Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 351 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Nóri
42 éves
Eger

Mit is írhatnék ide? Keresem hozzám illő társam, egy megbizható, öszinte ember személyében, A személyes találkozás híve vagyok. Ha szimpatikus vagyok írj.
Irmi
75 éves
Eger

Egyedűl élek, amit nehezen viselek,házias rendszerető vagyok. Életvidám, nyiltszivű, barátságos. Szeretek kirándulni, utazni, szinházba, muzeumokba járni. Igényes vagyok magamra és a kőrnyezetemre
Vica
61 éves
Eger

Őszinteségen alapuló komoly kapcsolatot keresek.Pozitív gondolkodású,vidám, lelkes és ragaszkodó vagyok.Keresem azt a férfit akivel elmehetek színházba, moziba, akivel jókat lehet beszélgetni, nevetni.Nekem legfontosabb a hűség a megbecsülés a barátság a szeretet.
Gabriella
35 éves
Eger

Társat keresek! Aki legyen a barátom, a cinkosom, a szerelmem, akivel az együtt töltött idő nevetéssel és örömmel teli, akihez jó hozzábújni! Hiszem, hogy humorral és beszélgetésekkel az élet minden problémája orvosolható! Szeretek kirándulni, megismerni új helyeket, kúltúrákat, imádom az állatok...
Dius89
26 éves
Eger

Vidám természetű, kedves, romantikus lány vagyok. Nagyon szeretem a munkámat. Szabadidőmben szeretek sportolni, zenét hallgatni, kirándulni, úszni, wellnessezni.
Kati
55 éves
Eger

Energikus, családcentrikus, jókedélyű nő vagyok, szeretek utazni, kirándulni. Hasonló érdeklődésű, nyugodt, csendes, káros szenvedélyektől mentes páromat keresem.
Tibarin
60 éves
Eger

Várlak haza... Az ember azért szeret, mert szeret. Nem kell hozzá semmi indok. Mondj igent, akkor is, ha belehalsz a félelembe, akkor is, ha aztán megbánod, mert azt is csak bánnád életed végéig, ha nemet mondanál. Semmi sem ápolja ugy a szépségedet, mint a boldogság. A korosztályomba...
Katalin
32 éves
Eger

Kedves,normális életvitelű komoly szándékú emberek jelentkezzenek!!Káros szenvedélyektől mentes,határozott jellem...stb,stb.Kedves ,rendes lány vagyok.Ha szimpatikus vagyok vedd fel velem a kapcsolatot, írj és válaszolok. Keresem a másik felem!!! Csak komoly kapcsolat érdekel!!!
Julianna
46 éves
Eger

Már kb. százszor írtam át ezt a rovatot. Annyi mindent lehetne mondani. De akármit is írok, csak féligazság lenne. Inkább beszélgessünk személyesen! Ha szimpatikus vagyok neked, örülnék, ha egy levél formájában ezt tudatnád velem. Ezen az oldalon nem tudok válaszolni.
Zsóka
57 éves
Eger

írj ha gondolod. Feleslegesen ne raboljuk egymás idejét. Van más dolog is az életben mint gyerekes dolgokkal foglalkozni.


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Csaba
33 éves
Eger

Lányok társaságát keresem
Gábor
26 éves
Eger

Életvidám, kedves srác vagyok,komoly kapcsolatot szeretnék, távolságot nem tartom akadálynak.Szeretek társaságba járni,olvasni, filmet nézni.
Zoltán
47 éves
Eger

Ha szeretnél egy vidám emberrel leélni az életed,az akár én is lehetek! Szeretem a zene szinte minden stilusát,sportolok rendszeresen,a régi filmeket bármikor szeretem nézni.
László
65 éves
Eger

Őszinteség,kitartá,egymás kölcsönös tiszteletben tartása. Szeretek az élteben mindent, ami szép,nemes és természetes. Szeretek mindent ami magával ragad zene,sport,tánc,mozi,egy jó séta.Imádom a tengert !
László
37 éves
Eger

Kedves Társkereső,vidam, őszinte,természet kedvelö emberke vagyok , ezúton keresem sportos vidam tarsamat ha van ilyen???...
Richárd
32 éves
Eger

Szeretek menni, soha meg nem állni. Szeretem a hegyeket, a szőlőt és a jó borokat, de egy-egy színházi előadás vagy kiállítás sem áll tőlem távol. Nem kedvelem viszont a pacallevest, az alföldet és ByeAlex-et. Mit keresek? Alapvető emberi értékeket, mint az őszinteség, a megértés és bizalom. ....
Ferenc
61 éves
Eger

Szeretem a természetet,őszinte komoly kapcsolat reményében keresem párom,aki kitart mellettem, még hátralévő 50 évre!
Csaba
36 éves
Eger

Nyugodt, türelmes ember vagyok, aki többre értékel egy filmnézős estét a párjával, mint egy zajos szórakozóhelyet. Komoly kapcsolatot keresek egy mosolygós, kedves lánnyal. Horkolás kizáró Ok :)
GLORIous
35 éves
Eger

Ha úgy akarod egyszerű, ha bonyolítod bonyolult. Én az egyszerű, egyenes utat szeretem. Írok még néhány karaktert a robotnak, hogy örüljön, megvan a száz.
Zsolt
36 éves
Eger

Talán pont egymást keressük, hogy közös álmainkat és céljainkat megvalósítsuk az életben....:)Üdv Zsolt


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább
Copyright 2003-2015 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2015-09-04 18:28:40