Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 374 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Mária
50 éves
Eger

A másik felelem keresem.25 év házasság után, két éve elvált nő vagyok,sajnos gyermektelen. Rendezett körülmények között élek. Munkámat nagyon szeretem,vezető beosztásban dolgozom.Egy nagyon jó baráti társaságom van, akik nagyon fontosak számomra! Szabadidőmet főleg túrázással, olvasással, kertész...
katalin
31 éves
Eger

Kedves,normális életvitelű komoly szándékú emberek jelentkezzenek!!Káros szenvedélyektől mentes,határozott jellem.......stb,stb.
Irmi
75 éves
Eger

Egyedűl élek, amit nehezen viselek,házias rendszerető vagyok. Életvidám, nyiltszivű, barátságos. Szeretek kirándulni, utazni, szinházba, muzeumokba járni. Igényes vagyok magamra és a kőrnyezetemre
Júlia
58 éves
Eger

Sziasztok! Egy jó humorú, korban hozzám illő férfit keresek. Fiatalos, humorkedvelő nő vagyok. Vegetáriánus, káros szenvedélyektől mentes.
Juli
22 éves
Eger

Szió! Egy humoros, segítőkész valamint toleráns lány vagyok. Barátság vagy komolykapcsolat érdekel. :-)
Mesyke
44 éves
Eger

Keresem páromat komoly kapcsolat céljából!Független férfi jelentkezését várom!Korban csak 40-42 éves társat keresek!Fiatalabbak légyszi ne irjanak!Köszönöm!
Kati
55 éves
Eger

Energikus, családcentrikus, jókedélyű nő vagyok, szeretek utazni, kirándulni. Hasonló érdeklődésű, nyugodt, csendes, káros szenvedélyektől mentes páromat keresem.
Tündérvirágszálka
51 éves
Eger

Nyitott, vidám, életigenlő vagyok bátorsággal, jóhiszeműséggel, idealizmussal felruházva. Vonzódásom a mozgáshoz, a zenéhez évek óta töretlen. Vágyom arra, hogy rám találj.
Magdi
55 éves
Eger

Hűséges, őszinte nő vagyok. Szerintem egy kapcsolat alapja a bizalom. A bizalom törékeny kincs: ha egyszer elnyertük, óriási szabadságot kapunk általa, de ha egyszer elvész, olykor lehetetlen visszaszerezni. Társat keresek, nem kalandot.
Éva
65 éves
Eger

Rendezett körülmények között élő özvegy,nyugdíjas pedagógus vagyok.Két,önálló családi életet élő felnőtt lányom és három unokám van.Szeretem és tisztelem a természetet,s annak alkotóját.Szeretek kertészkedni,kirándulni,utazni,ismeretlen tájak ,országok nevezetességeivel ismerkedni. A belső emberi...


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Miguel
42 éves
Eger

bódogság gyere haza bódogság ó yeah, na ide a tutimuti melódia na ki vagyok, ki lehetek, a legjobb neked a töpörödött törp kerekségét a buta karakterharcosoknak.
Dávid
21 éves
Eger

Sziasztok, 21 éves vagyok. Szeretek rajzolni, zenét hallgatni és sportolni, ezen belül biciklizni szoktam ,és konditerembe járok meg néha úszni...ja és persze szeretnék ismerkedni :)
Betyárkörte
30 éves
Eger

Ne próbálj meg pálinkát főzni a betyárkörtéből. A lekvár se fog sikerülni. A betyárkörte nem esik messze a fájától. Előnyös tulajdonságok: van hajam bőven, fogak is okésak, acélidegek, rendkívüli alkalmazkodó képesség, túlélés... Fotóalbumtól nem kell megijedni. Ez egy kimondott válogatás...
Laci
44 éves
Eger

Normális értékrendek szerint élő ember vagyok. Vallom, hogy élni és élni hagyni. Széles látókörű vagyok.
Misi
58 éves
Eger

Romantikus,jó megjelenésű,szőkés hajam őszbe vegyül már.Érdekel a technika,kertészkedés,fotózás,zene.Csinos,filigrán hölgyet és szerelmet keresek.
Tamás
39 éves
Eger

Vannak dolgok, amelyekkel elégedett vagyok az életben, és van néhány, melyekkel nem. Vannak céljaim, igyekszem megvalósítani is őket. De... egyvalami hiányzik... az az érzés... és valaki... akivel egyszerűen csak jól érzem magam. Szeretem a természetet és a természetességet.
Zsolt
40 éves
Eger

Jozsef
62 éves
Eger

Ádám vagyok, Évát keresem,jobb nincs tőlem a világon - legalább egy hölgy ( helyesbitek legfeljebb egy hölgy számára, társ,barát , segitő persze mások számára is),vidám,vállalkozókedvű,sportos, egészséges,szemüveges,ősz,fejembúbján kopaszodó,életvidám, angol,német, orosz ( kis olasz ) nyelvet jól...
Sándorfi
36 éves
Eger

Szeretnék egy komoly kapcsolatot,aztán megnősülni,stb,stb,stb... ! :D Őszinte vagyok,szeretem az utazást,a természetet,és már Rád találni hogy mindezt Veled tehessem!
Richárd
31 éves
Eger

Szeretek menni, soha meg nem állni. Szeretem a hegyeket, a szőlőt és a jó borokat, de egy-egy színházi előadás vagy kiállítás sem áll tőlem távol. Nem kedvelem viszont a pacallevest, az alföldet és ByeAlex-et. Mit keresek? Alapvető emberi értékeket, mint az őszinteség, a megértés és bizalom. ....


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább
Copyright 2003-2015 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2015-05-29 12:01:21