Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 351 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!
Rövid ismertető


Eger Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Marianna
46 éves
Eger

Szeretek beszelgetni,setalni minden evszakban.szeretek zenet hallgatni.kicsit romantikus alkat vagyok.nem a kulso a lenyeg hanem az emberi ertekek.
Judit
24 éves
Eger

"De mi is az a szerelem? A világon az egyik legélvezetesebb állapot, amely nemcsak másodpercekig tart. Egy örömteli őrület, az érzelem, amely egy párkapcsolat mesteri fűszere. A szerelem kaland, mámor, szenvedély és fájdalom is egyben. Izgat és nyugtat, felhevít és lehűt egyszerre."
Judit
34 éves
Eger

Jégbe zárt tűz vagyok... ...Benned keresem: a harmóniát, biztonságot, kölcsönös tiszteletet és megértést, bizalmat, mosolyt és nevetést, bújást és ölelést, azt a bizonyos egy hullámhosszt...
Katalin
32 éves
Eger

Kedves,normális életvitelű komoly szándékú emberek jelentkezzenek!!Káros szenvedélyektől mentes,határozott jellem...stb,stb.Kedves ,rendes lány vagyok.Ha szimpatikus vagyok vedd fel velem a kapcsolatot, írj és válaszolok. Keresem a másik felem!!! Csak komoly kapcsolat érdekel!!!
Irmi
75 éves
Eger

Egyedűl élek, amit nehezen viselek,házias rendszerető vagyok. Életvidám, nyiltszivű, barátságos. Szeretek kirándulni, utazni, szinházba, muzeumokba járni. Igényes vagyok magamra és a kőrnyezetemre
Tibarin
61 éves
Eger

Régen regisztráltam. Sokáig nem voltam itt. Szeretném, ha jönnél velem utazni, kirándulni, tartalmas életet élni. Várlak haza... Soha ne erőltesd magad olyan valakire, aki nem veszi észre a TE egyediséged, ÉRTÉKEIDET!!!! Az fog majd Téged igazán szeretni, aki már a legelején nem csak a külső...
Gabriella
35 éves
Eger

Társat keresek! Aki legyen a barátom, a cinkosom, a szerelmem, akivel az együtt töltött idő nevetéssel és örömmel teli, akihez jó hozzábújni! Hiszem, hogy humorral és beszélgetésekkel az élet minden problémája orvosolható! Szeretek kirándulni, megismerni új helyeket, kúltúrákat, imádom az állatok...
Mesyke
44 éves
Eger

Keresem páromat komoly kapcsolat céljából!Független férfi jelentkezését várom!Korban csak 40-42 éves társat keresek!Fiatalabbak légyszi ne irjanak!Köszönöm!
cirmi
62 éves
Eger

Talán még ebben a rohanó világban is létezik őszinteség.Szeretnék hinni ebben.
Zsóka
58 éves
Eger

írj ha gondolod. Feleslegesen ne raboljuk egymás idejét. Van más dolog is az életben mint gyerekes dolgokkal foglalkozni.


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

István
56 éves
Eger

Beszélgetek, majd a többit meglátjuk. Társat keresek, de nem mindenáron. Barátokat már nem gyűjtök.:)
Mescalin
32 éves
Eger

Szia kedves társkereső hölgy...Egy picit magamról:1 éve vagyunk külön a feleségemtől,mára már el is váltunk,6 éves fiammal élek otthonunkban,jól elvagyunk,nem pótanyát keresek,hanem szerelmet,társat,akivel lehet beszélgetni!.Igen,főzök,mosok,takarítok,mindezeket kiválóan,és munka mellett,de ez ho...
Zsolt
29 éves
Eger

Nem hiszek ebbe az internetes valamibe, de majd meglátjuk mi sül ki belőle! Nem Magyarországon lakom, hanem Angliában és itt tervezem az elkövetkező 10 évemet minimum! Egyenlőre egy gyárban dolgozom, de lesz ez még jobb is !
Tibor/Péter
49 éves
Eger

Hogyan működik az Élet? ... Pénzügyi szakértőként ügyvédi irodában dolgozom, ahol jogsegély szolgálatot látok el mindennemű hitelkárosult részére. Jó érzés fog el nap mint nap, hogy érdemben tudok segíteni a hozzám fordulóknak a kilátástalanná vált élethelyzetükben. Ezt a munkámat szolgálatnak te...
Zoleek
36 éves
Eger

Sziasztok! Életvidám, jó kedélyű srác vagyok.Szeretem a jó társaságot, a természetet, az állatokat, a hangulatos élőzenét, s a jó borokat. Tudom, hogy közhely de számomra kiemelten fontos az őszinteség és egymás tisztelete egy párkapcsolatban.
kadarka
30 éves
Eger

Zoltán
38 éves
Eger

Sziasztok, 30-as, kétlaki ( Eger - Budapest )független, nyitott férfi vagyok.Életvidám, érdeklődő, hasonló korú társamat keresem leginkább Heves megyéből.
Gábor
32 éves
Eger

Helló mindenkinek. Nem szeretnék itt sablonokat meg közhelyeket pufogtatni. Tömören csak annyit magamról, utazni szeretek más helyeket megismerni, sportolok is egy keveset, de nem rendszeresen űzöm csak odafigyelek kicsit az egészségemre. Minden általános jellemzőmet lent lehet rólam olvasni. ...
Edvárd
36 éves
Eger

Írhatnék bármit,de minden a személyes találkozásnál derül majd ki. Számomra az internet kicsit személytelen,hisz fontos a kölcsönös szimpátia.
Norbert
25 éves
Eger

Elég nehéz magamról írni ezért tömörenen, nem vagyok az a bulizós fajta, inkább jobban szeretem a baráti társaságokat. Szabadidőm nagy részét legszívesebben játékkal, filmnézéssel, zenehallgatással töltöm. Köszönöm hogy megnézted az adatlapom.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább
Copyright 2003-2015 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.startrandi.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2015-10-04 11:11:14