Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 307 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Katalin
33 éves
Eger

Kedves,normális életvitelű komoly szándékú emberek jelentkezzenek!!Káros szenvedélyektől mentes,határozott jellem...stb,stb.Kedves ,rendes lány vagyok.Ha szimpatikus vagyok vedd fel velem a kapcsolatot, írj és válaszolok. Keresem a másik felem!!! Csak komoly kapcsolat érdekel!!!
Karmen
46 éves
Eger

Fiatalos,széleslátókörű,természetkedvelő,komolygondolkodású,de szeretem a humort.Tartós kapcsolatot szeretnék.
Tündérvirág
52 éves
Eger

Nyitott, vidám, életigenlő vagyok bátorsággal, jóhiszeműséggel, idealizmussal felruházva. Vonzódásom a mozgáshoz, a zenéhez évek óta töretlen. Vágyom arra, hogy rám találj.
Csillu
43 éves
Eger

Szia!Bármit írhatok ide,igazán megismerni csak beszélgetés útján fogunk.Nem szexuális partnert keresek!Mivel nem vagyok vip tag korlátozva van a levélírási lehetőségem ami lejárt :( Ezért nem tudok válaszolni...
Anna
51 éves
Eger

Egy fiatalos,kedves,pontos,jó megjelenésű hölgy vagyok.Szeretek főzni,sütni,szeretek nagyokat sétálni.Imádom a növényeimet amit az erkályemen tudok tartani.Szeretem a gyerekeket!
rozália
40 éves
Eger

Egyedülálló anya vagyok két nagy gyerekkel társam ,barátom keresem aki mellettem van jobban rosszban.
Ágnes
39 éves
Eger

Normális pasit keresek, normális kapcsolatra. A személyes találkozóban hiszek. Tehát nem levelezőpartnerre, és telefonos portaszolgálatra van szükségem. Moziba, színházba, koncertekre, kiállításokra szeretek járni. Sportok: úszás, bicajozás, fallabda. Aki a közelemben él, azzal van ér...
Tide
54 éves
Eger

Rendkivül fiatalos, egri özvegyként téged kereslek amennyiben hozzám hasonlóan jó megjelenésü és egzisztenciájú,egészséges életvitelü, rendezetten élő ápolt,intelligens, független urként hiányzik 1 kedves, vidám,megértő társ az életedből.Egriek és környékbeliek jelentkezését várom 50-58 éves kori...
Judit
34 éves
Eger

Lehet, hogy fura elmélet, de én azt vallom, hogy minden reggel kapunk egy esélyt, hogy az életünk, a munkánk, a kapcsolatunk fullos legyen. De ehhez két ember kell. Mindkettőnek bele kell tennie a kalapba azt, amije van. Mindent! És elmondják egymásnak a dolgokat. Megosztják a lehető legkisebb go...
Szilvi
20 éves
EgerPárkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Somorja
54 éves
Eger

Soha nem adom fel. Akik feladják soha sem győznek . A világot megváltoztatni nem tudjuk , ha mégis akkor csak egészen kis lépésekben.
Istvan
35 éves
Eger

Egy átlagos vidéki srác vagyok,őszinte igaz embernek tartom magam,szeretem a természetet és az állatokat.Elvem úgy bány embertársaiddal ahogy elvárod hogy mások hogy bányanak veled!
barna
42 éves
Eger

aki mer az nyer.megbizhato társat keresek egy életre.:)ezen felül szeretek,főzni, brigázni,netezni beszélgetni,horgászni,zenéthalgatni,hülyülni,végül is szeretem az életet és az élni akaró embereket.teljesn önellátó vagyok.rossz voltam, de gonosz soha.viszont a hazugságot nem tolerálom arra nincs...
Richárd
33 éves
Eger

Szeretem a természetet, a hegyeket, a vidéki létet, a szőlőt, a jó borokat, ugyanakkor egy-egy színházi előadás vagy kiállítás sem áll tőlem távol. Nem kedvelem viszont a pacallevest, az alföldet és ByeAlex-et. Munkám során azon gondolkodom, ami még senkinek sem jutott eszébe, a hegyek között a...
Árpád
37 éves
Eger

Humor, intelligencia, kíváncsiság, felfedezés, őszinteség, határozottság, csapatjáték. Ez vagyok, de Benned is ezt keresem :)
Arnold
42 éves
Eger

Szeretek kirándulni,kerékpározni,olvasni(mostanában elég keveset). Van úgy,hogy egy számítógépes játék köt le,vagy egy film. Belekóstoltam már a kertészkedésbe és a főzésbe is.
Ferenc
58 éves
Eger

Vidám természettű, zenét táncod kedvelő nem dohányzó nem italozó ember vagyok. Egy gyermekem van, fiú és 12 éves. Kerékpározni, kirándulni szerető, életvidám, zenekedvelő vonzó külsejű, házias hölgyet keresek. A mobilos beszélgetéseket a számla miatt nem tartom előnyösnek első körben. ...
Lacc
29 éves
Eger

Egerben élek, életem egy részét melóval töltöm, de amikor vége végre...szeretek sportolni (futás, úszás, bicaj). Szeretek olvasni, jókat beszélgetni, filmet nézni, értelmes vitákba bonyolódni, barátaimmal lenni, főzni,beülni egy forró italra valakivel, és megváltani a világot.
Dani
22 éves
Eger

Szia! Dani vagyok 22 éves, lakhelyem Kál de szinte minden nap Egerben vagyok. Szeretem az állatokat, van is egy imádni való Francia Buldogunk és egy cicánk ( Mindig ölik egymást :D Vicces nézni ) Szeretek sétálni, mozizni, vagy csak otthon filmet nézni, érdekességeket olvasni, stb stb stb.. itt...
Csaba
37 éves
Eger

Nyugodt, türelmes ember vagyok, aki többre értékel egy filmnézős estét a párjával, mint egy zajos szórakozóhelyet. Komoly kapcsolatot keresek egy mosolygós, kedves lánnyal. Horkolás kizáró Ok :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2016 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2016-09-27 03:50:57