Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 378 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Mária
50 éves
Eger

A másik felelem keresem.25 év házasság után, két éve elvált nő vagyok,sajnos gyermektelen. Rendezett körülmények között élek. Munkámat nagyon szeretem,vezető beosztásban dolgozom.Egy nagyon jó baráti társaságom van, akik nagyon fontosak számomra! Szabadidőmet főleg túrázással, olvasással, kertész...
Irmi
75 éves
Eger

Egyedűl élek, amit nehezen viselek,házias rendszerető vagyok. Életvidám, nyiltszivű, barátságos. Szeretek kirándulni, utazni, szinházba, muzeumokba járni. Igényes vagyok magamra és a kőrnyezetemre
Ági
57 éves
Eger

Két éve vagyok özvegy, szeretnék egy őszinte kapcsolatban élni. Mivel egyedül vagyok, próbálom elfoglalni magam olyan dolgokkal amik kedvemre valók. Szeretek túrázni, kerékpározni, szeretem a vizet, a pecát, a városnézést, a fürdőket. Sok dologra nyitott vagyok. Arra vágyom, hogy jól érezzem ma...
Marika
60 éves
Eger

59 éves, egyedülálló, még aktív dolgozó nő vagyok. Szeretem a zenét, a táncot, a kirándulást, szeretek főzni. Hiszem, hogy nem késő még megtalálni a másik felemet!
móni
43 éves
Eger

Szabad,vagány,vicces,vidám,széles látó körű párom keresem.Hasonló adotságokkal rendelkezem,aki hisz az e fajta társ keresésben.
Ditta
46 éves
Eger

Szeretek társaságba járni.,utazni. Főként a keleti kultúrák érdekelnek. Vegetáriánus vagyok. Jógázom. Szeretem a gondolkodó pozitív beállítottságú embereket, akiknek vannak céljaik. Akik az életüket szenvedéllyel élik. Inkább mozi mint színház. Tengerparton inkább séta mint napozás.
Lizi50
51 éves
Eger

Én egy életvidám,önmagára és környezetére igényes NŐ vagyok. Keresem, hasonló adottságokkal rendelkező Férfi társamat,aki tudja mit akar, és amit mond az mögött van tartalom is!! ..vagyis FÉRFIT !!....az Élet minden területén!!!! Üdv.Zsóka..
Karmen
45 éves
Eger

Fiatalos,széleslátókörű,természetkedvelő,komolygondolkodású,de szeretem a humort.Tartós kapcsolatot szeretnék.
Judit
34 éves
Eger

Jégbe zárt tűz vagyok... ...Benned keresem: a harmóniát, biztonságot, kölcsönös tiszteletet és megértést, bizalmat, mosolyt és nevetést, bújást és ölelést, azt a bizonyos egy hullámhosszt...
Julianna
45 éves
Eger

Barátot, társat keresek, beszélgetésekre, közös élményekre. Kevés a szabad időm, de azt próbálom értelmesen eltölteni. Szeretek kirándulni, koncertekre járni. Szeretem a társaságot, de otthon is jól el tudom foglalni magam.


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Gergely
35 éves
Eger

Csak pozitívan,és csakis pozitivan.Nehez pár mondatban őnmagát jellemeznie bárkinek is. De azért néhány dolgott magamrol. Szeretem a pozitiv felfogású embereket,a tartalmas beszélgetéseket,a jó,szorakoztattó társaságot,nevetni,és nevettetni.Ha körűlötem mindenki vidám,s boldog. Utazni,közben m...
Zoleek
36 éves
Eger

Sziasztok! Életvidám, jó kedélyű srác vagyok.Szeretem a jó társaságot, a természetet, az állatokat, a hangulatos élőzenét, s a jó borokat. Tudom, hogy közhely de számomra kiemelten fontos az őszinteség és egymás tisztelete egy párkapcsolatban.
András
34 éves
Eger

Egy komoly társat szeretnék! Szeretek kirándulni, olvasni. Sokat túrázom itthon és külföldön is.
Edvárd
35 éves
Eger

Írhatnék bármit,de minden a személyes találkozásnál derül majd ki. Számomra az internet kicsit személytelen,hisz fontos a kölcsönös szimpátia.
Marci
21 éves
Eger

"Az ember egy nap rádöbben arra,hogy az életben igazán semmi sem fontos.Sem pénz,sem hatalom,sem előrejutás,csak az,hogy valaki szeresse őt igazán."
László
51 éves
Eger

Szeretek sportolni, szabadidőmben futok a kutyámmal, vagy kerékpározom.Színházba,moziba is szívesen járok.
tsrsany
40 éves
Eger

Egy megértő,beszédes,hűséges társat keresek.Akivel jókat lehet beszélgetni,és szeret a természetbe járni.
Tamás
39 éves
Eger

Vannak dolgok, amelyekkel elégedett vagyok az életben, és van néhány, melyekkel nem. Vannak céljaim, igyekszem megvalósítani is őket. De... egyvalami hiányzik... az az érzés... és valaki... akivel egyszerűen csak jól érzem magam. Szeretem a természetet és a természetességet.
Richárd
31 éves
Eger

Szeretek menni, soha meg nem állni. Szeretem a hegyeket, a szőlőt és a jó borokat, de egy-egy színházi előadás vagy kiállítás sem áll tőlem távol. Nem kedvelem viszont a pacallevest, az alföldet és ByeAlex-et. Mit keresek? Alapvető emberi értékeket, mint az őszinteség, a megértés és bizalom. ....
Misi
58 éves
Eger

Romantikus,jó megjelenésű,szőkés hajam őszbe vegyül már.Érdekel a technika,kertészkedés,fotózás,zene.Csinos,filigrán hölgyet és szerelmet keresek.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább
Copyright 2003-2015 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2015-03-31 18:46:55