Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 410 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

springventus
33 éves
Eger

Keresem az én 21. századi lovagom. "Amit szívedbe rejtesz, szemednek tárd ki azt; amit szemeddel sejtesz, szíveddel várd ki azt." /József Attila/ "Egy nő akkor szép igazán, ha boldog, s akkor boldog, ha érzi, hogy szeretik."
Éva
64 éves
Eger

Rendezett körülmények között élő özvegy,nyugdíjas pedagógus vagyok.Két,önálló családi életet élő felnőtt lányom és három unokám van.Szeretem és tisztelem a természetet,s annak alkotóját.Szeretek kertészkedni,kirándulni,utazni,ismeretlen tájak ,országok nevezetességeivel ismerkedni. A belső emberi...
Kinga
38 éves
Eger

Szerintem egy víg kedélyű, talpraesett, néha gyerekes, család centrikus nő vagyok aki szeretne egy igazi társat találni magának, aki jobban rosszban mellettem áll, aki képes leülni és megbeszélni a gondokat, persze ha adódnak, és nem hátat fordítani. Van egy lányom akit egyedül nevelek, és akit m...
Betti
40 éves
Eger

Sziasztok! Magam sem tudom kit keresek, így nehéz rátalálni. De hátha épp itt :) Semmi nem kötelező, csak h jól érezzük magunkat! Pár napja regisztráltam, de előfizetés nélkül egy levélre sem tudok válaszolni. Elég izgi így ismerkedni :) Viszont nekem elvem, "pasiért nem fizetek&...
Irmi
74 éves
Eger

Egyedűl élek, amit nehezen viselek,házias rendszerető vagyok. Életvidám, nyiltszivű, barátságos. Szeretek kirándulni, utazni, szinházba, muzeumokba járni. Igényes vagyok magamra és a kőrnyezetemre
Ildikó
39 éves
Eger

Kicsit romantikus vagyok,mert szeretek álmodozni. Kicsit őrült,mert valóra is váltom őket. Szerelmes,mert nagyon tudok szeretni. Kicsit szomorú,mert csalódtam is már, de kicsit erős is,mert mindig talpra tudok állni!
Zsuzsa
27 éves
Eger

Sziasztok! :) Szeretnék ismerkedni komoly kapcsolat céljából. Mostanában elég pörgősek a hétköznapjaim (meló), de mégis hiányzik az életemből az az ember, aki nem csak a Párom, hanem egyben a Legjobb Barátom is lehetne. Szeretek élni, nevetni, sokat beszélgetni, de ha kell csendben maradni, szere...
Maria
63 éves
Eger

Tudod, a boldogságot nem lehet ajándékba kapni, Egyetlen titka: adni, mindig csak adni Jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet, És sok -sok önzetlen, tiszta szeretetet! Ha te is ezt a nézetet vallod, akkor keress, találj meg!
Csili
35 éves
Eger

Krisztina
42 éves
Eger

Egy "normális" nő vagyok :) aki dolgozik, olvas, érdeklődik a világ szépségei iránt, főképp nyaranta sokat utazik, barátkozik, beszélget, hisz....keresi azt a szempárt, amely vele együtt a jövőbe tekint...


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Gábor
35 éves
Eger

Sablon bemutatkozás (ideiglenesen: komoly kapcsolat reményében regisztráltam, keresem azt a kedves, intelligens lányt, akivel kiteljesedhet az életem. Jelenleg nem vagyok előfizető.
Sanyi
43 éves
Eger

Csak komoly kapcsolatot keresők írjanak..Olyan hölgy személyében,aki odaadóan tud szeretni,életvidám, mosolygós, nem hangulat ember.
Tamás
38 éves
Eger

Vannak dolgok, amelyekkel elégedett vagyok az életben, és van néhány, melyekkel nem. Vannak céljaim, igyekszem megvalósítani is őket. De... egyvalami hiányzik... az az érzés... és valaki... akivel egyszerűen csak jól érzem magam. Szeretem a természetet és a természetességet.
skriba lajos
52 éves
Eger

Átlagosnak mondható vagyok.Rendezett körülmények között élek a gyermekemmel.Alapvetően nyugodtt természetű,és kiegyensúlyozott vagyok.Szeretek sétálgatni,nézelődni és az érdekes különleges eseménykre elmenni.
Zoleek
35 éves
Eger

Sziasztok! Életvidám, jó kedélyű srác vagyok.Szeretem a jó társaságot, a természetet, az állatokat, a hangulatos élőzenét, s a jó borokat. Tudom, hogy közhely de számomra kiemelten fontos az őszinteség és egymás tisztelete egy párkapcsolatban.
tsrsany
40 éves
Eger

Egy megértő,beszédes,hűséges társat keresek.Akivel jókat lehet beszélgetni,és szeret a természetbe járni.
Gilbert
28 éves
Eger

Szia! Köszi, hogy megnézted az adatlapom! Keresem a nagy ŐT, ahogy mindenki. Írországban élek, ezért egy olyan lányt keresek, aki idővel ki is költözne hozzám. Kedvenc időtöltéseim közé tartozik a horgászat, filmnézés, olvasás. Szeretem a természetet, a hivatásom is ezzel kapcsolatos.
Jozsef
62 éves
Eger

Ádám vagyok, Évát keresem,jobb nincs tőlem a világon - legalább egy hölgy ( helyesbitek legfeljebb egy hölgy számára, társ,barát , segitő persze mások számára is),vidám,vállalkozókedvű,sportos, egészséges,szemüveges,ősz,fejembúbján kopaszodó,életvidám, angol,német, orosz ( kis olasz ) nyelvet jól...
Emmett
32 éves
Eger

Mindig látom minden kellemetlenségemnek jelen helyzetét, de semmit sem látok, sejtek azokból, amelyek abban a helyzetben várnak rám, ami a helyzetet kialakították.
Gergő
34 éves
Eger

Magamról nem írnék sokat, mert úgy gondolom, hogy a fontos dolgok csak személyes találkozás alkalmával derülnek ki.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább
Copyright 2003-2014 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2014-09-21 14:05:34