Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 390 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Éva
64 éves
Eger

Rendezett körülmények között élő özvegy,nyugdíjas pedagógus vagyok.Két,önálló családi életet élő felnőtt lányom és három unokám van.Szeretem és tisztelem a természetet,s annak alkotóját.Szeretek kertészkedni,kirándulni,utazni,ismeretlen tájak ,országok nevezetességeivel ismerkedni. A belső emberi...
Detty
30 éves
Eger

Egy barna hajú kedves,kicsit molett de csinos nő vagyok akit bántottak már eleget! Szeretem az állatokat! Szexmániások kíméljenek!!
Ágnes
62 éves
Eger

Egyenlőre nem szeretnék összeköltözni senkivel sem,csak a szabadidőmet, értelmesen eltölteni és mivel dolgozom,ezért nem éppen sok van.Vallom a társas élet örömét,de nem akármi áron. Hasonló ,megfelelő egzisztenciával rendelkező férfi levelére válaszolnék,egyenlőre beszélgetéshez ,kiránduláshoz,...
Maria
63 éves
Eger

Tudod, a boldogságot nem lehet ajándékba kapni, Egyetlen titka: adni, mindig csak adni Jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet, És sok -sok önzetlen, tiszta szeretetet! Ha te is ezt a nézetet vallod, akkor keress, találj meg!
Ágnes
45 éves
Eger

Sziasztok! Jelenleg egyedül nevelem hat és fél éves kisfiamat.Rendezett anyagi körülmények között élek, munkámat szeretem.Az egészségügyben dolgozom,egy műszakos állásban.Szeretem a természetet,jó lenne a későbbiekben többet túrázni,kerékpározni,mert ezek teljesen feltöltenek,és egyébként is k...
Julianna
41 éves
Eger

Alapvetően egy vidám, jó kedélyű, társaságkedvelő és családcentrikus személyiség vagyok. Írhatnék még sok-sok sablon szöveget, de minden személyesen derül ki.
Rea
41 éves
Eger

Romantikát kedvelő,kedves,őszinte,odaadó nő vagyok,aki szeretetre,megbecsülésre,gyengédségre vágyik......azt viszont ki nem állhatom,ha irányítanak,és megakarnak változtatni!:)
Anna
46 éves
Eger

"Nagy dolgokat tenni nem tudunk, csak kicsiket, nagy szeretettel." Igazság csak a bölcsnek van jelen, szépség az érző szívnek. Ez a kettő egymáshoz tartozik.
Lior
44 éves
Eger

Normális értékrendekkel,gondolkodással rendelkező ember vagyok!Szeretnék találni egy hasonló gondolkodású embert!
Szilvi
38 éves
Eger

38 éves egyedülálló nő vagyok. Őszinte, megbízható, komoly kapcsolatra vágyom. Szeretem a vidám dolgokat. Szeretek kirándulni, kerékpározni, sportolni. Szükségem van a szeretetre, ezért olyan társat keresek aki őszinte, megbízható és nagyon tud szeretni.


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Péter
40 éves
Eger

Egy átlagos, káros szenvedélyektől mentes, biztos anyagi háttérrel rendelkező férfi vagyok. Van egy kisfiam, aki nem velem él, de gyakran nálam van. Szeretnék egy olyan kedves, csinos, intelligens hölggyel megismerkedni, akivel egymásba szeretünk, családot alapítunk és gyerekeket vállalunk :)
Tibi
33 éves
Eger

Szia! Köszönöm, hogy benéztél hozzám. Nem akarok magamról jellemzést írni. Aki kíváncsi rám, az úgyis veszi a fáradságot, hogy megismerjen.
Zsolt
39 éves
Eger

Szia.Nehéz ide bármit is írni,de azért vagyok itt hogy a párom megtaláljam. Jelenleg egyedül élek,van két nagyfiam,külföldön dolgozom.Hobbim a horgászat,ja és imádom az édességet
László
36 éves
Eger

Kedves Társkereső,vidam, őszinte,természet kedvelö emberke vagyok , ezúton keresem sportos vidam tarsamat ha van ilyen???...
Tamás
38 éves
Eger

Vannak dolgok, amelyekkel elégedett vagyok az életben, és van néhány, melyekkel nem. Vannak céljaim, igyekszem megvalósítani is őket. De... egyvalami hiányzik... az az érzés... és valaki... akivel egyszerűen csak jól érzem magam. Szeretem a természetet és a természetességet.
Viktor
28 éves
Eger

Sziasztok ! Egerben élek és tanulok . A szabadidőmben olvasni és gitározni szoktam. Szívesen beszélgetek,ismerkedek bárkivel ! :)
Zsolt
36 éves
Eger

Talán pont egymást keressük, hogy közös álmainkat és céljainkat megvalósítsuk az életben....:)Üdv Zsolt
Edvárd
35 éves
Eger

Írhatnék bármit,de minden a személyes találkozásnál derül majd ki. Számomra az internet kicsit személytelen,hisz fontos a kölcsönös szimpátia.
Tamás
25 éves
Eger

Üdvözletem látogató! Alapvetően normális, jó humorú (bár kicsit néha fárasztó vicceket mesélő), életvidám ember vagyok. Általában nem vagyok semmi jónak az elrontója, de azért tudom hol a határ ahol érdemes megállni. A hobbim a küzdősport (harcművészet) amit már több mint 15 éve űzök így siker...
Not-a-Romeo
39 éves
EgerSikertörténetek

társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább


Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább
Copyright 2003-2014 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2014-10-26 08:41:04