly kapcsolatot keresek! Viszonylag zárkózott vagyok, imádom a zenét, az úszást és a jó könyveket. Ha szeretnél megismerkedni velem, írj nyugodtan!
Tibarin
61 éves
Eger

Sohasem állok ellen a kísértésnek, mert rájöttem, hogy azok a dolgok, amelyek nem jók nekem, nem kísértenek...! George Bernard Shaw Régen regisztráltam. Sokáig nem voltam itt. Szeretném itt megtalálni a társam. Lehetne egy laza, kötöttségek nélküli kapcsolat közös programokkal. /Nem err...
Karmen
46 éves
Eger

Fiatalos,széleslátókörű,természetkedvelő,komolygondolkodású,de szeretem a humort.Tartós kapcsolatot szeretnék.
móni
44 éves
Eger

Szabad,vagány,vicces,vidám,széles látó körű párom keresem.Hasonló adotságokkal rendelkezem,aki hisz az e fajta társ keresésben.


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Ferenc
58 éves
Eger

Vidám természettű, zenét táncod kedvelő nem dohányzó nem italozó ember vagyok. Életvidám, zenekedvelő vonzó külsejű, házias hölgyet keresek. Jelenleg itt a lehetőségeim korlátozottak. A mobilos beszélgetéseket a számla miatt nem tartom előnyösnek első körben. (e-mail, skype.) De termé...
István
61 éves
Eger

Szia! István vagyok Egerből. Társat keresek tartós kapcsolatra, ha van kedved írj szívesen válaszolok.
József
33 éves
Eger

Van bennem két nagy polc. Az egyik az enyém, a másikat neked tartogatom. Az enyém tele van, szeretnék adni róla ezt-azt, a másikat pedig szeretném a Te dolgaiddal megtölteni.
Csaba
51 éves
Eger

Helló. Egy huszonnégy éve elvált,viszont a lányaimtól nem váltam el. Igen jó kapcsolatban vagyunk.Eger mellett élek egy kis faluban,de most van eladási folyamatban az eladása és egerbe költözöm egy romantikus helyen lévő kertes házba.Egyedül élek és 20. éve vállalkozgatok. Szeretem a kihívásokat ...
Zsolt
21 éves
Eger

Hi! Ismerkedés céljából regisztráltam, szeretek sportokni ha engedi az időm , szabadban lenni, főzni .Szakácsként dolgozom
tsrsany
41 éves
Eger

Egy megértő,beszédes,hűséges társat keresek.Akivel jókat lehet beszélgetni,és szeret a természetbe járni.
Gilbert
29 éves
Eger

Szia! Köszi, hogy megnézted az adatlapom! Keresem a nagy ŐT, ahogy mindenki. Írországban élek, ezért egy olyan lányt keresek, aki idővel ki is költözne hozzám. Kedvenc időtöltéseim közé tartozik a horgászat, filmnézés, olvasás. Szeretem a természetet, a hivatásom is ezzel kapcsolatos.
Arnold
41 éves
Eger

Szeretek kirándulni,kerékpározni,olvasni(mostanában elég keveset). Van úgy,hogy egy számítógépes játék köt le,vagy egy film. Belekóstoltam már a kertészkedésbe és a főzésbe is.
László
60 éves
Eger

Tartós kapcsolatot keresek, aki csinosnak mondott nem túlsúlyos és 48-54 éves kor között. Ha van kölcsönös szimpátia akár a világ végére is elmegyek. Hiszem hogy még megtalálom a társamat bár hol legyen is az.
Balázs
36 éves
Eger

Alapvetően vidám, természetkedvelő, környezettudatos, megbízható, közvetlen és nyugodt természetű vagyok. Szerintem egy kapcsolatban fontos a humor, a megfelelő kommunikáció, hasonló értékrend és a játékosság.:)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább
Copyright 2003-2016 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2016-05-04 15:40:17