Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 376 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Tide
52 éves
Eger

Rendkivül fiatalos, egri özvegyként téged kereslek amennyiben hozzám hasonlóan jó megjelenésü és egzisztenciájú,egészséges életvitelü, rendezetten élő ápolt,intelligens, független urként hiányzik 1 kedves, vidám,megértő társ az életedből.Egriek és környékbeliek jelentkezését várom 50-58 éves kori...
Éva
65 éves
Eger

Rendezett körülmények között élő özvegy,nyugdíjas pedagógus vagyok.Két,önálló családi életet élő felnőtt lányom és három unokám van.Szeretem és tisztelem a természetet,s annak alkotóját.Szeretek kertészkedni,kirándulni,utazni,ismeretlen tájak ,országok nevezetességeivel ismerkedni. A belső emberi...
Csili
35 éves
Eger

Magdi
55 éves
Eger

Hűséges, őszinte nő vagyok. Szerintem egy kapcsolat alapja a bizalom. A bizalom törékeny kincs: ha egyszer elnyertük, óriási szabadságot kapunk általa, de ha egyszer elvész, olykor lehetetlen visszaszerezni. Társat keresek, nem kalandot.
Ildikó
39 éves
Eger

Kicsit romantikus vagyok,mert szeretek álmodozni. Kicsit őrült,mert valóra is váltom őket. Szerelmes,mert nagyon tudok szeretni. Kicsit szomorú,mert csalódtam is már, de kicsit erős is,mert mindig talpra tudok állni!
Marika
23 éves
Eger

Komoly kapcsolatot keresek! Viszonylag zárkózott vagyok, imádom a zenét, az úszást és a jó könyveket. Ha szeretnél megismerkedni velem, írj nyugodtan!
Erzsébet
57 éves
Eger

KERESEM PÁROM KOMOLY KAPCSOLAT CÉLJÁBÓL. NEM VÁGYOM LAZA KAPCSOLATRA ÉS NEM IS ÉRDEKEL. HA VALAKINEK NEM TETSZIK AKKOR KERESSEN MÁST!
Csilla
38 éves
Eger

Sziasztok! Szívesen ismerkednék tartós, komoly kapcsolat céljából Egri vagy környékbeli józan gondolkodású fiatalemberrel! Nem vagyok előfizető!
Irmi
75 éves
Eger

Egyedűl élek, amit nehezen viselek,házias rendszerető vagyok. Életvidám, nyiltszivű, barátságos. Szeretek kirándulni, utazni, szinházba, muzeumokba járni. Igényes vagyok magamra és a kőrnyezetemre
Moncsi
48 éves
Eger

Egerben élek, rendezett körülmények között. Szeretek kirándulni, utazni, kocsit vezetni és imádom a zenét.Ha a képeim kíváncsivá tettek, ismerj meg! Olyan valakit keresek, aki többre értékeli a beszélgetős, " vacsorafőzös" estéket, mint a bulizást!


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Zoltán
32 éves
Eger

Sziasztok,Szeretek kirándulni,szeretem a természetet szeretem az állatokat,szabadidőmben általában a családommal vagyok vagy tv-nézek.
kadarka
29 éves
Eger

Laci
44 éves
Eger

Normális értékrendek szerint élő ember vagyok. Vallom, hogy élni és élni hagyni. Széles látókörű vagyok.
tsrsany
40 éves
Eger

Egy megértő,beszédes,hűséges társat keresek.Akivel jókat lehet beszélgetni,és szeret a természetbe járni.
Richárd
31 éves
Eger

Szeretek menni, soha meg nem állni. Szeretem a hegyeket, a szőlőt és a jó borokat, de egy-egy színházi előadás vagy kiállítás sem áll tőlem távol. Nem kedvelem viszont a pacallevest, az alföldet és ByeAlex-et. Mit keresek? Alapvető emberi értékeket, mint az őszinteség, a megértés és bizalom. ....
Edvárd
35 éves
Eger

Írhatnék bármit,de minden a személyes találkozásnál derül majd ki. Számomra az internet kicsit személytelen,hisz fontos a kölcsönös szimpátia.
István
41 éves
Eger

41 éves független férfi vagyok,normál értékrenddel.Számomra nagyon fontos a becsület a megbízhatóság.Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra.
Ali
54 éves
Eger

Jó humorral rendelkezem,szeretek barátkozni. SZeretem a munkám és a gyermekeket a tengert a szép helyeket.
andrás
52 éves
Eger

Ez a legnehezebb, hogy ide mit írjon az ember, igazából írhatnék sok mindent, de úgyis a személyes találkozón derül ki minden. Azért egy pár sort írnék magamról, két nagy lányommal élek együtt, ők már elég nagyok, azt is mondhatnám, hogy hamarosan "kirepülnek" a családi fészekből, szóva...
Forever and ever
41 éves
Eger

szeretem megvalósítani az álmaimat, mindig kitűzök valamilyen célt , amit elszeretnék érni, ha ma nemsikerűl!, akkor majd holnap, addig küzdök még célomat elnem érem,nagyon igényes vagyok, szinte minden téren, persze nekem is vannak hibáim, de kinek nincs!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább
Copyright 2003-2015 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2015-01-30 01:21:18